Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Buitengewoon Feest aan Zee

Volg je ons al op Instagram? Nee? Zonde, want er staan werkelijk de meest kunstige kiekjes op. Afgelopen jaar stond ons account in het teken van fotografie en een oogje hebben op Scheveningen. Mensen lieten Scheveningen door hun ogen zien aan ons, en stegen met hun camera's zelfs naar grote hoogten. Komend jaar kondigen we een nieuw thema aan, en dat vieren we met dit artikel!

Feest aan Zee

Zoals je waarschijnlijk al in de wandelgangen en de duinpaden gehoord hebt, vieren we het komende jaar Feest aan Zee. We vieren namelijk het 200 jarig bestaan van de badplaats, Scheveningen.

We vieren dit natuurlijk in stijl! Er is een speciale organisatie die dit op zich neemt, en via This is The Hague kan je alles blijven volgen.

Maar wij blijven ook niet stil zitten en bij ons zal je ook de volledige evenementen agenda kunnen vinden, en alle leuke tips die daaraan vast zitten.Er zullen dit jaar veel activiteiten op elk gebied georganiseerd worden om Scheveningen te bejubelen.

Kortom het wordt een spetterend jaar, waarin jij een duikje kan nemen in onze badplaats en je onderdompelen in kunst, cultuur en natuur.

Buitengewoon Feest

Voor ons is het niet alleen tijdens het 200 jarig bestaan een feest aan zee, maar ook alle andere dagen!

Vandaar dat wij voor ons nieuwe thema op de Instagram hebben gekozen voor 365 dagen per jaar een Feest aan Zee.

Kunst, cultuur & natuur vieren hoogtij! Tag ons in prachtige plaatjes van Scheveningen met #feestaanzee of #btngwn.

En wie weet reposten we jouw foto! Hiermee verdien je eeuwige roem in onze gallerij. Wat wil je nog meer?

Vier 2018 met ons mee, met alle dagen een feest aan zee. We zien graag jouw kijk op onze prachtige badplaats. Van creatief tot culinair, alle kiekjes zijn welkom.

Dus waar wacht je nog op? Trek erop uit en maak dat plaatje, dat je morgen misschien wel terug ziet op Buitengewoon Scheveningen.

En vergeet niet onze tips en agenda in de gaten te houden, zodat elk bezoekje aan zee een feest blijft!

Delen

Bekijk ook deze items

Een beetje progressie boeken

Je hart volgen en voor iets gaan is niet voor iedereen weggelegd. De keuze op zich maken is vaak makkelijk, maar de juiste koers blijven varen en alle obstakels overwinnen die je tegenkomt is een tweede. En dan ook nog blijven lachen en op vrolijke voet doorgaan verdient wel een pluim, en een leuk verhaaltje op ons blog. Hier dan ook het verhaal van Ron Meijer, zijn Progress Surfcamps en zijn lievelingsplekken op Scheveningen!Er was eensHet is allemaal begonnen toen Ron in Scheveningen kwam wonen in 2011. Zijn toenmalige studie aan de HALO en zijn passie voor surfen dreven hem...

Lees verder

De ode aan de haring

Vlaggetjesdag is voorbij, en wij waren erbij! Wat was hij lekker, die nieuwe haring. Je hebt echt wat gemist, maar niet getreurd want wat in het vat zit verzuurt niet. Kortom je kan nog steeds elke dag naar Scheveningen komen voor deze befaamde vis. Om je alvast een voorproefje te geven, een ode aan de haring.Geschiedenis met een staartjeDie nieuwe haring en zijn dag kwamen niet uit de lucht vallen (maar uit de zee natuurlijk). Wanneer? Rond 1947 werd er een jaarlijkse feestdag in mei of juni gehouden, rondom het vissen van de nieuwe haring.In Scheveningen werd vlaggetjesdag aanvankelijk op...

Lees verder

Een beetje bewust

De zomer komt er weer aan en oh mijn jeetje wat kijk ik daar naar uit! Ok misschien is het soms wel even wat lastig om je woonplaats ineens met zoveel mensen te 'delen'. Want je zit in de zomer op Scheveningen soms redelijk hutje mutje, maar persoonlijk vind ik: 'hoe meer zielen hoe meer vreugd'. Toch houd ik mijn hart een klein beetje vast en heb ik een kleine 'guide to make Scheveningen great again' gemaakt in maar liefst 3 stappen, lees meer over het waarom!Strand aan kantJa lieve mensen weet je nog vroeger, toen je klein was? En...

Lees verder