Buitengewoon
Scheveningen

From winter to spring!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Buitengewoon Feest aan Zee

Volg je ons al op Instagram? Nee? Zonde, want er staan werkelijk de meest kunstige kiekjes op. Afgelopen jaar stond ons account in het teken van fotografie en een oogje hebben op Scheveningen. Mensen lieten Scheveningen door hun ogen zien aan ons, en stegen met hun camera's zelfs naar grote hoogten. Komend jaar kondigen we een nieuw thema aan, en dat vieren we met dit artikel!

Feest aan Zee

Zoals je waarschijnlijk al in de wandelgangen en de duinpaden gehoord hebt, vieren we het komende jaar Feest aan Zee. We vieren namelijk het 200 jarig bestaan van de badplaats, Scheveningen.

We vieren dit natuurlijk in stijl! Er is een speciale organisatie die dit op zich neemt, en via This is The Hague kan je alles blijven volgen.

Maar wij blijven ook niet stil zitten en bij ons zal je ook de volledige evenementen agenda kunnen vinden, en alle leuke tips die daaraan vast zitten.Er zullen dit jaar veel activiteiten op elk gebied georganiseerd worden om Scheveningen te bejubelen.

Kortom het wordt een spetterend jaar, waarin jij een duikje kan nemen in onze badplaats en je onderdompelen in kunst, cultuur en natuur.

Buitengewoon Feest

Voor ons is het niet alleen tijdens het 200 jarig bestaan een feest aan zee, maar ook alle andere dagen!

Vandaar dat wij voor ons nieuwe thema op de Instagram hebben gekozen voor 365 dagen per jaar een Feest aan Zee.

Kunst, cultuur & natuur vieren hoogtij! Tag ons in prachtige plaatjes van Scheveningen met #feestaanzee of #btngwn.

En wie weet reposten we jouw foto! Hiermee verdien je eeuwige roem in onze gallerij. Wat wil je nog meer?

Vier 2018 met ons mee, met alle dagen een feest aan zee. We zien graag jouw kijk op onze prachtige badplaats. Van creatief tot culinair, alle kiekjes zijn welkom.

Dus waar wacht je nog op? Trek erop uit en maak dat plaatje, dat je morgen misschien wel terug ziet op Buitengewoon Scheveningen.

En vergeet niet onze tips en agenda in de gaten te houden, zodat elk bezoekje aan zee een feest blijft!

Delen

Bekijk ook deze items

Fotowedstrijd Oogje op Scheveningen

Afgelopen jaar hebben jullie de mooiste foto's gemaakt en met ons gedeeld! De foto met de meeste likes werd verkozen tot foto van de maand (zoals deze) en met achtergrond informatie op onze website geplaatst. Tot en met 10 februari 2018 kun je op onze Facebook pagina je stem uitbrengen op deze foto. De uiteindelijke winnaar wordt beloond met een overnachting aan zee inclusief ontbijt bij het Carlton Beach Hotel!Even voorstellenNa uitgevogeld te hebben wie deze prachtige foto heeft gemaakt, hebben we haar het hemd van het lijf gevraagd. Bea de Bruin woont niet in Scheveningen maar is woonachtig in...

Lees verder

Bakkie Leut met Ted

Boris Vermolen en Ted Hendriks mogen zich allebei al 6 jaar lang met recht Meneer Chocola noemen. De beste taarten, croissantjes, bonbons (we kunnen nog wel even doorgaan), en natuurlijk bakkies haal je bij deze heren. Sinds een paar jaar kan je ook bourgondisch genieten in de avond bij Café de Bayonne. En ja dames en heren, wij hebben DE Ted Hendriks gestrikt voor wat koffiepraat over VISSCH. Een van de leukste evenementen waar de heren van het goede chocolade leven ook dit jaar weer bij zullen zijn!De beste koks staan aan walWat kunnen we van deze keukenprinsen verwachten bij...

Lees verder

Oogje op Scheveningen

Afgelopen jaar hebben jullie de mooiste foto's gemaakt en met ons gedeeld! De foto met de meeste likes werd verkozen tot foto van de maand (zoals deze) en met achtergrond informatie op onze website geplaatst. Tot en met 10 februari 2018 kun je op onze Facebook pagina je stem uitbrengen op deze foto. De uiteindelijke winnaar wordt beloond met een overnachting aan zee inclusief ontbijt bij het Carlton Beach Hotel!Even voorstellenDeze kleurrijke strandfoto is gemaakt door Anuschka Odau, een styliste gespecialiseerd in fotostyling, interieurstyling en Instagram. Ze heeft haar eigen bedrijf Hipaholic, dat net zo kleurrijk oogt als de foto!Ze...

Lees verder