Buitengewoon
Scheveningen

Spring has arrived

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Fotowedstrijd Oogje op Scheveningen

Afgelopen jaar hebben jullie de mooiste foto's gemaakt en met ons gedeeld! De foto met de meeste likes werd verkozen tot foto van de maand (zoals deze) en met achtergrond informatie op onze website geplaatst. Tot en met 10 februari 2018 kun je op onze Facebook pagina je stem uitbrengen op deze foto. De uiteindelijke winnaar wordt beloond met een overnachting aan zee inclusief ontbijt bij het Carlton Beach Hotel!

Even voorstellen

Na uitgevogeld te hebben wie deze prachtige foto heeft gemaakt, hebben we haar het hemd van het lijf gevraagd.

Bea de Bruin woont niet in Scheveningen maar is woonachtig in het prachtige Gelderland. Daar is ze omringd door veel mooie natuur, vooral heide, prachtige bossen en water.

Een inspirerende omgeving die ze graag vast legt op de gevoelige plaat. Maar niet alleen het oosten kan Bea bekoren, Scheveningen heeft ook haar hart gestolen met zijn fantastische natuur.Fotograferen is niet haar dagelijkse bezigheid, ze werkt in de psychiatrie. Toch vindt ze het heerlijk om na een dienst haar hoofd leeg te maken door met haar camera op pad te gaan.

De foto


Bea fotografeert vooral op gevoel, en wordt daarbij geinspireerd door Moeder Natuur. Ik denk dat wij een beetje hetzelfde gevoel kregen bij deze foto als Bea had toen zij hem maakte.

"Het gevoel dat door mij heen ging bij het maken van deze foto was vrijheid!"

Daarom vonden jullie waarschijnlijk deze foto ook mooi en sterk, omdat het een fijn gevoel op roept. Toch?


Scheveningen door de ogen van


Als Bea aan Scheveningen denkt, denkt ze zeker aan vrijheid, romantiek en vooral sfeer en gezelligheid.

Favoriete plekjes heeft ze daarom ook niet, eigenlijk vindt ze het overal heerlijk hier. En dat vinden wij leuk om te horen, want waar je hier ook bent, het hier is toch wel fantastisch

Wil je toch nog wat aanraders, of tips? Dan ben je hier aan het juiste adres. Meer natuurfoto's van Bea zien of onze Instagram volgen, dat kan natuurlijk ook, als je vandaag niet hier bent en toch wilt genieten van de pracht en praal.

Delen

Bekijk ook deze items

Fotowedstrijd Oogje op Scheveningen

Afgelopen jaar hebben jullie de mooiste foto's gemaakt en met ons gedeeld! De foto met de meeste likes werd verkozen tot foto van de maand (zoals deze) en met achtergrond informatie op onze website geplaatst. Tot en met 10 februari 2018 kun je op onze Facebook pagina je stem uitbrengen op deze foto. De uiteindelijke winnaar wordt beloond met een overnachting aan zee inclusief ontbijt bij het Carlton Beach Hotel!Even voorstellenDeze fotograaf komt telkens voorbij met mooie foto's. Hij zat erg vaak dichtbij de foto van de maand. Maar nu is zijn foto het eindelijk geworden! En meer dan terecht.Robin...

Lees verder

Een koekje van buitengewoon deeg

Een stralend blonde verschijning met een glimlach van goud. De meeste Scheveningers hebben wel eens een bakkie of een juice gedronken, waar deze prachtvrouw een hand in had. Heel lang was zij het boegbeeld van Meneer Chocola en daarvoor van het Dagelijks Brood. Na al deze ervaring heeft ze haar eigen juice bedrijfje Oh My opgericht, dat binnenkort verdergaat als blog. Ze houdt van de Noordzee maar heeft deze ingeruild voor een iets blauwere en tropische versie. Gelukkig is ze nu weer even in het land om ons te voorzien van een heerlijk gezond recept voor de feestdagen. We hebben...

Lees verder

Fotowedstrijd Oogje op Scheveningen

Afgelopen jaar hebben jullie de mooiste foto's gemaakt en met ons gedeeld! De foto met de meeste likes werd verkozen tot foto van de maand (zoals deze) en met achtergrond informatie op onze website geplaatst. Tot en met 10 februari 2018 kun je op onze Facebook pagina je stem uitbrengen op deze foto. De uiteindelijke winnaar wordt beloond met een overnachting aan zee inclusief ontbijt bij het Carlton Beach Hotel!Even voorstellenWe zagen ontzettend mooie plaatjes voorbij komen het hele jaar van deze fotograaf. Niet alleen maakt hij haarscherpe kiekjes, ook legt hij de sfeer goed vast. De ijskoude onverbiddelijke Noordzee...

Lees verder