Buitengewoon
Scheveningen

Spring has arrived

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Fotowedstrijd Oogje op Scheveningen

Afgelopen jaar hebben jullie de mooiste foto's gemaakt en met ons gedeeld! De foto met de meeste likes werd verkozen tot foto van de maand (zoals deze) en met achtergrond informatie op onze website geplaatst. Tot en met 10 februari 2018 kun je op onze Facebook pagina je stem uitbrengen op deze foto. De uiteindelijke winnaar wordt beloond met een overnachting aan zee inclusief ontbijt bij het Carlton Beach Hotel!

Even voorstellen

Deze fotograaf komt telkens voorbij met mooie foto's. Hij zat erg vaak dichtbij de foto van de maand. Maar nu is zijn foto het eindelijk geworden! En meer dan terecht.

Robin Bakker is naast getalenteerd fotograaf ook banket bakker bij een bakkerij. Mooie plaatjes en lekkere taartjes, een goede combinatie vinden wij.Hij woont op loop afstand van het strand. Dankzij zijn beroep is hij vrijwel altijd vroeg klaar. Zijn vrije tijd besteedt hij het liefst door te surfen of de golven te fotograferen.

De foto

En dat lukt dus aardig, zoals je wel aan deze foto kan zien. Het zal je ook niet ontgaan zijn dat het een stormachtige dag was met heel veel regen en harde wind.

Hij had met wat vrienden afgesproken in het water om foto's te maken. Na een half uur was hij er al weer helemaal klaar mee door de heftige stroming.

Gelukkig lag hij er net lang genoeg in om toch nog wat mooie plaatjes te kunnen schieten. Het resultaat is een foto vanuit een bijzondere hoek, en die de sfeer van een stormachtige Scheveningen goed weergeeft (met als lichtpuntje de vuurtoren die nog net boven de golven uitsteekt).

Scheveningen door de ogen van

Robin vindt dat Scheveningen in de zomer een hoop drukte op het strand geeft en ook de wegen naar het strand staan vaak vol.

Maar als dit hem dan even te veel wordt, kan hij zich prima terug trekken in het rustig straatje waar hij woont.

Verder ziet hij in de winter een heel rustig strand met goede golven. Reden dus om inderdaad ook in de winter Scheveningen een bezoekje te brengen beste mensen!

Het liefst komt hij bij The Shore in Scheveningen.

"Dat is een fantastische plek op het strand waar je terecht kan voor een goeie bak koffie, en een lekkere pannenkoek kan eten. Of ga er rustig een boekje lezen of zitten werken en als je wilt kan je er surf spullen huren en even skateboarden in de miniramp."

Klinkt erg ontspannen en dat gaan we dan ook zeker een keer doen Robin (hebben we stiekem ook al vaker gedaan).

En voor alle mensen die nog meer mooie werken van Robin willen zien of misschien zelfs aan hun muur willen hebben, vergeet niet zijn website te bezoeken. Of zijn Instagram account die hij naar eigen zeggen beter bijhoudt. We zien je binnenkort wel weer op het strand!


Delen

Bekijk ook deze items

SUP'er Scheveningen!

Dat er op Scheveningen veel gesurft wordt weten we. Dat er ook nog heel wat andere watersporten zijn die je heel goed (ook als beginner) op de Noordzee kunt beoefenen is misschien iets minder bekend. Neem bijvoorbeeld Stand Up Paddle Boarding (SUP), een sport die groeit in populariteit. Het is relatief eenvoudig, divers en ook nog eens een heel leuke manier om in vorm te raken!Met suppen sta je op een grote surfplank met een peddel en is het de uitdaging om te blijven staan, terwijl je jezelf vooruit peddelt. Een inspannende oefening, waarbij je voortdurend moet proberen in balans...

Lees verder

Fotowedstrijd Oogje op Scheveningen

Afgelopen jaar hebben jullie de mooiste foto's gemaakt en met ons gedeeld! De foto met de meeste likes werd verkozen tot foto van de maand (zoals deze) en met achtergrond informatie op onze website geplaatst. Tot en met 10 februari 2018 kun je op onze Facebook pagina je stem uitbrengen op deze foto. De uiteindelijke winnaar wordt beloond met een overnachting aan zee inclusief ontbijt bij het Carlton Beach Hotel!Even voorstellenWe zagen ontzettend mooie plaatjes voorbij komen het hele jaar van deze fotograaf. Niet alleen maakt hij haarscherpe kiekjes, ook legt hij de sfeer goed vast. De ijskoude onverbiddelijke Noordzee...

Lees verder

Fotowedstrijd Oogje op Scheveningen

Afgelopen jaar hebben jullie de mooiste foto's gemaakt en met ons gedeeld! De foto met de meeste likes werd verkozen tot foto van de maand (zoals deze) en met achtergrond informatie op onze website geplaatst. Tot en met 10 februari 2018 kun je op onze Facebook pagina je stem uitbrengen op deze foto. De uiteindelijke winnaar wordt beloond met een overnachting aan zee inclusief ontbijt bij het Carlton Beach Hotel!Even voorstellenDeze maand werden er weer de sterren van de hemel gefotografeerd, zo wel letterlijk als figuurlijk. Maar zoals Hennie Huisman ooit zei: er kan er maar 1 de winnaar zijn....

Lees verder