Buitengewoon
Scheveningen

Spring has arrived

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Fotowedstrijd Oogje op Scheveningen

Afgelopen jaar hebben jullie de mooiste foto's gemaakt en met ons gedeeld! De foto met de meeste likes werd verkozen tot foto van de maand (zoals deze) en met achtergrond informatie op onze website geplaatst. Tot en met 10 februari 2018 kun je op onze Facebook pagina je stem uitbrengen op deze foto. De uiteindelijke winnaar wordt beloond met een overnachting aan zee inclusief ontbijt bij het Carlton Beach Hotel!

Even voorstellen

De fotograaf van de afgelopen maand die de beste foto heeft gemaakt is Charissa. Maar naar eigen zeggen noemen de meeste mensen haar Charis.

Ze is 24 lentes jong, en woont in Den Haag. Ze moest wel even wennen toen ze hier vier jaar geleden kwam wonen. De oorspronkelijke Utrechtse vond het hier iets drukker, en ook de humor en al die Haagse gewoontes waren iets anders dan ze gewend was.

Gelukkig is ze inmiddels erg goed ingeburgerd en heeft ze met deze foto de essentie van Scheveningen in de winter weten vast te leggen!De foto

Omdat de binnenstad veel prikkels biedt, zoekt Charissa graag de rust op van het strand.

Het moment waarop de foto is vastgelegd was op een van de fijnste avonden van dit jaar, zegt Charissa.

"Samen met een goede vriendin maakte ik een avondwandeling waarop we getrokken werden door het licht. Het was rustig op het strand. Bijna verlaten. De lucht wat woest en de zee was hoorbaar. Het was heerlijk."

En wij vinden dan ook dat ze met deze foto een prachtig gevoel weergeeft dat je alleen op het strand kan vinden (of in de duinen). Natuurlijk alleen op Scheveningen, dat wel, niet op elk strand!

Scheveningen door de ogen van

Als we haar vragen hoe zij Scheveningen ziet dan denkt ze vooral aan mensen die genieten van het samen zijn, of het alleen zijn. In de buitenlucht naast de zee bijtanken en bijkomen van de alledaagse drukte.

Charissa heeft geen favoriete plekken want ze kan overal wel aarden. Vooral als ze zand onder haar zolen voelt!

Op haar website schrijft ze over de kleine dingen in het leven. De mooie momenten die ze beleeft, over de dagen waarop ze geen lucht heeft, maar toch wil beleven. Zeker de moeite waard om een blik op dat blog te werpen!

Tot slot wil ze iedereen die naar Scheveningen toe komt iets simpels maar bovenal belangrijks toe wensen (in deze drukke tijden met veel prikkels): beleef, lach en geniet! En dat gaan we zeker doen!

Delen

Bekijk ook deze items

Fotowedstrijd Oogje op Scheveningen Winnaar

Afgelopen jaar hebben jullie de mooiste foto's gemaakt en met ons gedeeld! De foto met de meeste likes werd verkozen tot foto van de maand (zoals deze) en met achtergrond informatie op onze website geplaatst. Daarna kon je op onze Facebook pagina je stem uitbrengen op deze foto. De uiteindelijke winnaar is vandaag eindelijk beloond met een overnachting aan zee inclusief ontbijt bij het Carlton Beach Hotel!De winnaarNa uitgevogeld te hebben wie deze prachtige foto heeft gemaakt, hebben we haar het hemd van het lijf gevraagd.Toen kwamen we er achter dat Bea de Bruin woonachtig is in het prachtige Gelderland....

Lees verder

Fotowedstrijd Oogje op Scheveningen

Afgelopen jaar hebben jullie de mooiste foto's gemaakt en met ons gedeeld! De foto met de meeste likes werd verkozen tot foto van de maand (zoals deze) en met achtergrond informatie op onze website geplaatst. Tot en met 10 februari 2018 kun je op onze Facebook pagina je stem uitbrengen op deze foto. De uiteindelijke winnaar wordt beloond met een overnachting aan zee inclusief ontbijt bij het Carlton Beach Hotel!Even voorstellenOp welke foto alle ogen gericht waren afgelopen maand? Nou op deze parel van Jop Hermans. Hij woont sinds een aantal jaar in Scheveningen, waar hij naar eigen zeggen een...

Lees verder

Fotowedstrijd Oogje op Scheveningen

Afgelopen jaar hebben jullie de mooiste foto's gemaakt en met ons gedeeld! De foto met de meeste likes werd verkozen tot foto van de maand (zoals deze) en met achtergrond informatie op onze website geplaatst. Tot en met 10 februari 2018 kun je op onze Facebook pagina je stem uitbrengen op deze foto. De uiteindelijke winnaar wordt beloond met een overnachting aan zee inclusief ontbijt bij het Carlton Beach Hotel!Even voorstellenDe man achter de foto van afgelopen maand is Elko Fousert. Hij komt uit Leusden, maar verblijft sinds ongeveer een half jaar heel veel bij zijn vriendin in Den Haag....

Lees verder