Buitengewoon
Scheveningen

From winter to spring!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Fotowedstrijd Oogje op Scheveningen Winnaar

Afgelopen jaar hebben jullie de mooiste foto's gemaakt en met ons gedeeld! De foto met de meeste likes werd verkozen tot foto van de maand (zoals deze) en met achtergrond informatie op onze website geplaatst. Daarna kon je op onze Facebook pagina je stem uitbrengen op deze foto. De uiteindelijke winnaar is vandaag eindelijk beloond met een overnachting aan zee inclusief ontbijt bij het Carlton Beach Hotel!

De winnaar

Na uitgevogeld te hebben wie deze prachtige foto heeft gemaakt, hebben we haar het hemd van het lijf gevraagd.

Toen kwamen we er achter dat Bea de Bruin woonachtig is in het prachtige Gelderland. Daar is ze omringd door veel mooie natuur, vooral heide, prachtige bossen en water.Een inspirerende omgeving die ze graag vast legt op de gevoelige plaat. Maar niet alleen het oosten kan Bea bekoren, Scheveningen heeft ook haar hart gestolen met zijn fantastische natuur.

Fotograferen is niet haar dagelijkse bezigheid, ze werkt in de psychiatrie. Toch vindt ze het heerlijk om na een dienst haar hoofd leeg te maken door met haar camera op pad te gaan.

En nu heeft ze de buitengewone fotowedstrijd gewonnen en kan ze binnenkort naar Scheveningen komen om te genieten van een heerlijke overnachting aan zee.

De winnende foto

Bea fotografeert vooral op gevoel, en wordt daarbij geinspireerd door Moeder Natuur. Ik denk dat wij een beetje hetzelfde gevoel kregen bij deze foto als Bea had toen zij hem maakte.

"Het gevoel dat door mij heen ging bij het maken van deze foto was vrijheid!"

En Scheveningen roept dat gevoel ook op als je er bent. Daarom is deze foto misschien ook wel de winnende foto geworden. Je ziet duidelijk dat het Scheveningen is, maar het geeft ook het gevoel weer dat Scheveningen mensen geeft!

Scheveningen door de ogen van

Als Bea aan Scheveningen denkt, denkt ze zeker aan vrijheid, romantiek en vooral sfeer en gezelligheid.

Favoriete plekjes heeft ze daarom ook niet, eigenlijk vindt ze het overal heerlijk hier. En dat vinden wij leuk om te horen, want waar je hier ook bent, het hier is toch wel fantastisch.

Wil je toch nog wat aanraders, of tips? Dan ben je hier aan het juiste adres. Meer natuurfoto's van Bea zien of onze Instagram volgen, dat kan natuurlijk ook, als je vandaag niet hier bent en toch wilt genieten van de pracht en praal.

De prijs

En wat Bea te wachten staat? Wakker worden met een weids uitzicht over zee. Heerlijk uitrekken op het balkon. Het strand lonkt, maar eerst genieten van een uitgebreid ontbijt. De zee maakt iedereen gelukkig. Het wordt een heerlijke dag.

In de ochtend een strandwandeling, 's middags een boek lezen in de strandstoel of slenteren op de boulevard en 's avonds lekker eten in de Smuggler's Bar & Grill en met zonsondergang borrelen in de Beachclub. Geen dag is hetzelfde.

Ja lieve mensen dit is een prachtig plaatje toch? Even ontspannen, lekker weg aan zee. Een prijs om van te dromen, en voor Bea om te doen; een overnachting aan zee inclusief ontbijt bij het Carlton Beach Hotel!

Ze mag natuurlijk ook gebruik maken van alle faciliteiten van het hotel en die zijn niet mis. De heerlijke spa, sport en health center zorgen dat ze helemaal zen weer naar huis gaat.

Iedereen bedankt die prachtige plaatjes heeft geschoten en gestemd heeft! Houd je oren en ogen open, want wie weet komt er binnenkort wel weer een leuke actie aan...


Delen

Bekijk ook deze items

Fondant au chocolat du Ted

Ons blog staat altijd vol met heerlijke tips van geweldige mensen die op Scheveningen wonen. Deze week hebben we er in het kader van Kerst voor gekozen om een wel hele heerlijke tip voor jullie uit te lichten. Want Kerst draait natuurlijk om vrede op aard, liefde, familie en een hoop gezelligheid, maar ook lekker eten! En wie weet nou beter wat lekker eten is dan Meneer Chocola? Juist, daarom een receptje van chocola en van Ted (van Meneer Chocola).Receptjes en praatjesJe hebt natuurlijk wel eens het interview gelezen dat wij hebben gehad met Ted van Meneer Chocola. Zo niet,...

Lees verder

Beeldige Scheveningers: Yuri Nieuwenhuizen

Hij is een van de beste surfleraren van Scheveningen, nr.1 kaas consument van Nederland, kluskoning, houtkunstenaar, creatieveling, zeefdrukker en eigenaar bij Mr. Meowgi. Ook shaped hij is zijn vrije tijd (waar haalt hij die vandaan?) nog wel eens een surfboardje. We hebben het natuurlijk over niemand minder dan Yuri Nieuwenhuizen dames en heren. En Buitengewoon Scheveningen wist hem te strikken voor een exclusief interview! Blijf je nog (z)even?Zoals hierboven genoemd heeft Yuri heel wat talenten vergaard door de jaren heen. En dus ook heel wat beroepen uitgeoefend (en doet dat nog steeds). Maar de kracht van creatie is toch zijn...

Lees verder

Buitengewone residenten

Afgelopen maand heb je al kunnen genieten van een vleugje klassiek aan het strand. Met onze actie in samenwerking met het Residentie Orkest. En met dit blog geven wij je nog wat extra mooie klanken, en wel die uit de mond van Ronald Touw, violist bij het Residentie Orkest. Pak een kopje thee, en geniet nog even van de nazomerzon met dit blog dat je als muziek in de ogen zal klinken. Even voorstellenRonald Touw, speelt met zijn 56 jaren al dertig jaar met veel plezier in het Haagse Residentie Orkest. Deze violist schittert in dit symfonieorkest met internationale allure....

Lees verder