Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Het Scheveningen van de Wolf

Het is volop lente mensen! Maar dat had je misschien al door, en zit je 'as we speak' op het strand te genieten van een bakkie en de zon op je bol. Iemand die alles weet over genieten en het bourgondische leven aan zee is Wouter de Wolf. En met zijn 'The Wolf Agency' en de merken die hij vertegenwoordigt maakt hij de wereld een stukje beter gekleed en, ja eigenlijk gewoon, goodlooking. Maar deze man heeft niet alleen de looks, ook heeft hij wat te vertellen! Daarom deze week een kijkje op Scheveningen door de ogen van Wouter.

A wolf's tale

Je zou het haast niet denken, maar Wouter heeft niet altijd in ons prachtige Scheveningen gewoond. Hij is namelijk geboren en getogen in Bovenkarspel. Na zijn studie Media en Entertainment in Haarlem te hebben afgerond, heeft hij zich vooral gericht op de leuke dingen des levens.

Reizen, surfen, cultuur snuiven, niks was deze jongeman te gek. En na de hele wereld (ok beetje overdreven misschien, de halve wereld) te zijn afgestruind, besloot hij zich in Scheveningen te settelen. En misschien ken je hem wel van Hart Beach. Daar ontpopte hij zich tot een van de beste verkopers ooit, kunnen we jullie uit eigen ervaring vertellen.Na dit avontuur leek het hem dan ook een logische keuze om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ook in de sales, maar dan in de vorm van een eigen bedrijf! En zo werd The Wolf Agency geboren; een Sales en Marketing bureau voor Premium Surf, Skate, en Lifestyle merken. En daar valt niets op aan te merken, want die Wouter die heeft wel smaak.

Hotspots

Als je aan Wouter vraagt wat hij mooie plekken vindt in Scheveningen, dan krijg je een kort maar krachtig antwoord. Logisch, want deze jongen fotografeert graag dus weet precies wat hij mooi vindt.

'"De Noord misschien toch omdat ik er zeer veel tijd doorbreng door het surfen en omdat ons kantoor daar zit. Ook heel mooi is het Westbroekpark voor een romantisch momentje."

En wil je deze knappe man nog ergens anders spotten? Dan kan je langs bij Hart Beach waar hij graag hangt voor een pre en after surf bakkie. Ook The Fat Mermaid of Indigo voor strandbiertjes en strandfeestjes zijn favoriet. Verder gokt hij dat The Shore ook leuk gaat worden. Nou Wouter, daar hebben wij, net als jij, het volste vertrouwen in!

De beste koffie, dan moet je bij Choco zijn, ook vanwege het leukste personeel en een goede vibe met veel bekenden. Als hij gaat lone wolfen, dan kan je hem vinden bij John & Junes in de binnenstad in het Zeeheldenkwartier. Dat is niet zo ver van Scheveningen vandaan, dus die rekenen we ook goed hoor Wouter!

Voor vis, tja vis, dan weet Wouter ook wel wat hij lekker vindt. Maar ook een sateetje op z'n tijd gaat er goed in.

"Vis bij de Lange, ain’t no one better. Hun kibbeling is echt sweet, maar ben zelf groot fan van Makreel. En Otto’s Sateh op Donderdag op de Markt in de Stevinstraat."
Volgens Wouter komen hier veel mensen die Scheveningen kennen van het Kurhaus en omgeving omdat je daar uitkomt met de tram. Maar zijn advies is om vanaf daar richting het zwarte pad te lopen of uit te wijken naar de zuid voor ietwat meer rust. O ja en of je je troep a.u.b. wilt opruimen, er blijven soms echt slachtvelden over na een zomerdag!


De ideale dag in Scheveningen? Luister naar Woets dan komt het goed!

"Toen laatst een vriend langskwam heb ik hem de full experience gegeven: Skaten op de boulevard, loempia’s bij Kees, surfen op de noord, bakkie bij Choco, pizza’s afhalen bij Isola Sardegna of La Lanterna en bij zonsondergang op t strand opeten met een flesje wijn erbij. Lekker dagprogramma al zeg ik het zelf."

Leuk dagje inderdaad al zeggen wij jou na. Mocht je na dit interview Wouter willen bereiken voor meer vragen, be our guest! Maar het liefst natuurlijk niet voor reisadvies over een dagje Scheveningen of stylingdilemma's. Wel is hij bereikbaar voor leuke merken die nog vertegenwoordiging zoeken.


W: www.thewolfagency.eu

E: wouter@thewolfagency.eu

T: +31630342004

I: @the.wolf.agency

Delen

Bekijk ook deze items

Winnaar Hart Beach surfcamp

Weten jullie nog die ontzettend leuke actie van vorige maand? Dat wij een kids surfcamp (!) mochten weg geven van Hart Beach?! Je raadt het al, daar hebben we nu de uitslag van. De winnaar kiezen was erg moeilijk, want iedereen was zo enthousiast! Toch sprong er een uit, en die mag nu een duik in het diepe nemen. Even voorstellenMogen wij even de winnares voorstellen: Sabine Pronk, en ze woont gewoon in Scheveningen. Ze is sportdocent op het ROC Mondriaan Lifestyle Sport en Bewegen. Nou ja winnares, ze heeft het voor iemand anders gewonnen zoals je al begrijpt, daarover...

Lees verder

Fotowedstrijd Oogje op Scheveningen

Maak je mooiste foto, volg ons, en tag ons gek (op Instagram)! De foto met de meeste likes word verkozen tot foto van de maand en met achtergrond informatie op onze site geplaatst. Eind 2017 wint de maker van de foto met de meeste likes onze fotowedstrijd! Doe je mee?Even voorstellenWe zagen op onze Instagram feed een beeld voorbij komen dat niet heel recent is gemaakt. Maar omdat het zo beeldend is voor de tijd van het jaar, en veel zegt, hebben we hem toch geplaatst. En niet zonder resultaat, het was gelijk een hit! Iedereen herkent het vast wel;...

Lees verder

Noordzeeboerderij: "Zeewier is een echte smaakmaker"

Dat de zee vol mogelijkheden zit hoef je de organisatie achter de Noordzeeboerderij niet te vertellen. Na een geslaagde proef met zeewierteelt boven de Razende bol (bij Texel) gaat de Haagse stichting een zeewierboerderij beginnen voor de kust van Scheveningen. Want zeewier is niet alleen voor sushi, het is het voedsel van de toekomst.“Zeewier zit in allerlei producten,” vertelt Koen van Swam, woordvoerder van de Noordzeeboerderij, “tandpasta, kleding en make-up bijvoorbeeld. Het heeft een multifunctionele functie.” Niet alleen dat, de teelt in zee elimineert zaken als het gebruik van veel zoetwater, mest en land. Zaken die wel nodig zijn voor...

Lees verder