Buitengewoon
Scheveningen

Spring has arrived

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Het Scheveningen van de Wolf

Het is volop lente mensen! Maar dat had je misschien al door, en zit je 'as we speak' op het strand te genieten van een bakkie en de zon op je bol. Iemand die alles weet over genieten en het bourgondische leven aan zee is Wouter de Wolf. En met zijn 'The Wolf Agency' en de merken die hij vertegenwoordigt maakt hij de wereld een stukje beter gekleed en, ja eigenlijk gewoon, goodlooking. Maar deze man heeft niet alleen de looks, ook heeft hij wat te vertellen! Daarom deze week een kijkje op Scheveningen door de ogen van Wouter.

A wolf's tale

Je zou het haast niet denken, maar Wouter heeft niet altijd in ons prachtige Scheveningen gewoond. Hij is namelijk geboren en getogen in Bovenkarspel. Na zijn studie Media en Entertainment in Haarlem te hebben afgerond, heeft hij zich vooral gericht op de leuke dingen des levens.

Reizen, surfen, cultuur snuiven, niks was deze jongeman te gek. En na de hele wereld (ok beetje overdreven misschien, de halve wereld) te zijn afgestruind, besloot hij zich in Scheveningen te settelen. En misschien ken je hem wel van Hart Beach. Daar ontpopte hij zich tot een van de beste verkopers ooit, kunnen we jullie uit eigen ervaring vertellen.Na dit avontuur leek het hem dan ook een logische keuze om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ook in de sales, maar dan in de vorm van een eigen bedrijf! En zo werd The Wolf Agency geboren; een Sales en Marketing bureau voor Premium Surf, Skate, en Lifestyle merken. En daar valt niets op aan te merken, want die Wouter die heeft wel smaak.

Hotspots

Als je aan Wouter vraagt wat hij mooie plekken vindt in Scheveningen, dan krijg je een kort maar krachtig antwoord. Logisch, want deze jongen fotografeert graag dus weet precies wat hij mooi vindt.

'"De Noord misschien toch omdat ik er zeer veel tijd doorbreng door het surfen en omdat ons kantoor daar zit. Ook heel mooi is het Westbroekpark voor een romantisch momentje."

En wil je deze knappe man nog ergens anders spotten? Dan kan je langs bij Hart Beach waar hij graag hangt voor een pre en after surf bakkie. Ook The Fat Mermaid of Indigo voor strandbiertjes en strandfeestjes zijn favoriet. Verder gokt hij dat The Shore ook leuk gaat worden. Nou Wouter, daar hebben wij, net als jij, het volste vertrouwen in!

De beste koffie, dan moet je bij Choco zijn, ook vanwege het leukste personeel en een goede vibe met veel bekenden. Als hij gaat lone wolfen, dan kan je hem vinden bij John & Junes in de binnenstad in het Zeeheldenkwartier. Dat is niet zo ver van Scheveningen vandaan, dus die rekenen we ook goed hoor Wouter!

Voor vis, tja vis, dan weet Wouter ook wel wat hij lekker vindt. Maar ook een sateetje op z'n tijd gaat er goed in.

"Vis bij de Lange, ain’t no one better. Hun kibbeling is echt sweet, maar ben zelf groot fan van Makreel. En Otto’s Sateh op Donderdag op de Markt in de Stevinstraat."
Volgens Wouter komen hier veel mensen die Scheveningen kennen van het Kurhaus en omgeving omdat je daar uitkomt met de tram. Maar zijn advies is om vanaf daar richting het zwarte pad te lopen of uit te wijken naar de zuid voor ietwat meer rust. O ja en of je je troep a.u.b. wilt opruimen, er blijven soms echt slachtvelden over na een zomerdag!


De ideale dag in Scheveningen? Luister naar Woets dan komt het goed!

"Toen laatst een vriend langskwam heb ik hem de full experience gegeven: Skaten op de boulevard, loempia’s bij Kees, surfen op de noord, bakkie bij Choco, pizza’s afhalen bij Isola Sardegna of La Lanterna en bij zonsondergang op t strand opeten met een flesje wijn erbij. Lekker dagprogramma al zeg ik het zelf."

Leuk dagje inderdaad al zeggen wij jou na. Mocht je na dit interview Wouter willen bereiken voor meer vragen, be our guest! Maar het liefst natuurlijk niet voor reisadvies over een dagje Scheveningen of stylingdilemma's. Wel is hij bereikbaar voor leuke merken die nog vertegenwoordiging zoeken.


W: www.thewolfagency.eu

E: wouter@thewolfagency.eu

T: +31630342004

I: @the.wolf.agency

Delen

Bekijk ook deze items

Buitengewoon Feest aan Zee

Volg je ons al op Instagram? Nee? Zonde, want er staan werkelijk de meest kunstige kiekjes op. Afgelopen jaar stond ons account in het teken van fotografie en een oogje hebben op Scheveningen. Mensen lieten Scheveningen door hun ogen zien aan ons, en stegen met hun camera's zelfs naar grote hoogten. Komend jaar kondigen we een nieuw thema aan, en dat vieren we met dit artikel!Feest aan ZeeZoals je waarschijnlijk al in de wandelgangen en de duinpaden gehoord hebt, vieren we het komende jaar Feest aan Zee. We vieren namelijk het 200 jarig bestaan van de badplaats, Scheveningen.We vieren dit...

Lees verder

Fondant au chocolat du Ted

Ons blog staat altijd vol met heerlijke tips van geweldige mensen die op Scheveningen wonen. Deze week hebben we er in het kader van Kerst voor gekozen om een wel hele heerlijke tip voor jullie uit te lichten. Want Kerst draait natuurlijk om vrede op aard, liefde, familie en een hoop gezelligheid, maar ook lekker eten! En wie weet nou beter wat lekker eten is dan Meneer Chocola? Juist, daarom een receptje van chocola en van Ted (van Meneer Chocola).Receptjes en praatjesJe hebt natuurlijk wel eens het interview gelezen dat wij hebben gehad met Ted van Meneer Chocola. Zo niet,...

Lees verder

​Het is altijd lente

Oooo wat ruikt het lekker buiten, en ik kan met zonder jas (dit zei jij vroeger ook), nou ja bijna dan. In ieder geval zien mijn melkwitte enkels weer eens het zonlicht. Hierdoor heeft de zon nu pijn aan zijn ogen, sorry zon. Ja mensen het is er dan eindelijk, een stukje lente. En daar gaat dit blog vandaag over, over dit ontzettend leuke weekend op Scheveningen, dat jij misschien gemist hebt. En hopelijk kan dit je overtuigen om nooit meer een weekendje te missen hier!VrijdagEn man man man wat begon ie goed he? Dit weekend. Een knaller van een...

Lees verder