Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Te kust en te fit

De zomer was dan misschien niet wat je ervan verwachtte; de druppels vielen veelvuldig in het zand. Maar we hebben toch nog wat mooie dagen gehad. De terrassen liepen nog heel wat dagen over. Daar vloeide de drank rijkelijk en er was eten in overvloed. Er bestaat zoiets als wintervacht, maar toch is zomerzwembandjes ook een fenomeen, althans voor ons. Dus doof de barbecue en lees even mee met deze tips om niet alleen in beweging te komen, maar ook gewoon lekker in je vel te zitten.

Buiten sporten

De beste beweging is buiten, en die is nog gratis ook! Niet alleen heeft de gemeente een mooi fitness parkje neergezet aan de kust, je kan ook gaan wandelen.En dat laatste word je ook nog eens heel erg gemakkelijk gemaakt met de online looproutes waar wij een mooi stukje over geschreven hebben.

Zo kan je ook stad en strand met elkaar combineren. En zeg nou zelf; waar word je meer zen van dan van een heerlijke ouderwetste uitwaai wandeling op het strand?

Daar hebben we ook nog een ander antwoord op dan niks. Namelijk de Roxy fitness dagen bij Hart Beach! Een sportieve zaterdag die eindigt met een beetje zen, en laten wij nou net een give away hebben...

Hemelse massages

Lekker in je vel zitten is minstens zo belangrijk voor je welzijn, dus vandaar deze tip. Voor een goede massage ben je bij onze kust aan het juiste adres.

We hebben meerdere lievelingen, dus komt ie. Wil je met je voeten een magisch massage paradijs binnenstappen, raden wij je aan om bij La Caldera binnen te stappen.

Hier word je even helemaal zen gemasseerd en kom je weer dicht bij jezelf te staan. Een gezichtsbehandeling en massage in een, er wordt goed geluisterd naar wat jij nodig hebt.

Je kan natuurlijk ook even langs Tamar van Massages aan zee lopen, die weer een hele andere massage technieken heeft. En op verzoek trouwens ook letterlijk massages aan zee geeft!

Mocht je beter willen slapen, dan kan je langs Room for Beauty die speciale slaapmassages geven. Hierdoor slaap je vast als een roos na een bezoekje!

Van binnen

Wil je wel bewegen maar liever niet in de regen? Of gewoon niet buiten? Dan hebben we nog een tip voor je, dus nu heb je geen excuus meer om niet naar Scheveningen te komen.

Want ook binnen kan je sporten aan de kust! Wat dacht je van de luxe Max Health? Of misschien wil je liever naar Intension, Basic Fit, Fit for Free of Statensport, alle sportscholen op een rijtje, er zit vast wel een voor jou tussen.

En wil je een beetje rust in de tent? Dan hebben we ook goed nieuws, de Yogaseads Studio zit op steenworp afstand van het strand! Of ga een baantje trekken in de Blinkerd dan maar?

Kortom er is te kust en te keur bij ons op Scheveningen. En te fit bestaat niet! Lekker in je vel de winter straks door, want stiekem kijken we daar ook alvast een beetje naar uit. Welk seizoen het ook is, aan zee is het nooit mis!

Delen

Bekijk ook deze items

Een boekje open doen

Al een tijdje fiets ik langs die leuke Pansierstraat, het is voor mij zelfs een stukje om maar er zitten allemaal winkeltjes en restaurantjes waar ik niks van wist. Zo viel mijn oog ook op een boekbinderij, en aangezien ik van lezen en boeken houd wekte dit mijn interesse. Hoewel ik moet zeggen dat het er sowieso heel imponerend uitziet lieve lezers, ook als je geen boekenwurm bent. Ik heb het over het Ambachtshuys, een boekbinderij die over is gegaan van vader op zoon en waar de handen graag uit mouwen worden gestoken voor een sterk staaltje ambacht. Een goed...

Lees verder

Marktplaats winkel in de Keizerstraat

Leuk hoor, dat Marktplaats, maar soms wil je gewoon direct kunnen zien en voelen wat je van plan bent te kopen. Dat kan nu! Op de Keizerstraat is de allereerste Markplaatswinkel van Nederland geopend. In 'Uw Winkeltje' kun je een kast, plank of kledingrek huren tegen een vast bedrag, waar je jouw spullen uit kunt stallen voor de verkoop. De opbrengst is volledig voor jou. Dus naar die zolder, de schuur, of gewoon even speuren in huis. Want zeg nou zelf, dit is toch veel leuker dan online?

Lees verder

Ontspannend

Iedereen houdt ervan, iedereen doet het. Nee niet dat... ik heb het over ontspannen! Chillen, relaxen, de beentjes omhoog, je kent het wel. Daar gaan we het vandaag even over hebben. Want ontspannen dat kunnen wij buitengewoon hier op Scheveningen, naast hard werken dan. Dus vandaag mijn favoriete ontspanningsdag op Scheveningen, speciaal voor jou! Ga even zitten, adem in, adem uit, ontspan! O ja en lees natuurlijk...Een goed beginIs het halve werk toch? Dus een perfecte dag vol ontspanning, begint eigenlijk met een heerlijk ontbijtje. Als je dat in Scheveningen wilt dan raad ik je de ZO aan, want omg...

Lees verder