Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Te kust en te fit

De zomer was dan misschien niet wat je ervan verwachtte; de druppels vielen veelvuldig in het zand. Maar we hebben toch nog wat mooie dagen gehad. De terrassen liepen nog heel wat dagen over. Daar vloeide de drank rijkelijk en er was eten in overvloed. Er bestaat zoiets als wintervacht, maar toch is zomerzwembandjes ook een fenomeen, althans voor ons. Dus doof de barbecue en lees even mee met deze tips om niet alleen in beweging te komen, maar ook gewoon lekker in je vel te zitten.

Buiten sporten

De beste beweging is buiten, en die is nog gratis ook! Niet alleen heeft de gemeente een mooi fitness parkje neergezet aan de kust, je kan ook gaan wandelen.En dat laatste word je ook nog eens heel erg gemakkelijk gemaakt met de online looproutes waar wij een mooi stukje over geschreven hebben.

Zo kan je ook stad en strand met elkaar combineren. En zeg nou zelf; waar word je meer zen van dan van een heerlijke ouderwetste uitwaai wandeling op het strand?

Daar hebben we ook nog een ander antwoord op dan niks. Namelijk de Roxy fitness dagen bij Hart Beach! Een sportieve zaterdag die eindigt met een beetje zen, en laten wij nou net een give away hebben...

Hemelse massages

Lekker in je vel zitten is minstens zo belangrijk voor je welzijn, dus vandaar deze tip. Voor een goede massage ben je bij onze kust aan het juiste adres.

We hebben meerdere lievelingen, dus komt ie. Wil je met je voeten een magisch massage paradijs binnenstappen, raden wij je aan om bij La Caldera binnen te stappen.

Hier word je even helemaal zen gemasseerd en kom je weer dicht bij jezelf te staan. Een gezichtsbehandeling en massage in een, er wordt goed geluisterd naar wat jij nodig hebt.

Je kan natuurlijk ook even langs Tamar van Massages aan zee lopen, die weer een hele andere massage technieken heeft. En op verzoek trouwens ook letterlijk massages aan zee geeft!

Mocht je beter willen slapen, dan kan je langs Room for Beauty die speciale slaapmassages geven. Hierdoor slaap je vast als een roos na een bezoekje!

Van binnen

Wil je wel bewegen maar liever niet in de regen? Of gewoon niet buiten? Dan hebben we nog een tip voor je, dus nu heb je geen excuus meer om niet naar Scheveningen te komen.

Want ook binnen kan je sporten aan de kust! Wat dacht je van de luxe Max Health? Of misschien wil je liever naar Intension, Basic Fit, Fit for Free of Statensport, alle sportscholen op een rijtje, er zit vast wel een voor jou tussen.

En wil je een beetje rust in de tent? Dan hebben we ook goed nieuws, de Yogaseads Studio zit op steenworp afstand van het strand! Of ga een baantje trekken in de Blinkerd dan maar?

Kortom er is te kust en te keur bij ons op Scheveningen. En te fit bestaat niet! Lekker in je vel de winter straks door, want stiekem kijken we daar ook alvast een beetje naar uit. Welk seizoen het ook is, aan zee is het nooit mis!

Delen

Bekijk ook deze items

Beeldige Scheveningers: Yuri Nieuwenhuizen

Hij is een van de beste surfleraren van Scheveningen, nr.1 kaas consument van Nederland, kluskoning, houtkunstenaar, creatieveling, zeefdrukker en eigenaar bij Mr. Meowgi. Ook shaped hij is zijn vrije tijd (waar haalt hij die vandaan?) nog wel eens een surfboardje. We hebben het natuurlijk over niemand minder dan Yuri Nieuwenhuizen dames en heren. En Buitengewoon Scheveningen wist hem te strikken voor een exclusief interview! Blijf je nog (z)even?Zoals hierboven genoemd heeft Yuri heel wat talenten vergaard door de jaren heen. En dus ook heel wat beroepen uitgeoefend (en doet dat nog steeds). Maar de kracht van creatie is toch zijn...

Lees verder

Heerlijk Zoet en Zout

Ik ben Eva, 38 jaar oud, woonachtig in Scheveningen-Dorp, moeder van 2 dochters van 5 en 6 jaar en al bijna tien jaar gelukkig samen met Edward. Ik heb 12,5 jaar in de jeugdhulpverlening gewerkt tot afgelopen mei 2015. Nu breng ik mijn tijd door met mijn kinderen, op mijn supboard (Sol Sup Club) en op de mat voor een goede yogales (Yogaseads)! En wie weet wat de toekomst mij brengt!Wij zijn een actief gezin en genieten erg van het wonen in Scheveningen! Wij zeggen wel eens gekscherend tegen elkaar: "Wat moet je toch in Voorburg?". Het strand, de duinen,...

Lees verder

Oogje op Scheveningen

Maak je mooiste foto, volg ons, en tag ons gek! De foto met de meeste likes wordt verkozen tot foto van de maand en met achtergrond informatie op onze site geplaatst. Eind 2017 wint de maker van de foto met de meeste likes onze fotowedstrijd! Doe je mee?Even voorstellenDeze kleurrijke strandfoto is gemaakt door Anuschka Odau, een styliste gespecialiseerd in fotostyling, interieurstyling en Instagram. Ze heeft haar eigen bedrijf Hipaholic, dat net zo kleurrijk oogt als de foto!Ze is in Den Haag komen wonen toen ze ging studeren aan de Academie van Beeldende Kunsten. Waar ze destijds in Scheveningen mocht...

Lees verder