Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Zomer in je bol

Een ode aan dit seizoen, een verheerlijking van de zweetdruppels op je bovenlip, de sproeten op je huid, zomerblonde lokken, voeten in het zand. Ja wij hebben hier bij Buitengewoon de zomer is onze bol. Onze favoriete dag met tropische temperaturen komt tot leven op ons blog.

Ontwaken

Het licht speelt op de muren en ik wil met haar mee. Het hangt in de lucht. Het wordt zo'n dag. Ja zeker weten, zo'n zomerse dag.

Nog een keer uitrekken en dan sta ik op. Wakker worden in Scheveningen, wat een geluk! Eerst ontbijten? Of een yogasessie aan zee.Mijn ogen nog vol zand, loop ik naar het strand. Na wat rekken en ook wat strekken, rommelt het in mijn buik. Een stapeltje pannenkoeken met fruit staat voor mijn neus.

Mijn favoriete iced coffee met havermelk er naast. Een slokje hier een hapje daar, dat kan allemaal bij The Shore. Ben ik wakker?

Mini vakantie

De zee lijkt een spiegel, die lonkt naar mij. Eerst een duikje in zee, kopje onder, voetjes eerst. Wakker! Tijd voor wat actie in de taxi.

Geen golven, dus dan een SUP. Peddel, peddel, peddel en plons. Nog een onverwachte duik krijg ik cadeau. Weer verder op mijn mini schip, knijp ik mijn ogen tot halve maantjes tegen de zon.

Schelpen zoeken in de branding, ik sta weer aan wal. Nog een kleine wandeling naar het havenhoofd en daarna het Haringhuisje voor een vis. Die nieuwe haring, die is niet mis.

Zullen we fietsen, naar Meijendel? Een stukje door het groen. Plassen met blauw water, ja laten we dat doen! Vakantie in eigen land.

Zonsondergang

Een hapje eten bij het Puntje, salade en een vis. Maar eerst wat kroketjes met kaas en spinazie, en een biertje wit.

We zitten met de voeten in het zand. Gaan we zo dansen bij Naturel? Nog even kijken naar het einde. Het einde van de dag. Zo'n dag wanneer ik blij ben, dat ik in Scheveningen wonen mag.

Het is stil, met ingehouden adem, zakt de zon naar benee. Ik hoor het bijna sissen, als hij valt in de zee. Wanneer was ik voor het laatst zo tevree?


Delen

Bekijk ook deze items

Oogje op Scheveningen

Weet je nog onze fotowedstrijd Oogje op Scheveningen die dit hele jaar loopt? Daarbij kiezen we op Instagram elke maand een winnaar uit. Deze winnaar krijgt een blog op onze website, een beetje reclame zeg maar. Aan het einde van het jaar kiezen jullie uit deze twaalf gelukkigen weer de winnaar. En wat die gaat winnen, dat lees je hier! Oogje op ScheveningenNog even wat uitleg voor iedereen die het niet helemaal kon volgen. Je mag dus je mooiste foto maken, volg ons, en tag ons gek (op Instagram)! Dus geen foto's insturen of via Facebook ons taggen want die...

Lees verder

Ontspannend

Iedereen houdt ervan, iedereen doet het. Nee niet dat... ik heb het over ontspannen! Chillen, relaxen, de beentjes omhoog, je kent het wel. Daar gaan we het vandaag even over hebben. Want ontspannen dat kunnen wij buitengewoon hier op Scheveningen, naast hard werken dan. Dus vandaag mijn favoriete ontspanningsdag op Scheveningen, speciaal voor jou! Ga even zitten, adem in, adem uit, ontspan! O ja en lees natuurlijk...Een goed beginIs het halve werk toch? Dus een perfecte dag vol ontspanning, begint eigenlijk met een heerlijk ontbijtje. Als je dat in Scheveningen wilt dan raad ik je de ZO aan, want omg...

Lees verder

Ondernemend Scheveningen

Zoals je misschien al wel eens eerder hebt kunnen lezen is Scheveningen een magneet voor de ondernemende mens. Logisch, want dit walhalla aan zee is ook ontstaan door mensen die niet graag hun leven op het zitvlak doorbrachten. En wij zetten ze dan ook maar al te graag in het buitengewone zonnetje. Deze week Yaron Menneken, een van de ondernemendste mensen die wij kennen, en die jullie beter moeten leren kennen! Volg je het nog? Nee wij ook niet, maar goed lees mee met deze mini cursus hoe je een succesvolle ondernemer wordt, want dat is deze man!Toen Yaron een...

Lees verder