Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Over Buitengewoon Scheveningen

Stichting Marketing Scheveningen bouwt online en offline aan een Buitengewoon Scheveningen. We stimuleren en ondersteunen lokale initiatieven en evenementen en zetten samen met inwoners, ondernemers, en bezoekers, Scheveningen nóg beter op de kaart.

Via Buitengewoonscheveningen.nl en onze social media kanalen houden we inwoners, bezoekers en fans op de hoogte van de leukste tips, inside stories en things to do op Scheveningen. Organiseer je een evenement in Scheveningen waar we je bij kunnen helpen? Stuur een mail naar de redactie!

Heb jij een oogje op Scheveningen?

Maak je mooiste foto, volg ons, en tag ons gek! De foto met de meeste likes word verkozen tot foto van de maand en met achtergrond informatie op onze site geplaatst. Eind 2017 wint de maker van de foto met de meeste likes onze fotowedstrijd! Doe je mee?

De winnaar wordt beloond met een overnachting aan zee inclusief ontbijt bij het Carlton Beach Hotel! Lees hier meer over de prijs die je kunt winnen met de fotowedstrijd Oogje op Scheveningen.

Instagram

Tag jij #BTNGWN op Instagram?


Scheveningen Live

This Feed Uses Adobe Flash Player

Meer van Scheveningen zien? Check de bestuurbare webcam van Zeewebcamscheveningen.nl.