Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Beach-Fit Skiffa

Je ziet het wel eens op Scheveningen: puffende, zwetende, rood aangelopen mensen die over de boulevard of over het strand lopen met een schreeuwende trainer erachter (of voor) aan.

Talloze groepjes zijn er door de jaren bij heen gekomen. En iedereen die mee doet heeft vaak hetzelfde doel: fit worden of een paar onsjes minder. De trainers spelen in op dit doel, door hun training daar om te laten draaien.


Entertrainer
En in het bos van al deze trainers, staat 1 boom van een vent(je) die het toch echt om iets anders laat draaien in zijn training. Daan Verver is met zijn creatieve manier van training geven, meer een entertrainer dan een trainer. Bij Beach Fit Skiffa wordt naast zweten en rennen ook heel wat afgelachen. Goed voor je buikspieren en je gelukshormonen, als je het ons vraagt.
Fit fissa
Het is natuurlijk niet zo dat je de hele les aan het rennen bent met een slappe lach. Of dat als je uiteindelijke doel is om af te vallen of wat fitter te worden, dit niet kan. Het gaat meer om de manier waarop de training wordt gegeven, namelijk met een knipoog en een grote lach. De allround training draait zelf om het opbouwen van conditie, kracht, en lenigheid.

Beach-Fit Skiffa biedt mensen de mogelijkheid om op een verantwoorde, maar vooral gezellige en effectieve manier fit te worden. Of je nu snel wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon fit wilt blijven, dan ben je bij Beach Fit aan het juiste adres. Wel is het elke les een feestje (of zoals we hier zeggen fissa).


Nog nooit gedaan?
Maak je geen zorgen als je niet in de beste conditie bent, Daan zorgt ervoor dat je mee kan komen. De groepen zijn niet erg groot waardoor je nog wat persoonlijke aandacht krijgt. Maar ook voor de doorgewinterde sporter is er genoeg uitdaging; je kan aan het einde sowieso geen burpee meer zeggen.

Alle lessen worden op het strand gegeven en duren ongeveer een uur. In een lesje Beach-Fit komen de volgende elementen aan bod:

- Bootcamp
- Pilates
- Power Yoga
- Core stability


Meer info
Je kunt meetrainen op: Woensdag 20.00 uur. Verzamelen aan het einde van de Vissershavenweg en de kosten zijn slechts 5 euro. Wanneer je een persoonlijke training wilt of met een besloten groep/bedrijf wilt trainen, is dit op afspraak mogelijk. Contact: Daan.Verver@gmail.com

Delen

Bekijk ook deze tips

De e-bike aanbieding

Je snel verplaatsen van het station naar de zee? Dat kan natuurlijk met de tram of de OV fiets. Maar de zakelijke aanbieding voor de maanden juli en augustus brengt de zee wel heel snel dichterbij. Eerst een afspraak in de binnenstad? Een paar keer trappen en je kunt je voeten in het zand stoppen. En dat allemaal dankzij E-bike-to -go!

Lees verder

Must zee

Zoals we al schreven, het is 365 dagen per jaar Feest aan Zee dit jaar! En dat wordt gevierd met alle dagen te vullen met kunst, cultuur en natuur. We trappen deze week dan ook af met een stukje kunst waar we trots op zijn. En dat zijn onze lievelingsmusea op Scheveningen met een paar tentoonstellingen waar je je graag vertoont!

Lees verder

Een stralende lach

Het is weer maandag, het begin van de week, meestal vinden mensen dat er dan weinig te lachen valt. Gelukkig proberen wij met onze leuke tips daar verandering in te brengen. Misschien moet je ook nog even het blog van zaterdag lezen als je dat gemist hebt, lachen wel (vinden wij). De tip van deze week gaat over, je raadt het al, lachen! En niet zomaar lachen...

Lees verder