Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Buitengewone bistro

Een knusse herfst zit in een klein hoekje. Of eigenlijk op een hoekje in Scheveningen aan de Ankerstraat. Hier zit Tasca, een informele klassieke bistro met ambachtelijke Zuid Europese invloeden. Kom ook langs en voel je even op vakantie in het zuiden.

Seizoenen aan zee

Bij Tasca worden rijke gerechtjes geserveerd vol zonnige smaken. Je schuift hier met een gerust hart aan, want biologisch, lijngevangen, handgedoken, of wild is hier heel gewoon.

Je kan gelijk een kijkje nemen in de keuken ongeacht waar je zit in het restaurant. In de open keuken maakt de chef kok, die tevens eigenaresse is, dagverse specialiteiten voor je klaar.

Het leuke is dat je er per seizoen verschillende gerechten kan eten omdat er wordt gekookt met seizoensgebonden ingredienten!

Wijn & spijs

Ook hebben ze er heerlijke (huis)wijnen, met een wisselende keuze van wijnen per glas. En wij spreken uit ervaring als we zeggen dat deze erg makkelijk wegdrinken.

Je voelt je ook fantastisch in de watten gelegd door de sfeer, goede service en de traditioneel bereidde gerechten.

Ontsnap met smaakvolle wijn en hapjes even aan het dagelijks leven, op deze locatie dicht bij zee!Je kan kiezen voor een mix van 'petiscos' oftewel kleine hapjes. Wil je liever wat grotere borden dan kan je kiezen voor een van de hoofdgerechten of verrassingsmenu's! Dus in de herfst moet je hier zijn voor comfort food en gezelligheid!

En indien nodig of gewenst, kunnen gerechten worden aangepast aan een dieet.

De chefkok is namelijk opgeleid in onder andere vegetarisch, pescetarisch, veganistisch, Paleo, zout-arm, zuivel-vrij, gluten-vrij (ook voor Coeliakie patiënten), vet-arm, Halal en Kosher (niet-orthodox).

Dat was een hele mond vol! En dat is precies wat je binnenkort moet komen doen op Scheveningen, je buikje vol komen eten.

Meer weten en eten

Een belangrijke tip is dat reserveren echt noodzakelijk is, ze zitten vaak vol! En het makkelijkst kom je er met tram 1, die bijna voor de deur stopt.

Je kan daar ook proberen een parkeerplekje in de buurt te zoeken, of gratis parkeren in de haven en een stukje lopen.

Of kies er voor om lekker op de fiets te komen, dat kan ook vanaf het station met de OV fiets natuurlijk. Tot Tasca!

Ankerstraat 2, Scheveningen

Bellen 070 220 7161

Tasca is van woensdag tot en met zondag geopend vanaf 18.00Delen

Bekijk ook deze tips

Maak een ritje met de Tourist Tram!

Deze prachtige Tourist Tram rijdt sinds zaterdag 9 juli! De 60 jaar oude tram verbindt het centrum van Den Haag met het strand van Scheveningen. Met een ticket voor de Tourist Tram kun je de hele dag onbeperkt in- en uitstappen en zeker niet alleen leuk voor toeristen.

Lees verder

Ijsbad op Scheveningen

We hadden afgelopen week nog de tip om een keer een koude duik op Scheveningen te nemen. En zoals het wel vaker gaat, duiken er ineens overal dezelfde goede ideeen op! Dus dompel je onder in deze tip. Omdat wij je een fit 2018 toewensen, besteden we vandaag nog wat aandacht aan een ijskoude gezonde beweging. Neem een duik in dit event!

Lees verder

Buitengewoon bohemian

Heb je al gehoord van het leukste feest van het jaar? Ok nou ja misschien de zomer dan, ook goed. Nee? Eind deze maand, 29 juli, verandert de Naturel in een Bohemian Universe. Een mega leuk programma, vette muziek maar vooral veel toffe sprekers, workshops, en een markt. De kaartjes gaan hard, maar gelukkig kan je ook mee doen aan een winactie!

Lees verder