Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

De lekkerste drankjes

Meestal lees je hier de leukste en lekkerste eettips op maandag. Maar drinken moet ook gebeuren, dus bij deze. Op de strandtenten moeten we nog heel even wachten, dus om je dorst ondertussen een beetje te lessen hier een paar opties waar je lekkere drankjes kunt halen. Voor velen misschien bekende zaken, maar we hebben ook een nieuwkomer en niet zomaar eentje!

Aan het strand

Ja ja eindelijk is de kogel door de kerk: Hart Beach mag biertjes verkopen! De drankvergunning is rond, dus vanaf nu kan je na je strandwandeling of je surfje een ijskoud biertje drinken. En de strandtenten worden weer opgebouwd, dus er is voor ieder wat wils.Mocht je op sjiek willen gaan, dan kan je altijd even naar het Kurhaus lopen. Of gewoon een biertje aan de bar op de Pier kan ook altijd. Ach als je langs de Boulevard richting Zwarte Pad loopt kom je vast wel iets tegen wat je kan bekoren.

In en rond de Keizerstraat

De Maatschappij organiseert vaak leuke live muziek avonden met Popagenda Scheveningen. En zeg nou zelf: met een lekker deuntje smaakt je biertje toch lekkerder?

En als je meer in de mediterraanse sferen wilt verkeren, kan je een heerlijk Kronenbourgje halen bij Bayonne. Zin in! Of wat dacht je van een nieuwe favoriet; een Gin Tonic met snoep erin bij de Snoeshaen...

En anders loop je even naar Ron y Sazon, voor een rum cola en beloofd dat dit de lekkerste is die je ooit hebt geproefd!

Duindorp

Nou ja niet in Duindorp, maar daar tegenaan vind je Cafe de Switch. Een echt dorpscafe, waar je kan darten en gezelligheid vindt. De biertjes zijn een aanrader, de shotjes echter niet (maar dat moet je zelf weten). Wij zijn fan!

De Fred

De Frederik Hendriklaan is sowieso een leuke winkelstraat, en natuurlijk is het dichtbij het Gemeentemuseum, maar er zitten ook ontzettend leuke cafeetjes! Wat dacht je van een wijntje bij de Hudson? Of loop even door naar het verlengde van de Fred, naar de Valeriusstraat. Daar zit bijvoorbeeld een leuke nieuwe pizza tent Tavola, waar alles biologisch is en je ook nog je dorst kan lessen.

Tips te over dus, als je nu nog dorst hebt, weten we het ook niet meer!


Delen

Bekijk ook deze tips

Het was weer weekend

Een veelbewogen weekend zo kan je afgelopen weekend wel noemen. Dus daar wilden wij wel wat extra woorden aan vuilmaken. Het begon allemaal vrijdag met Live at the Beach; een groots opgezet strandconcert met vrijdag Golden Earring in de hoofdrol. Dit was een zeer geslaagd concert waar je stiekem nog een beetje van kon meegenieten op een bankje op de duin (niet verder vertellen).

Lees verder

Een (ont)spannende aanbieding

Ze richten zich op het opsporen, behandelen en verhelpen van klachten en blessures aan spieren, bindweefsel en zenuwen. Met de methodiek die zij toepassen kunnen ze je klacht/blessure opsporen. Klinkt spannend, dat is het ook wel, maar uiteindelijk vooral ontspannend. De maand juli voor Scheveningen Zuivert, een fikse korting bij de praktijk van Tijn & Jelle!

Lees verder

Fit op Scheveningen

Hey pssst jij daar, ja jij! Weet je nog ons artikel over skaten aan zee? Of misschien het nieuwtje dat er een fitpark is aangelegd? Je bent er nog niet geweest? Of misschien al wel...In ieder geval hier een paar tips hoe je de toestellen kan gebruiken en een beetje motivatie. Hop hop hop in de beentjes dus!

Lees verder