Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

De lekkerste drankjes

Meestal lees je hier de leukste en lekkerste eettips op maandag. Maar drinken moet ook gebeuren, dus bij deze. Op de strandtenten moeten we nog heel even wachten, dus om je dorst ondertussen een beetje te lessen hier een paar opties waar je lekkere drankjes kunt halen. Voor velen misschien bekende zaken, maar we hebben ook een nieuwkomer en niet zomaar eentje!

Aan het strand

Ja ja eindelijk is de kogel door de kerk: Hart Beach mag biertjes verkopen! De drankvergunning is rond, dus vanaf nu kan je na je strandwandeling of je surfje een ijskoud biertje drinken. En de strandtenten worden weer opgebouwd, dus er is voor ieder wat wils.Mocht je op sjiek willen gaan, dan kan je altijd even naar het Kurhaus lopen. Of gewoon een biertje aan de bar op de Pier kan ook altijd. Ach als je langs de Boulevard richting Zwarte Pad loopt kom je vast wel iets tegen wat je kan bekoren.

In en rond de Keizerstraat

De Maatschappij organiseert vaak leuke live muziek avonden met Popagenda Scheveningen. En zeg nou zelf: met een lekker deuntje smaakt je biertje toch lekkerder?

En als je meer in de mediterraanse sferen wilt verkeren, kan je een heerlijk Kronenbourgje halen bij Bayonne. Zin in! Of wat dacht je van een nieuwe favoriet; een Gin Tonic met snoep erin bij de Snoeshaen...

En anders loop je even naar Ron y Sazon, voor een rum cola en beloofd dat dit de lekkerste is die je ooit hebt geproefd!

Duindorp

Nou ja niet in Duindorp, maar daar tegenaan vind je Cafe de Switch. Een echt dorpscafe, waar je kan darten en gezelligheid vindt. De biertjes zijn een aanrader, de shotjes echter niet (maar dat moet je zelf weten). Wij zijn fan!

De Fred

De Frederik Hendriklaan is sowieso een leuke winkelstraat, en natuurlijk is het dichtbij het Gemeentemuseum, maar er zitten ook ontzettend leuke cafeetjes! Wat dacht je van een wijntje bij de Hudson? Of loop even door naar het verlengde van de Fred, naar de Valeriusstraat. Daar zit bijvoorbeeld een leuke nieuwe pizza tent Tavola, waar alles biologisch is en je ook nog je dorst kan lessen.

Tips te over dus, als je nu nog dorst hebt, weten we het ook niet meer!


Delen

Bekijk ook deze tips

Snuisterijen

Je vast al te wachten op weer een nieuwe tip om je weer eens even richting de Keizerstraat te begeven. Gelukkig hebben wij die voor je, er komt namelijk een feestje aan! Een feestje? Ja zeker, want ons eigen echte Scheveningse 'live-Marktplaats' winkeltje bestaat op 1 februari (dat is morgen al), 1 jaar!

Lees verder

Het Scheveningen van Sander Beekink

Chef kok Sander Beekink over zijn culinaire hoogtepunten, unieke plekken van Scheveningen en de beleving van het strand!

Lees verder

Dieren Rijk

Dieren in kunst vertellen hun eigen verhaal. Ga het meemaken in het Gemeentemuseum! Tot en met 11 oktober.

Lees verder