Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

De leukste zomerbaan op Scheveningen!

Werken met dit uitzicht? Dat kan gewoon hoor! De leukste zomerbaan vind je nu namelijk op Scheveningen want wij zijn namelijk op zoek naar versterking! Buitengewoon Scheveningen (BS) is op zoek naar een Junior Account Manager (JAM) voor 2 dagen per week op flexibele basis.


Junior Account Manager

Als Junior Account Manager geef je samen met de redactie invulling aan de (online) campagnes die Buitengewoon Scheveningen organiseert. Binnen de verschillende campagnes op het gebied van wellness & ontspanning en de zakelijke markt zorg je voor activatie van relevante stakeholders en ondernemers op Scheveningen.

Op basis van jouw input rondom de betreffende activaties schrijft de redactie aansprekende content voor onze website en social media kanalen.De samenwerkingen komen tot stand op basis van de volgende uitgangspunten: 1) het laden van de campagne, 2) een (gratis) podium creëren voor stakeholders en 3) de verbinding Scheveningen-binnenstad tast- en zichtbaar te maken.

Scheveningen Zuivert

De JAM benadert in het kader van Scheveningen Zuivert bedrijven die zich bezighouden met vormen van ontspanning/wellness in de binnenstad. Met het verzoek of zij een speciaal/uniek BS-arrangement samen willen stellen; als het kan met een verwijzing naar de omgeving van de zee.

Strandsessies

In het kader van de Scheveningse Strandsessies (de tegenhanger van de bekende heisessies voor bedrijven) benadert de JAM alle potentiële 'zakelijke' lokaties op Scheveningen met de vraag of zij willen participeren. Hotels, strandtenten, restaurants en andere opvallende lokaties lenen zich in de nabijheid van de zee perfect voor presentaties, brainstormsessies, vergaderingen, seminars, productlanceringen etc.

Voorlopige Planning

Juli / Augustus / September: 2 dagen per week (benaderen/bezoeken/inventariseren)

Oktober / November / December: Twee tot drie dagen per maand (nabellen & aanpassen)

Alle werkzaamheden worden teruggekoppeld naar Hester (online coördinatie) & Anne (tekstredactie) en in overleg met Heino (directeur) werk je aan de aanleg van een data-overzicht/selectie bedrijven.

Vergoeding

Payrolling: bruto €15 per uur via INTRO Uitzendbureau

Interesse?

Neem contact op met Heino Walbroek, directeur Stichting Marketing Scheveningen.


Delen

Bekijk ook deze tips

Interval training van Melanie Visser

Een intervaltraining op het strand of de boulevard met Melanie Visser staat hoog op het to do lijstje van de sporty redactieleden van Buitengewoon Scheveningen. Op 6 maart 2016 staat de CPC loop weer op de agenda, en om beter te worden is een uitdagende intervaltraining ideaal.

Lees verder

Struinen achter de duinen

​Ah zondag, daar ben je weer met je stilte en je rust. Daarom is zondag eigenlijk wel een beetje de leukste dag van de week, vind jij ook niet? Een wandeling maken over het strand met als toetje een warme choco, een kijkje nemen op de Pier of wat dacht je van onze Zuivert aanbiedingen? Het kan allemaal! Maar we hebben nog een leuke tip voor je, zodat je lekker einde middag kan neerploffen bij een knisperend haardvuurtje met een boek.

Lees verder

​Buitengewoon broodje

Een tijdje geleden kon je al lezen over de befaamde club Zo, beter bekend als sushi op een broodje. Maar jongens we hebben nu toch een broodje ontdekt, toch ook wel echt een aanrader. Dit leuke Italiaanse zaakje is al eerder op de buitengewone radar verschenen, maar we lichten natuurlijk graag nog meer toe. O en een kleine tip: Niet verder lezen als je maag al aan het rammelen is.

Lees verder