Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

De leukste zomerbaan op Scheveningen!

Werken met dit uitzicht? Dat kan gewoon hoor! De leukste zomerbaan vind je nu namelijk op Scheveningen want wij zijn namelijk op zoek naar versterking! Buitengewoon Scheveningen (BS) is op zoek naar een Junior Account Manager (JAM) voor 2 dagen per week op flexibele basis.


Junior Account Manager

Als Junior Account Manager geef je samen met de redactie invulling aan de (online) campagnes die Buitengewoon Scheveningen organiseert. Binnen de verschillende campagnes op het gebied van wellness & ontspanning en de zakelijke markt zorg je voor activatie van relevante stakeholders en ondernemers op Scheveningen.

Op basis van jouw input rondom de betreffende activaties schrijft de redactie aansprekende content voor onze website en social media kanalen.De samenwerkingen komen tot stand op basis van de volgende uitgangspunten: 1) het laden van de campagne, 2) een (gratis) podium creëren voor stakeholders en 3) de verbinding Scheveningen-binnenstad tast- en zichtbaar te maken.

Scheveningen Zuivert

De JAM benadert in het kader van Scheveningen Zuivert bedrijven die zich bezighouden met vormen van ontspanning/wellness in de binnenstad. Met het verzoek of zij een speciaal/uniek BS-arrangement samen willen stellen; als het kan met een verwijzing naar de omgeving van de zee.

Strandsessies

In het kader van de Scheveningse Strandsessies (de tegenhanger van de bekende heisessies voor bedrijven) benadert de JAM alle potentiële 'zakelijke' lokaties op Scheveningen met de vraag of zij willen participeren. Hotels, strandtenten, restaurants en andere opvallende lokaties lenen zich in de nabijheid van de zee perfect voor presentaties, brainstormsessies, vergaderingen, seminars, productlanceringen etc.

Voorlopige Planning

Juli / Augustus / September: 2 dagen per week (benaderen/bezoeken/inventariseren)

Oktober / November / December: Twee tot drie dagen per maand (nabellen & aanpassen)

Alle werkzaamheden worden teruggekoppeld naar Hester (online coördinatie) & Anne (tekstredactie) en in overleg met Heino (directeur) werk je aan de aanleg van een data-overzicht/selectie bedrijven.

Vergoeding

Payrolling: bruto €15 per uur via INTRO Uitzendbureau

Interesse?

Neem contact op met Heino Walbroek, directeur Stichting Marketing Scheveningen.


Delen

Bekijk ook deze tips

Mindful up and running

Met Mindul Running sta je stil bij het rennen. Ja dat klinkt een beetje raar. Maar doormiddel van technieken kom je meer in het moment van het hardlopen en gaat het niet om de prestatie die je neerzet. Het is ontspannend en gezond voor lichaam en geest. Vandaar in de maand juni een leuke kortingsactie voor Scheveningen Zuivert met Mindful Run Den Haag!

Lees verder

Een (ont)spannende aanbieding

Ze richten zich op het opsporen, behandelen en verhelpen van klachten en blessures aan spieren, bindweefsel en zenuwen. Met de methodiek die zij toepassen kunnen ze je klacht/blessure opsporen. Klinkt spannend, dat is het ook wel, maar uiteindelijk vooral ontspannend. De maand juli voor Scheveningen Zuivert, een fikse korting bij de praktijk van Tijn & Jelle!

Lees verder

Zakenlunch aan zee

​Een buitengewone zakenlunch, brainstormsessie aan zee of gewoon een leuke ‘get together’ met je bedrijf? Dan ben je op Scheveningen aan het juiste adres! Een lunch is goed te combineren met een strandwandeling of een activiteit aan zee. Maar daarover een andere keer meer informatie, eerst aan tafel!

Lees verder