Buitengewoon
Scheveningen

Spring has arrived

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

De longen uit je lijf rennen en…zwemmen!

Gezond aan Zee ook wel bekend als GAZ is de place to be als het gaat om je lichamelijke gesteldheid verbeteren. De beste fysio’s, diëtisten, osteopaten (ga zo maar door) werken letterlijk in hun prachtige kantoor aan zee en aan een gezonder Scheveningen! En met Gezond aan Zee Outdoor zijn ze hard op weg om iedereen ook nog eens een keertje zeer fit te krijgen. De Swim & Run training is een van de unieke trainingen die ze vanaf de maand November weer aanbieden!

Run

Deze intensieve training bestaat niet uit een, maar uit 2 onderdelen, dus een basisconditie is wel handig. Eerst wordt 45 minuten hardgelopen vanaf de Blinkerd, hierbij worden ook een aantal handige tips gegeven qua hardloop technieken.Mocht je denken, nou dit zou voor mij wel genoeg zijn? Alleen hardlopen? Dan kan je ook altijd even een kijkje nemen naar deze training op de GAZ website: Trailrunning. Dan ga je het strand en onverharde paden van Meijendel op, en leer je je techniek verbeteren en blessure vrij lopen. Maar ja voor de echte fanatiekeling lees nog even verder.

Swim

Eenmaal terug bij zwembad de Blinkerd, wordt er 45 minuten gezwommen. Het zwemmen staat in het teken van interval en lange baan training. Bij het zwemmen zullen ze geen zwemtechnieken behandelen, kortom handig dat je wel je C diploma hebt zeg maar. Nu begrijp je denk ik ook wel een beetje beter waarom het zo handig is dat je een basisconditie hebt!

In goede handen

Een ideale training voor triatleten en andere sporters die een ultieme combinatie zoeken. Waar moet ik zijn?! Zullen al onze fanatieke sporty lezers denken. De Blinkerd dus, dat wist je al, en op woensdagavonden 19:30u kan je los! Het leuke is dat je een gratis proefles kan krijgen om te kijken of het iets voor jou is (GRATIS!).

En het andere leuke is, dat je ook zeker weet dat je bij GAZ in goede en professionele handen bent. Dus kom je ook? Vanaf 2 november 2016 start Gezond aan Zee Outdoor met een nieuwe reeks o.l.v. hardlooptrainer Michael Vallen en Joost Bakker.

Delen

Bekijk ook deze tips

Buitenspelen

Weet je nog vroeger? Toen je geen afspraken hoefde in te plannen en je agenda overvol was. De dagen dat je gewoon bij elkaar kon aanbellen en vragen: "Kom je buitenspelen?". Die dagen waren leuk, en gevuld met belletje trekken, balletje trappen, verstoppertje, knikkeren en bellenblaas. Ook al is die tijd misschien voorbij, hij komt soms weer terug. En wel in juni, dus ben jij erbij?

Lees verder

Schaatsen in Scheveningen

Betoverende lichtjes, spiegelglad ijs, het romantische Kurhaus, klinkt je dat ook als muziek in de oren? Kom dan naar de mooiste schaatsbaan van Nederland! Hier vind je schaats- en ijspret voor jong en oud. En een beetje extra lichaamsbeweging in de winter kan ook geen kwaad!

Lees verder

Het grootste geheim van kitesurfend Nederland: de Zandmotor

De Zandmotor ligt tussen kitesurfschool Oostvoorne en kitesurfschool Scheveningen in en is een unieke plek om te kiten.

Lees verder