Buitengewoon
Scheveningen

From winter to spring!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

De Snoeshaen van de Keizerstraat

Er waait weer een frisse wind door de Keizerstraat in Scheveningen. Naast alle marktjes die er georganiseerd werden afgelopen zomer, zijn er ook aardig wat leuke tentjes bijgekomen de laatste tijd! Afgelopen vrijdag was de meer dan succesvolle opening van De Snoeshaen. De naam zegt het al: een eigenzinnige en originele bar bistro & gintoneria.

Franse buurtbar
Als je De Snoeshaen binnenstapt proef je gelijk een gezellige sfeer, het lijkt net of de zaak er al jaren zit. Zo’n Franse buurtbar die door de tijd geverfd is, en vol hangt met snuisterijen. Alleen kan je hier, in tegenstelling tot Frankrijk, wel een goede cappuccino krijgen. Daar draait het dan ook om in deze bar: kwaliteitsproducten en goede service. Alles wordt met liefde, aandacht en zorg bereid, en ook nog voor een schappelijke prijs. Kijk daar houden wij Nederlanders nou van!Mocht je inderdaad binnenstappen, de eigenaren tegenkomen en denken: “Goh wat een bekende gezichten”. Dat kan kloppen want Willemijn en Joost waren eerst de trotse eigenaren van Mien koffie en brood in de binnenstad van Den Haag. Gelukkig hebben ze ervoor gekozen om naar Scheveningen te verhuizen en de buurt te verblijden met deze ontzettend leuke tent!

Je kan er van bavette tot veganistische burger eten, maar vooral de drankenkaart is groot. Kies uit meer dan dertig (!) soorten gin, speciaal bieren en andere heerlijke dranken. Wij raden je aan om zeker een keer zelf alle mogelijkheden te verkennen, of je nu in de buurt woont of niet.

Lekker blijven hangen
Je kan na het eten gerust een tijdje blijven hangen want De Snoeshaen is tot in de late uurtjes open. Dus nog even nagenieten van het eten met een gin tonic in je hand en naar een live optreden luisteren. Kortom met deze aanwinst in Scheveningen zijn wij zo trots als een pauw, of ja snoeshaan!

Waar: Keizerstraat 95
Openingstijden: Di t/m Do 16.00 - 01.00, Vrij t/m Zo 16.00 - 02.00


Delen

Bekijk ook deze tips

Zomervakantie in actie

De zomervakantie komt eraan, en dat betekent feest op Scheveningen! Want waar kan je nou beter naar toe gaan? Nergens toch? Precies gewoon op vakantie naar Scheveningen, waar het bruist van de sportieve activiteiten. En wat je deze zomer voor actie in de taxi kan verwachten, dat vind je hier. Dus kom in beweging en lees hier ons sportieve overzicht.

Lees verder

Yoga aan de kust

Jullie kennen The Shore vast wel toch? Nog niet? Dan moet je als de wiedeweerga even langs gaan. Het is bij deze duurzame plek aan ons mooie strand namelijk goed toeven. Niet alleen zijn de surflessen er spetterend, het biologische eten en de drankjes zijn ook erg goed! En het allerleukste nieuws is, dat ze speciaal voor Scheveningen Zuivert een flexibele aanbieding hebben voor onze lezers.

Lees verder

Wandelen in de winter

Wandelen in de winterkou verfrist en verkwikt. Daarom de beste tips waar je door de winter moet stappen. En het fijne is, je hebt alleen een stel warme kleding en goede schoenen nodig. Want de natuur is een feest aan zee, en jij bent altijd uitgenodigd! Buitengewone tips voor een frisse winterse neus!

Lees verder