Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Een bed aan zee

Scheveningen is een heerlijke plek om te wonen, maar als je er voor een dagje komt zou je dat ook wel eens willen toch? Gelukkig is er een manier om daar even aan te proeven! En misschien is deze plek nog wel leuker dan een woonhuis. We hebben het natuurlijk over Jorplace, het leukste hostel in de Keizerstraat!

Plek van je dromen

De vrolijke eigenaar Jordy is een bekend gezicht op Scheveningen, en is vaak te spotten in en rondom de Keizerstraat. Op heel Scheveningen dus eigenlijk want zo groot is het nou ook weer niet!

In de altijd bruisende, gezellige Keizerstraat runt Jordy het even vrolijke Jorplace. Dit doet hij al vanaf 2008, en dat is hem goed afgegaan, want inmiddels telt dit leuke plekje maar liefst 170 bedden en alle faciliteiten die je je maar kunt bedenken.Er staan mooie beach cruisers voor die je kunt huren en een knus zitje waar het ook altijd gezellig is en mensen van een bakkie genieten.

Jordy runt het hostel niet alleen, maar met de altijd vriendelijke en behulpzame Jorcrew. Dus je bent sowieso verzekerd van gezellige mensen om je heen.

Ook heeft Jorplace een hele fijne tuin, met heaters, loungebanken en een open haard waar je met gelijkgestemde mensen kunt chillen, een hapje en een drankje kunt doen en meegenieten van hun legendarische BBQ-sessies.

En dat je je bij Jorplace nooit hoeft te vervelen dat begreep je natuurlijk al. Naast de (beach cruiser-) fietsen, verhuren ze ook longboards waar je mee kunt rollen op de boulevard van Scheveningen. Ook organiseren ze andere leuke activiteiten. Waarvan de feestjes toch ook wel erg leuk zijn (kunnen wij je uit eigen ervaring verklappen).

Ja en dan lieve mensen natuurlijk dat strand, dat heerlijke strand hier. Dat zit dus op twee tellen lopen van Jorplace. Eigenlijk zit alles dat je wilt zien of doen, erg dicht bij. En ook pak je makkelijk even de tram (die bijna voor de deur stopt) naar de binnenstad waar ook weer tal van leuke activiteiten zijn. Kortom tijd voor een vakantie op Scheveningen!

Wie wat waar

Dan nog even wat praktische informatie om je alvast een eindje op weg te helpen!

Jorplace is te vinden op de Keizerstraat 296, bellen kan ook op 070 338 3270. Je kan direct vanaf het station tram 1 pakken. Enjoy!

Delen

Bekijk ook deze tips

Floaten met Valentijn

​Donderdag 7 juli opent FloatCenter de Pier op Scheveningen. Vanaf nu kun je ook floaten, oftewel drijven boven zee! Floaten is gewichtsloos en zonder prikkels drijven op zout water in een speciale floatroom. Als je ooit in de Dode Zee hebt gezwommen, weet je eigenlijk al wat het is. Maak nu gebruik van de pre-openingsaanbieding van het FloatCenter op de Pier!

Lees verder

Buitengewone budget lunch lijst

Het wordt steeds hipper; ontbijten en lunchen buiten de deur. Maar ja, zo voor de feestdagen is het natuurlijk wel fijn om ook wat te kunnen sparen. Leuk al die tips van ons dus elke week, maar waar kan je nou even snel en voor een goede prijs een versnapering halen? Wij hebben een paar van onze favorieten op een rijtje gezet!

Lees verder

Vaders in het zonnetje

Wordt het eens tijd dat jouw vader leert surfen? Trek hem van de bank af en verras hem op vaderdag met Dads Surfday. Het maakt niet uit hoe jong of oud, als jij denkt dat jouw vader blij wordt van een dagje strand, surfen en heel veel lol schrijf jullie dan samen in, bij Hart Beach of Aloha!

Lees verder