Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Een bed aan zee

Scheveningen is een heerlijke plek om te wonen, maar als je er voor een dagje komt zou je dat ook wel eens willen toch? Gelukkig is er een manier om daar even aan te proeven! En misschien is deze plek nog wel leuker dan een woonhuis. We hebben het natuurlijk over Jorplace, het leukste hostel in de Keizerstraat!

Plek van je dromen

De vrolijke eigenaar Jordy is een bekend gezicht op Scheveningen, en is vaak te spotten in en rondom de Keizerstraat. Op heel Scheveningen dus eigenlijk want zo groot is het nou ook weer niet!

In de altijd bruisende, gezellige Keizerstraat runt Jordy het even vrolijke Jorplace. Dit doet hij al vanaf 2008, en dat is hem goed afgegaan, want inmiddels telt dit leuke plekje maar liefst 170 bedden en alle faciliteiten die je je maar kunt bedenken.Er staan mooie beach cruisers voor die je kunt huren en een knus zitje waar het ook altijd gezellig is en mensen van een bakkie genieten.

Jordy runt het hostel niet alleen, maar met de altijd vriendelijke en behulpzame Jorcrew. Dus je bent sowieso verzekerd van gezellige mensen om je heen.

Ook heeft Jorplace een hele fijne tuin, met heaters, loungebanken en een open haard waar je met gelijkgestemde mensen kunt chillen, een hapje en een drankje kunt doen en meegenieten van hun legendarische BBQ-sessies.

En dat je je bij Jorplace nooit hoeft te vervelen dat begreep je natuurlijk al. Naast de (beach cruiser-) fietsen, verhuren ze ook longboards waar je mee kunt rollen op de boulevard van Scheveningen. Ook organiseren ze andere leuke activiteiten. Waarvan de feestjes toch ook wel erg leuk zijn (kunnen wij je uit eigen ervaring verklappen).

Ja en dan lieve mensen natuurlijk dat strand, dat heerlijke strand hier. Dat zit dus op twee tellen lopen van Jorplace. Eigenlijk zit alles dat je wilt zien of doen, erg dicht bij. En ook pak je makkelijk even de tram (die bijna voor de deur stopt) naar de binnenstad waar ook weer tal van leuke activiteiten zijn. Kortom tijd voor een vakantie op Scheveningen!

Wie wat waar

Dan nog even wat praktische informatie om je alvast een eindje op weg te helpen!

Jorplace is te vinden op de Keizerstraat 296, bellen kan ook op 070 338 3270. Je kan direct vanaf het station tram 1 pakken. Enjoy!

Delen

Bekijk ook deze tips

Fruitige massage

De lente is weer begonnen, dat betekent dat het al bijna badpakken tijd is! Dus om onze lezers fit en fruitig te houden hebben we weer een leuke 'Scheveningen Zuivert' aanbieding voor jullie. Samen met Saijai Wellness wordt de maand april een ontspannen tijd. Leun even achterover en sluit niet je ogen, anders kan je niet lezen, dat kan je beter voor een massage bewaren...

Lees verder

Verlicht volleyballen

Met dit koude weer moet je wel een beetje in beweging blijven om het warm te krijgen. En natuurlijk om de stamppotjes en andere heerlijke herfstmaaltijden eraf te zweten! Het is heel begrijpelijk dat je geen zin hebt om buiten te gaan staan (of rennen) klappertanden, dus hier een goede binnenlocatie waar je je lol op kan; Lindobeach.

Lees verder

Paasbeste actie van Beachclub 57

Kortingsactie op de Paasbrunch van Beachclub57. Speciaal voor de volgers van Buitengewoon Scheveningen!

Lees verder