Buitengewoon
Scheveningen

From winter to spring!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Een zee van bloemen

8 maart 2018 - De zon laat zich langzaam zien, je hoort vogels fluiten en de mensen ook. De lente hangt in de lucht, en wij zijn er helemaal klaar voor! Maar om er nog een schepje bovenop te doen, zorgen we dat jij met deze fleurige tip ook de lente in huis kunt halen. Want wie is er nou niet gek op bloemen?!

Lente op Scheveningen

Een goede wandeling maken is echt een must in deze tijd. Als je wandelt door Meijendel merk je dat alles weer een beetje tot leven komt.

Of wat dacht je van een wandeling door het park Sorghvliet dat ligt aan de Scheveningseweg?

Dit prachtige park is voor iedereen toegankelijk. Mits je in het bezit bent van een jaarkaart, die overigens geldig is voor drie personen.

In het park zijn bijzondere plantensoorten te vinden. Mens en dier vinden er een rustig toevluchtsoord.En over een tijdje staat alles vol in bloei en loop je door een zee van bloemen in het hoge gras.

The Flower Kitchen

Maar tot die tijd dat alles vol in bloei staat en je een frisse neus kan halen om de bloemen te ruiken, kan je de lente in huis halen.

Al een tijdje zit er een nieuwe bloemenzaak op de Prins Willemstraat 32. The Flower Kitchen is geopend door Steven van Tol samen met zijn vrouw Lilith.

Het karakteristieke pand bezit waar de bloemenzaak in gevestigd is, is een prachtig toneel voor de kleurrijke planten.

The Flower Kitchen ligt op een paar honderd meter afstand van de Keizerstraat, waar de bekende bloemenzaak ’t Toefje gevestigd was.

Deze winkel is helaas gesloten, maar gelukkig is er wat moois voor in de plaats gekomen.

Steven heeft bij deze winkel het vak geleerd, dus misschien komt zijn gezicht je bekend voor! En wij zijn blij dat hij zijn talent ergens anders tot bloei laat komen.

Deze fijne aanwinst op Scheveningen heeft een groot assortiment aan bloemen en is zeker de moeite waard om eens binnen te lopen.

En de locatie is ook niet mis, met de steenworp afstand die ze van het strand zitten kan je meteen even een frisse neus halen om de aankomende lente te vieren!

Delen

Bekijk ook deze tips

Lachen, gieren, smullen bij Tasty Comedy

Een culinaire comedyshow op de Pier! 6 mei is de eerste voorstelling van Tasty Comedy en het belooft veel goeds!

Lees verder

Zen op zondag met Bootcamp & yoga

Heb je zin om je conditie voor de zomer een boost te geven en hou je van buiten sporten? Yogaseads organiseert in de periode van 6 maart t/m 3 juli Bootcamp & yoga. 15 weken lang kun je elke zondag van 11.15 - 12.45 uur inspannen en ontspannen onder begeleiding van ervaren trainers.

Lees verder

Snoepen van Scheveningen

Dat het hier in Scheveningen een zoete inval is, dat is wel duidelijk (vooral als je naar onze agenda & tips kijkt). Maar hij is sinds kort nog zoeter geworden met een leuk nieuw zaakje in de buurt. Dus alle zoetekauwen opgelet, dit is een snoepje van een tip!

Lees verder