Buitengewoon
Scheveningen

From winter to spring!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Fit in februari

14 februari 2018 - We blijven in beweging tijdens de koude dagen. En niet voor niets want ook al lijkt het ver weg, ooit gaat die bikini weer aan. En om alle lieve mooie vrouwen een steuntje in de rug te bieden, deze week een tip om nog lekkerder in je vel te zitten met een knipoog naar de zomer.

Curves Scheveningen

Op de Stevinstraat zit een ontzettend leuke sportschool speciaal voor vrouwen. Bij Curves Scheveningen werk je op een goede manier aan je gezondheid.

Omringd door vrouwen die allemaal hetzelfde willen: fit worden en blijven. Een complete cardio- en krachttraining in slechts 30 minuten. Kom jij het ook proberen?

Wat kan je daar verwachten? Geen urenlange sessies in een sportschool maar juist:

  • Korte, effectieve trainingen
  • Coaches die jou helpen je doelen te behalen
  • Een gezellige en open sfeer
  • Voor alle vrouwen die gezond en fit willen leven


Work out aan zee

De Curves workout is een combinatie van krachttraining met cardio training gevolgd door een stretchingprogramma.
Binnen 30 minuten bouw je meer spiermassa op, verhoog je je stofwisseling en verbrand je meer vet. Zo breng je je lichaam in vorm en leg je een stevige basis voor een gezondere en actievere toekomst.

Dit onder begeleiding van ervaren Curves coaches. Je zult versteld staan dat zo’n snelle, effectieve workout je leven totaal kan veranderen; je krijgt controle over je gezondheid in een gezellige omgeving!

En omdat het op een steenworp afstand van de Yogastudio Yogaseads zit, en ook bij het strand kan je de workout ook nog combineren met een beetje zen.

Of wat dacht je van zweten en daarna in de sauna bij het Kurhaus duiken? Tja het kan allemaal op het sportieve Scheveningen!

Delen

Bekijk ook deze tips

Visseropera Harde Handen

De opening van het theaterseizoen wordt een typische Scheveningse: visseropera Harde Handen opent in het Zuiderstrandtheater.

Lees verder

Bootcamp Scheveningen Haven

Bootcamp Team trainer Naomi Roeleveld geeft de komende maanden iedere maandagavond een training op het strand! Vanaf 5 oktober kan je iedere maandag om 19.30 uur trainen bij locatie Scheveningen Haven.

Lees verder

​Slapen boven de Noordzee

Stel je eens voor, je stapt tussen de kraakheldere lakens van je bed, doet je gordijnen open en ziet…alleen maar zee. Nou ja ok, en een prachtig strand, misschien de vuurtoren en havenhoofd, of het Kurhaus. Misschien geniet jij binnenkort wel van een goudroze zonsopkomst op een van de spannendste hotel locaties van Nederland: de Pier! Ja 365 dagen ontspannen aan zee was nog nooit zo bijzonder.

Lees verder