Buitengewoon
Scheveningen

Spring has arrived

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Fit met korting

1 november 2017 - Ontspannen aan onze mooie kust wordt nog makkelijker dankzij alle mooie Scheveningen Zuivert aanbiedingen. En deze maand hebben we echt een ontzettend leuke aanbieding is samenwerking met One Fit. Je kon al een blog lezen over onze ervaringen. Hieruit bleek dat ontspanning na inspanning, of andersom, een perfecte mix is om zen te worden aan zee. Kortom, kom in de benen voor deze korting!

Te kust en te keur

Voor alle mensen die het blog gemist hebben, of simpelweg houden van herhaling, leggen we nogmaals uit wat One Fit precies is. Bij One Fit vinden ze dat gezond leven een feestje moet zijn. En op dat feestje mag jij bepalen wat je gaat doen. Daarom kun je met een One Fit abonnement bijna overal terecht. Want hoe leuk is het dat je iets nieuws kan uitproberen?Misschien wil je vanavond wel een hot yoga les volgen of liever boksen, alles kan en alles mag. Jij kiest zelf, desnoods iedere dag een andere workout. Anytime, anywhere. Je regelt alles online en ze doen niet aan verplichte contracten en inschrijfgelden. Je kan ook elke maand opzeggen, lekker flexibel dus. Net als jij na een yoga les...

Niet alleen locaties op Scheveningen maar ook in de binnenstad worden toegankelijk met One Fit!

De aanbieding

En om dat feestje in volle gang te houden, bieden wij samen met One Fit, jou de kans om met korting te komen inspannen en ontspannen op Scheveningen (en in de binnenstad). En deze aanbieding is de hele maand november geldig.

Hierbij willen we je vooral aanmoedigen vooral om zen aan zee te worden. Want wellness faciliteiten en yoga worden toegankelijk met dit leuke abonnement.

Nu ben je vast benieuwd hoe je hier gebruik van kunt maken? Ook dat wordt je erg gemakkelijk gemaakt! Vul deze kortingscode in op de site van One Fit: buitengewoonscheveningen. De korting is €20,- voor nieuwe leden op de eerste betaling.

Hoe relaxed is dat? Hiermee kan je dus supervoordelig het abonnement uitproberen, zonder dat je er aan vast zit, want je mag elke maand opzeggen. Maar wie weet raak je net zo verslingerd aan deze 'sleutel', die veel deuren opent, als wij. En dan wil je nooit meer iets anders!

Delen

Bekijk ook deze tips

Tien redenen

Het waait, het stormt het regent, en je zit lekker naast de verwarming op de bank. Het liefst met een dekentje en een kopje thee. Bekend beeld voor velen of niet? Maar juist in de deze tijd van het jaar is Scheveningen op z’n mooist. Dan schudt ze de bomen, en roert ze de zee! Dus stap uit die joggingbroek, trek wat leuks aan en begeef je richting de woeste wateren van het mooiste stukje Nederland. Hier tien redenen om van de bank af te komen.

Lees verder

Rugby in het zand

Een stoere sport waar heel wat bloed, zweet en tranen worden verwerkt. Ook dit jaar is hij weer op Scheveningen van de partij. We hebben het natuurlijk over rugby! En dan in het bijzonder over het North Sea Rugby evenement 2017. Zet hem in je agenda en kom kijken dit weekend!

Lees verder

Als passagier mee met de IJspegelwedstrijden?

Voor de 44e keer worden deze winter de zeilwedstrijden om de IJspegel Trophy georganiseerd voor de kust van Scheveningen. De IJspegelwedstrijden zijn de ideale voorbereiding op het nieuwe zeilseizoen. Ook voor beginnende zeilers is het een ideale mogelijkheid ervaring op te doen in wedstrijdzeilen op stromend water.

Lees verder