Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Fruitige massage

De lente is weer begonnen, dat betekent dat het al bijna badpakken tijd is! Dus om onze lezers fit en fruitig te houden hebben we weer een leuke 'Scheveningen Zuivert' aanbieding voor jullie. Samen met Saijai Wellness wordt de maand april een ontspannen tijd. Leun even achterover en sluit niet je ogen, anders kan je niet lezen, dat kan je beter voor een massage bewaren...

Een stukje Saijai

Saijai Wellness is opgericht in 2013 door Saijai Boonjan samen met Michel Mastenbroek. Saijai heeft haar massagediploma's behaald op de wereldberoemde Wat Pho Traditional Medical School in Bangkok. Na een aantal jaar in Thailand en Nederland bij verschillende wellness bedrijven en salons te hebben gewerkt, was het Saijai’s ambitie om haar eigen top-kwaliteit salon te openen.Zo gezegd zo gedaan, na een uitgebreide verbouwing van het pand op de Frederik Hendriklaan opende deze prachtige salon haar deuren. Met zorg en liefde is het ingericht, en je proeft als je binnenloopt gelijk de Oosterse sferen. Erg fijn, want hierdoor waan je je gelijk even in een andere wereld.

Massages

Er worden verschillende massages gegeven, het leuke is: je kan ze ook combineren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een half uurtje speciale voetmassage na een aromatherapie massage? Dat laten we ons geen twee keer zeggen toch?

Wat kan je verwachten van bijvoorbeeld een traditionele Thaise massage (Nuad massage)? Door de combinatie van rustige bewegingen, acupressuur, begeleide strek oefeningen, massage en reflexologie worden de energiebanen in je lichaam gestimuleerd. Bij deze stevige massage worden handpalm-, duim- en elleboogtechnieken ingezet met als doel lichaam en geest te harmoniseren en blokkades op te heffen. Zo heeft Thaise massage onder andere een positieve invloed op vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding.

Of onderga Aromatherapie, goed voor als je last hebt van slaap problemen en voor je immuunsysteem. En wat dacht je van je voeten. Die dragen je de hele dag overal mee naar toe, dus een beetje extra aandacht voor de makkers kan geen kwaad. Het stimuleren van de reflexpunten op de voeten heeft een rustgevende, therapeutische werking op het gehele lichaam.
De voetmassage maakt onderdeel uit van de traditionele Thaise massage en is gebaseerd op de voetreflexologie. Bij de Thaise voetmassage wordt naast massage met de handen ook gebruik gemaakt van drukpuntstokjes. Dit zijn speciale houten stokjes waarmee specifieke drukpunten in de voeten gestimuleerd worden, wat de bloedsomloop in voeten en benen verbetert en een goede werking van de organen stimuleert.


Aanbieding

Wees eens eerlijk, klinkt toch allemaal heerlijk? En als kers op de taart (letterlijk), krijg je de hele maand April een bakje fruit na een behandeling naar keuze. Dat houdt je niet alleen fris, maar ook fruitig. Dat vinden wij nou leuk. Hoe regel je dit? Als je bij het boeken van je behandeling (dus wel van tevoren) laat weten dat je via Buitengewoon Scheveningen komt, dan krijg jij een heerlijk bakje fruit! Doe jezelf en je lichaam een lol deze maand, en boek een heerlijke massage bij Saijai Wellness. Enjoy!

Delen

Bekijk ook deze tips

Gewoon buiten sporten

Ja woensdag is een beetje onze sportdag, zoals je misschien al doorhad. En hoewel wij van de redactie van een beetje sporten niet vies zijn, is het in deze koude sferen best lastig om jezelf te motiveren. Maar daar hebben we jullie motivatie tips voor gegeven, weet je nog? En gelukkig werkt het ook erg motiverend als er weer nieuwe mogelijkheden bij komen in Scheveningen. Dussss, tromgeroffel, we hebben in dat kader een wel erg leuk nieuwtje voor jullie (of je dus even verder wilt lezen).

Lees verder

Surf & Yoga bij Patagonia

Patagonia staat voor zon, zee, strand en lucht. Hier vindt u ruimte, water, vuur én passie voor goed en eerlijk eten. La pura vida in de duinen aan het begin van het Zwarte Pad. Bij Patagonia kun je ook heerlijk surfen in de golfbreak 'voor de deur'. Check voor je gaat hier de actuele surfcondities. Van mei tot en met september organiseert Juul Hagemeijer elke zaterdagochtend om kwart over negen een yogasessie op het strand bij Patagonia.

Lees verder

​Het Scheveningen van Tony Lutz

Tony Lutz brouwt echt Schevenings bier, maar waar gaat hij nu graag een drankje drinken op Scheveningen?

Lees verder