Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Gezond aan de Noordzee

Fit de winter in? Dat kan! En nog een beetje lekker uitwaaien krijg je er gratis bij. Met Gezond aan Zee Outdoor, word jij zo fit en fris als een hoentje. Ze hebben de komende tijd een paar goeie events voor jullie in petto, dus zorg dat je erbij bent. Kijken mag ook, maar zet ook eens je beste beentje voor en doe zeker een training mee, aan zee!

Gezond aan zee buitenspelen

Sporten op het strand, in de duinen en in de zee van Scheveningen. Gezond Aan Zee Outdoor (GAZO) biedt trainingen voor wie in de buitenlucht wil bewegen.

Je moet hier bijvoorbeeld denken aan Trailrunning door de duinen, Triathlon aan het strand, of surffit traingen, heerlijk buitenspelen dus!

En maak je je zorgen over dat je conditie niet goed genoeg is? No worries, alle trainingen zijn ingedeeld op niveau en worden begeleid door de trainers (Michael Vallen, Joost Bakker en Ruurd Mosterd).Waterman man man

Watermannen en watervrouwen de derde editie van de Northsea Watermen Challenge komt eraan! Deze loodzware beproeving is niet alleen leuk om te doen, maar ook om te zien.

Afhankelijk van de condities zal de challenge zaterdag 16 september of 30 september 2017 plaatsvinden bij The Shore Scheveningen.

Deze challenge zal worden opgesplitst in drie onderdelen, namelijk de sprint (individueel), de long (individueel) en de team challenge. Aan het einde zullen zowel de ultieme waterman en waterwoman als het ultieme watermen team gekroond worden.

Wat je kunt verwachten als je mee gaat doen? Dat zie je hieronder.

Sprint (individueel): 250 meter zwemmen, 1000 meter peddelen en 3000 meter hardlopen
Long (individueel): 1000 meter zwemmen, 2000 meter peddelen en 3000 meter hardlopen
Team: 1000 meter zwemmen, 2000 meter peddelen en 4400 meter hardlopen

Er zitten ook wat kosten aan verbonden, maar dat valt alles mee. Individueel mee doen kost 15 euro voor leden (niet leden betalen 17,50 euro). En per team kost het 45 euro voor leden (niet leden betalen 52,50 euro)

Je kan je inschrijven door te mailen naar outdoor@gezondaanzee.nl, en vermeld wel even voor welke discipline je wilt inschrijven.

Een leuk weetje is dat dit evenement mogelijk wordt gemaakt door de topsupport van surfles.nl surfschool en KNRM Lifeguard. Wat een toppers toch? We zien je of langs de kant, of op het strand.

Weekend weg

Eindelijk is het dan zover! Na alle geslaagde evenementen is het tijd voor het eerste GAZO WEEKEND. Van 6 t/m 8 oktober 2017 nemen ze jullie graag mee naar de Veluwe voor een weekend vol sport, buitenleven en gezelligheid!

En daar kan jij bij zijn! Je verblijft midden is een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Waar je allerlei buiten activiteiten gaat doen. Zoals bijvoorbeeld; natural movement, survivallen, trailrunnen en mountainbiken. Je beslist zelf of je overal aan meedoet of een activiteit overslaat om te genieten van de pure rust.

Het gehele weekend wordt door de GAZO crew verzorgd en is inclusief overnachtingen, activiteiten, materiaal en eten en drinken.

Kortom, er is genoeg te doen de komende tijd. Zorg dat je in beweging blijft, op Scheveningen natuurlijk!


Delen

Bekijk ook deze tips

Buitengewone budget lunch lijst

Het wordt steeds hipper; ontbijten en lunchen buiten de deur. Maar ja, zo voor de feestdagen is het natuurlijk wel fijn om ook wat te kunnen sparen. Leuk al die tips van ons dus elke week, maar waar kan je nou even snel en voor een goede prijs een versnapering halen? Wij hebben een paar van onze favorieten op een rijtje gezet!

Lees verder

Yoga in de buitenlucht

Yogales in de buitenlucht is heerlijk. Met fluitende vogels of het geluid van de zee op de achtergrond kom je helemaal tot jezelf. Met de lange kustlijn van Kijkduin tot en met het puntje in Scheveningen, heeft Den Haag het grootste aanbod buiten yogalessen van heel Nederland.

Lees verder

Op je blote voeten zondag

Je staat er de hele dag op, en ze brengen je overal naar toe. Je voeten neem je vaak voor lief. Maar het is ontzettend belangrijk om er goed voor te zorgen! En om je voeten een beetje zen te krijgen, is je schoenen uit doen een belangrijke stap in de goede richting. Gelukkig wordt er op Scheveningen van alles aan gedaan om jou op de been te houden.

Lees verder