Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Glow at the sea golf

22 januari 2018 - Sport op Scheveningen kent vele (zee)gezichten. Je kan natuurlijk meedoen aan een bootcamp, of juist lekker wandelen door de duinen. Of wat dacht je van surfen, kiten en SUPpen? Misschien wil je liever een potje tennis spelen. Alles kan hier op Scheveningen! Maar wat ook leuk is, is om actief bezig zijn met spel te combineren. Dus deze week een speelse tip voor de liefhebber!

Glow in de the dark

Deze mini indoor golfbaan aan zee heeft maar liefst 18 Holes. De blacklight midgetgolf speel je in een omgeving van zeerovers, vissen, een zeemeermin en een mega grote schat. Een heus avontuur dus!

Bij GlowGolf in Scheveningen vind je een nieuwe manier om het oer-Hollandse spelletje midgetgolf te spelen. De handbeschilderde wanden, de vloerbedekking, de ballen, de sticks én de obstakels op de golfbanen geven licht waardoor het midgetgolf spelen een bijzondere ervaring wordt.Een avontuurlijke en sportieve instelling zijn vereist, naast dat je niet bang moet zijn in het donker. Dit spel is geschikt voor alle leeftijden en dus zeker leuk voor de hele familie.

Naast de 18 holes GlowGolf baan ligt het grootste spiegeldoolhof van Nederland! Verdwalen tussen honderden spiegels, niets is wat het lijkt, waar is de uitgang?

Een zeer hilarische en spannende tocht waarbij je jezelf regelmatig op wel 8 plaatsen tegelijkertijd in de spiegels ziet, enorm verwarrend maar geweldig om mee te maken!

Uitje op Scheveningen

Er zijn verschillende groepsuitje waar je uit kan kiezen, die hebben we hier even op een rijtje gezet voor je.

- Plezier aan de Kust; groepsuitje voor kids tot 12 jaar; Sea Life en GlowGolf. Speel 18 holes Piraten GlowGolf en bezoek SEA LIFE, om de echte'' Dory'' te bewonderen en nog veel meer onderwater dieren. Dit arrangement is exclusief voor scholen, creches, scoutinggroepen en (sport)verenigingen.

- GlowGolf en de Skyview een super combi voor een perfect uitje! Op vertoon van het entreebewijs van GlowGolf krijg je een gratis drankje bij de Skyview, op vertoon van het entreebewijs van de Skyview krijg je 15% korting op de entree van GlowGolf. Genieten van een eindeloos uitzicht én 18 holes midgetgolf in blacklight tussen piraten, vissen en meerminnen... tijdens de vakanties is het raadzaam voor GlowGolf online te reserveren.

- Arrangment Samen, perfect voor Valentijn! Dagje uit op Scheveningen? Op zoek naar een gezellig uitje SAMEN? Voor € 22.50 een superdeal; GlowGolf, Spiegeldoolhof en Time Freak inclusief verfrissende soft-drink en knabbels.... ook een goed idee voor een first date! Vanzelfsprekend krijg je met dit de kassabon van dit arrangement ook een gratis drankje als je je uitje afsluit in een goldel van de Skyview hoog boven de zee.

- GlowGolf in 3D? Dat kan! Met een 3D bril op je neus gaan de GlowGolf banen zweven en lijken de vissen, geschilderd op de wanden. Die lijken direct op je af te zwemmen..probeer dan nog maar eens een ''hole in one'' te slaan.

Leuke arrangementen toch? En omdat de midgetgolf aan de boulevard zit, kan je het makkelijk combineren met een frisse neus halen, of bijvoorbeeld een patatje eten op de Pier.

Hoe dan ook is dit een perfect uitje voor een dagje op Scheveningen! Voor iedereen die wel wat spel en ontspanning kan gebruiken.


Delen

Bekijk ook deze tips

Groen en nieuw

We hebben weer een leuk nieuw initiatief gespot op Scheveningen. Nou ja zo nieuw is het niet meer misschien maar wel voor jou. Spijs bestaat namelijk al vanaf januari, dus nog wel een beetje groen toch? En deze dames doen goede zaken, maar laten we niet op de zaken vooruit lopen en een duikje nemen in de wereld waar eten in balans is!

Lees verder

Watertaxi Scheveningen

Ooit gehoord van de Watertaxi Scheveningen? De leukste manier om je van en naar de dokter Lelykade, de visafslag en de steiger bij het nieuwe theater te brengen. Of een rondje te varen in de haven en meer te weten te komen over de schepen, dat kan ook.

Lees verder

Nieuwe campagne van start: 'Aan zee is het net werken'

'Aan zee is het net werken' is de nieuwe campagne van Stichting Marketing Scheveningen. Het is de tweede campagne die voor het regionale MKB is ontwikkeld in het kader van de activatie van de relatief rustige maanden op Scheveningen van september tot juni. Scheveningen Zuivert - 365 dagen ontspannen aan zee, de eerste campagne, werd in het najaar van 2016 gelanceerd. Als tegenhanger van de welbekende heisessie, vind je op Buitengewoon Scheveningen onder Scheveningen Zakelijk - Aan zee is het net werken, een overzicht met uiteenlopende strandsessies.

Lees verder