Buitengewoon
Scheveningen

From winter to spring!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Glowgolf Scheveningen

Verstopt in de Palace Promenade zit een magische glow in the dark wereld, waar je je al minigolfend doorheen moet werken. Glowgolf speel je 18 holes lang in een omgeving van zeerovers, schatten en zeemeerminnen, dus volledig in stijl van de zee! Alle obstakels, ballen, sticks en de vloer worden verlicht door blacklight. Kom je in het wit, dan ben ook jij een stralend middelpunt. Naast glowgolfen kun je ook verdwalen in het naastgelegen, grootste spiegeldoolhof van Nederland! Honderden spiegels zetten je keer op keer op het verkeerde spoor. Vind jij de uitgang?Delen

Bekijk ook deze tips

Pasen op Scheveningen!

Een greep uit wat je allemaal kunt doen tijdens Pasen op Scheveningen en waar je natuurlijk het beste kunt brunchen!

Lees verder

Flow-fit

​He jij daar! Ja jij! We hebben weer een leuke 'Scheveningen Zuivert' aanbieding voor je, dus kom ook in beweging. Wil jij ook strak in het badpak deze zomer? Beweeg je dan als de wiedeweerga naar het strand van Scheveningen. Wij hebben een leuke korting voor je in de maand maart in samenwerking met de knappe boys van Flow-Fit. Wat wil je nog meer?

Lees verder

Zorg voor je huid

De zomer kan je huid wel een beetje extra aandacht gebruiken, dacht wij zo. Daarom hebben wij de maand augustus echt een heerlijke actie voor je! Samen met Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk heb jij een stralend zomergezicht.

Lees verder