Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Harten aan zee

7 februari - Valentijn aan zee vieren? We hebben jullie al meerdere opties gegeven, maar nog niet een sportieve. En met deze tip kom je niet alleen in beweging, maar kan je ook nog eens nagenieten. Het wordt tijd om je (zee) benen te strekken en je richting het strand te begeven. Want er is geen plek die meer omringd wordt met liefde, dan Hart Beach!

Hart aan het strand

Niet alleen heeft Hart Beach een ontzettend mooie surfshop vol met leuke spullen van Quiksilver & Roxy, ook hebben ze een surfschool.

Hier kan je met Valentijn heel goed een surfplank huren, een les nemen of misschien wil je wel liever SUPpen?

Het is wel verstandig om een les te reserveren als je nog geen tot weinig ervaring hebt.En geen zorgen je krijgt een warm pak aan, zodat je de kou kan trotseren. Sowieso houdt liefde je die dag extra warm toch?

Een erg fijn gegeven is dat ze daar genoeg warme douches hebben, zodat je na de surf of SUP sessie gelijk de warmte in kan duiken.

Als je geen zin hebt in een surfsessie, is een strandwandeling een goede activiteit om die dag te doen, om daarna heerlijk bij de haard aan te schuiven.

Dineren bij Hart

Er is bijna niets romantischer dan een strandwandeling, samen de zonsondergang kijken met je voeten in het zand en de dag vervolgens af sluiten met uitzicht op zee.

Dat dachten ze bij Hart Beach dus ook, en hebben daarom speciaal een Valentijnsmenu samengesteld voor jullie!

Dus hierbij het menu met dank aan de chef!

Vlees

OVENGEGAARDE LAMSRACK

met aardappelpuree;
gegrilde seizoensgroenten
en zoete jus

Vis

GEGRILDE DORADE

met tijm, rozemarijn en citroen;
romige citroenrisotto;
beurre blanc en wintersalade

Reserveren is wel zo handig, want er willen meer mensen aanschuiven voor een wijntje naast het knisperende vuur aan het strand. Kom dus ook de liefde vieren bij Hart en reserveer via 070 – 350 25 91.

Delen

Bekijk ook deze tips

Dieren Rijk

Dieren in kunst vertellen hun eigen verhaal. Ga het meemaken in het Gemeentemuseum! Tot en met 11 oktober.

Lees verder

Must zee

Zoals we al schreven, het is 365 dagen per jaar Feest aan Zee dit jaar! En dat wordt gevierd met alle dagen te vullen met kunst, cultuur en natuur. We trappen deze week dan ook af met een stukje kunst waar we trots op zijn. En dat zijn onze lievelingsmusea op Scheveningen met een paar tentoonstellingen waar je je graag vertoont!

Lees verder

Koekje erbij?

​Zoals je hier al hebt kunnen lezen, is er een buitengewoon leuk tentje geopend in de Keizerstraat. Dat is dus niks nieuws, maar wat wel nieuw is, is dat wij een leuke aanbieding voor jullie hebben. Dit natuurlijk in het kader van Scheveningen Zuivert! Lees snel even verder als je ook nieuwsgierig bent geworden, en als je houdt van koffie met zelfgemaakte koekjes (en wie houdt daar nou niet van).

Lees verder