Buitengewoon
Scheveningen

Spring has arrived

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Harten aan zee

7 februari - Valentijn aan zee vieren? We hebben jullie al meerdere opties gegeven, maar nog niet een sportieve. En met deze tip kom je niet alleen in beweging, maar kan je ook nog eens nagenieten. Het wordt tijd om je (zee) benen te strekken en je richting het strand te begeven. Want er is geen plek die meer omringd wordt met liefde, dan Hart Beach!

Hart aan het strand

Niet alleen heeft Hart Beach een ontzettend mooie surfshop vol met leuke spullen van Quiksilver & Roxy, ook hebben ze een surfschool.

Hier kan je met Valentijn heel goed een surfplank huren, een les nemen of misschien wil je wel liever SUPpen?

Het is wel verstandig om een les te reserveren als je nog geen tot weinig ervaring hebt.En geen zorgen je krijgt een warm pak aan, zodat je de kou kan trotseren. Sowieso houdt liefde je die dag extra warm toch?

Een erg fijn gegeven is dat ze daar genoeg warme douches hebben, zodat je na de surf of SUP sessie gelijk de warmte in kan duiken.

Als je geen zin hebt in een surfsessie, is een strandwandeling een goede activiteit om die dag te doen, om daarna heerlijk bij de haard aan te schuiven.

Dineren bij Hart

Er is bijna niets romantischer dan een strandwandeling, samen de zonsondergang kijken met je voeten in het zand en de dag vervolgens af sluiten met uitzicht op zee.

Dat dachten ze bij Hart Beach dus ook, en hebben daarom speciaal een Valentijnsmenu samengesteld voor jullie!

Dus hierbij het menu met dank aan de chef!

Vlees

OVENGEGAARDE LAMSRACK

met aardappelpuree;
gegrilde seizoensgroenten
en zoete jus

Vis

GEGRILDE DORADE

met tijm, rozemarijn en citroen;
romige citroenrisotto;
beurre blanc en wintersalade

Reserveren is wel zo handig, want er willen meer mensen aanschuiven voor een wijntje naast het knisperende vuur aan het strand. Kom dus ook de liefde vieren bij Hart en reserveer via 070 – 350 25 91.

Delen

Bekijk ook deze tips

Schuitje varen, theetje drinken

Dat lekkere weer, dat zet aan tot beweging...Dat merk je overal. Laatst was een niet nader genoemd redactie lid van ons, aan het voetballen in het Westbroekpark bijvoorbeeld. Daar was, naast dat potje voetbal, ook een bootcamp bezig. En in Meijendel kom je weer veel meer hardlopers en fietsers tegen. Kortom Scheveningen beweegt, maar wat nou als je niet van die intensieve beweging bent? Wij weten raad!

Lees verder

La Sirena Fashion & Lifestyle summer must haves

We zouden bijna de paraplu deze zomer als must-have accessoire onder de aandacht brengen. We hebben hem toch maar niet in het rijtje opgenomen. Maar hij is er deze week echt: de zomer! Dus bij deze DE must-have items voor deze zomer! Met dank aan Angel van La Sirena Fashion & Lifestyle (Stevinstraat 109).

Lees verder

De Snoeshaen van de Keizerstraat

Er waait weer een frisse wind door de Keizerstraat in Scheveningen. Naast alle marktjes die er georganiseerd werden afgelopen zomer, zijn er ook aardig wat leuke tentjes bijgekomen de laatste tijd! Afgelopen vrijdag was de meer dan succesvolle opening van De Snoeshaen. De naam zegt het al: een eigenzinnige en originele bar bistro & gintoneria.

Lees verder