Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Het gezicht van de winter

In de wintermaanden kan je huid wel wat extra verzorging gebruiken. Daarom hebben wij een weldadige behandeling voor jouw huid geregeld. Verwen jezelf in de winter met onze wellness aanbieding van de maand, op Scheveningen.

Heerlijke huid

Bij Sita’s Beauty Salon hebben wij de aanbieding geregeld. Alle behandelingen hier zijn een weldaad voor je huid! Het salon bestaat al meer dan tien jaar, doorgewinterd dus.

In de salon hebben ze een uitgebreid pakket van behandelingen en producten. Om echte resultaten te behalen is het echter belangrijk dat je naast de behandeling in de salon ook thuis doorgaat met je huidverzorging.

En daar wordt dan ook vakkundig advies over gegeven. Zo komt je huid de winter wel door!Sita’s Beauty Salon voert de salonmerken: Decléor, Dr. R.A. Eckstein en Neoderma. Sita’s Beauty Salon is thuis in de mogelijkheden van huidverzorging. Ze kennen de werkstoffen en combinatie-mogelijkheden van de verschillende huidverzorgingsproducten heel goed.

Bij de eerste kennismaking is het belangrijk om vast te stellen wat je wilt bereiken en wat er nodig is om dat te realiseren. Hiervoor trekken ze wat extra tijd uit.

En Sita zit op Scheveningen erg dichtbij het strand. Dus een bezoekje is goed te combineren met een wandeling op het strand en gezonde lunch. Dat is natuurlijk ook heerlijk voor je huid!

De aanbieding

Tot de basisbehandeling behoren de Select 60, 75 en 90 (minuten)behandelingen. Deze behandelingen bestaan uit reiniging, epileren, dieptereiniging, scrubben, verwijderen van comedonen (meeëters), massage, gezichtsmasker en dagverzorging.

De Select 75, die dus 75 minuten duurt, is voor lezers van Buitengewoon Scheveningen van 57 euro verlaagd naar 50 euro! Jezelf even in de watten leggen wordt nog makkelijker...

Wat je hiervoor moet doen? Gewoon langsgaan op onderstaand adres (reserveren is wel zo handig), en erbij zeggen dat je via Buitengewoon Scheveningen komt. Dan komt alles goed. Zo zit je er weer warmpjes bij in de winter.

Sita’s Beauty Salon
Gentsestraat 44-A, 2587 HV Den Haag
070-3229980

Per tram: lijn 9 (naar Scheveningen, halte Kurhaus) of
bus 22 (halte Gentsestraat) en bus 23 (halte Gentsestraat)

Delen

Bekijk ook deze tips

Yoga aan de kust

Jullie kennen The Shore vast wel toch? Nog niet? Dan moet je als de wiedeweerga even langs gaan. Het is bij deze duurzame plek aan ons mooie strand namelijk goed toeven. Niet alleen zijn de surflessen er spetterend, het biologische eten en de drankjes zijn ook erg goed! En het allerleukste nieuws is, dat ze speciaal voor Scheveningen Zuivert een flexibele aanbieding hebben voor onze lezers.

Lees verder

Nieuwe campagne van start: 'Aan zee is het net werken'

'Aan zee is het net werken' is de nieuwe campagne van Stichting Marketing Scheveningen. Het is de tweede campagne die voor het regionale MKB is ontwikkeld in het kader van de activatie van de relatief rustige maanden op Scheveningen van september tot juni. Scheveningen Zuivert - 365 dagen ontspannen aan zee, de eerste campagne, werd in het najaar van 2016 gelanceerd. Als tegenhanger van de welbekende heisessie, vind je op Buitengewoon Scheveningen onder Scheveningen Zakelijk - Aan zee is het net werken, een overzicht met uiteenlopende strandsessies.

Lees verder

Racen in de Formule 1 race simulator op de pier!

Op 24 oktober 2015 opende op onze Pier de eerste Red Bull Racing Eyewear Store van de Benelux! Naast lekker shoppen kun je hier ook een ritje in een officiële Formule 1 race simulator maken! De store is ingericht met een unieke Formule 1 Pit Box. In het weekend van 28 en 29 november racen de motorcoureurs van de Red Bull Knock Out onder De Pier en daarmee onder de nieuwe flagship store door!

Lees verder