Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Het zee cafe

5 februari 2018 - Een echte zeeman houdt wel van borreltijd, maar andere mensen ook dus daarom deze week een gezellige tip. Zo kom je nog even de laatste koude dagen door, en houd je jezelf warm op Scheveningen. En Scheveningen wordt verblijd met een nieuw cafe, dus lees snel even mee!

Nautische tijden

Aan het Radio Hollandplein prijkt de naam Nautica boven de deur. En niet alleen is het de hoogste tijd om daar eens een heerlijke versnapering te halen, maar ook om kennis te maken met de nieuwe eigenaren: Gerard en Natascha Rosaria.

Het interieur is aardig veranderd en ziet er fris en nieuw uit. Gerard heeft samen met een vriend de verbouwing gedaan.

De naam hebben ze zelf bedacht en omvat wat hen betreft ‘alles wat je van een mooi café aan de haven kunt verwachten’.

Naast alle soorten drankjes kun je ook terecht voor huisgemaakte gerechten zoals verse saté (kip en rund), de Nautica-burger, broodplankje en borrelhapjes. Al trek gekregen? Wij ook.

Geen zin om daar te blijven hangen? Dat is ook helemaal goed, want eten bestellen en meenemen mag!

Nautica Café organiseert leuke evenementen zoals de vrijdagborrel, karaoke, happy hour, ladies night, burgers & beer, de zondag matinee en een rainbow lounge.Maar denk ook aan thema avonden zoals bijvoorbeeld St. Patrick’s Day of Halloween.

En als je een plek zoekt om een feestje of borrel te geven, dan hebben we ook goed nieuws: Nautica Cafe is tevens af te huren voor besloten feestjes. Iedereen is van harte welkom, met als uitgangspunt gezelligheid en respect naar elkaar.

Kortom, vis niet achter het net, en loop een keer langs. Want het is hier elke dag een feest aan zee!Delen

Bekijk ook deze tips

Zuiver(t) je huid!

Weten jullie nog dat we een leuk blog hadden over de dames van La Caldera? Dan weet je vast ook nog wel dat we een leuke actie hadden in samenwerking met het schoonheidssalon dat daar aan vast zit, van Utsukusy. Omdat de actie die we samen hebben opgesteld nog steeds loopt, heerlijk is, goed gaat en meer van zulks hebben de dames van Utsukusy besloten deze nog even te verlengen. En nog een leuke actie er aan vast te plakken ook voor onze lezers! Dus bij deze, waar wacht je nog op? Een Scheveningen Zuivert aanbieding voor februari waar je...

Lees verder

Droomplek aan de kust

Surfles.nl gaat veranderen, en die verandering betekent groei! En dat vinden wij een potje leuk. Want dit initiatief wordt een mix van heel veel leuke zaken in het leven. Leuke bijkomstigheid is dat eigenaar Hans van den Broek in zee gaat met voormalig F.A.S.T. eigenaar Geert Verhoeff. Ja mensen, deze gouden combinatie is gegarandeerd succes!

Lees verder

Strandtenten in de winter open

Deze winter kun je er warmpjes bij zitten aan zee, want ook dan zijn er strandtenten open. Het grootste deel wordt weggehaald, maar er blijft een aantal staan in de storm en kou. Buitengewoon zet ze op een rijtje, zodat jij straks bij een knisperend haardvuur zit met een warme choco in je handen. Het wordt een knusse winter op het strand van Scheveningen, want deze strandtenten zijn de hele winter open!

Lees verder