Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Ijsbaden in actie

Het wordt weer kouder op Scheveningen, en de maand september zelfs ijskoud. Met onze aanbieding van het Ijsbadhuis zit jij er straks warmpjes bij! De koude is bij uitstek een oer-element om jouw wilskracht, angsten en overtuigingen op de proef te stellen. Het IJsbadhuis werkt met deze 3 krachtige peilers uit de Wim Hof Methode.

Een stukje geschiedenis

Het Ijsbadhuis is opgericht door Angelique, ze kwam zelf vier jaar geleden in contact met Wim Hof en zijn methode. Na een week in Polen allerlei ontberingen te hebben doorstaan, kan ze uit ervaring spreken.

Sterker nog…het zette haar wereld op zijn kop! Ze ging met een groepje fanatiekelingen in zee zwemmen en zag om zich heen de helende effecten van koudeblootstelling, bewust ademen en focustraining. Zowel psychisch als fysiek gebeurden er kleine wonderen!En die wonderen zijn de wereld nog niet uit, en gebeuren nog steeds op de Badhuisstraat! Je kan het nu zelf gaan ondervinden, en dankzij onze leuke actie blijf je er nog warmpjes bij zitten ook.

Ijskoude aanbieding

De locatie bevat een mooie meditatieruimte, er zijn ook omkleed ruimtes en douche mogelijkheden. Ook is er een mooie binnenplaats waar het hele jaar door een ijsbad aanwezig is.

Hier is een workshop op je aan het wachten, met een fikse korting. Die ijskoude korting is maar liefst 15 % als je zegt dat je via Buitengewoon Scheveningen komt! Zo ga je goed voorbereid de winter tegemoet.

Wat leer je tijdens de workshop?

- Hoe het lichaam en geest in balans te brengen.

- Beter verloop bloedcirculatie en uithoudingsvermogen spieren creëren.

- Beter leren om te gaan met de koude door beter bewustwording en focus.

- Hoe het concentratievermogen en doelgerichtheid te ontwikkelen.

- Meer vertrouwen krijgen in eigen kunnen en dit bewust te ervaren.

Ze beginnen met de uitleg en kennismaking van de eerste twee componenten van de Wim Hof Methode, dit zijn de ademhaling en focus.

Ook bij dit gedeelte word je al uitgedaagd om je grens op te zoeken buiten het comfortabele gebied van je kunnen. En toch zal je dit als een prachtige en leerzame ervaring beleven.

Je hebt je dan eigenlijk al voor op het derde component voorbereid ‘de koude prikkel”. Daarna maak je je eerste duik in het ijsbad, maar niet voordat je het maximale aantal ademloze push ups hebt gedaan.

Dan is het tijd voor een lichte lunch break om even bij te komen.

Na de break zullen ze je nog meer vertellen over de Wim Hof Methode en gaan ze jou verrassen met mooie fysieke uitdagingen. Waarbij je je geen zorgen hoeft te maken dat je te ver je eigen grenzen over gaat.

De gehele workshop zal er koffie, thee en fruit beschikbaar zijn. Je zult zo fris als een hoentje de workshop weer verlaten. Dus ga in de maand september ook de kou in op Scheveningen zodat je er weer warmpjes bij zit!


Delen

Bekijk ook deze tips

Het gezicht van de winter

In de wintermaanden kan je huid wel wat extra verzorging gebruiken. Daarom hebben wij een weldadige behandeling voor jouw huid geregeld. Verwen jezelf in de winter met onze wellness aanbieding van de maand, op Scheveningen

Lees verder

Win surfcamp bij Hart Beach!

De golfjes rollen binnen, het zonnetje schijnt steeds vaker en je meivakantie en zomervakantie doorbrengen aan het strand, dat wil je toch? Het is een perfect moment om te leren surfen tijdens één van de kids surfcamps die Hart Beach organiseert! En weet je wat? Wij mogen er deze maand een weggeven! Lees meer over hoe jij kan winnen!

Lees verder

Stem voor schoonheid

Het schoonheidssalon met een magische twist, is genomineerd voor iets bijzonders! De behandelingen in dit salon worden met liefde en aandacht samengesteld en per persoon steeds opnieuw afgestemd. Een zen ervaring voor huid en lichaam waar ook je geest wordt gestimuleerd. En dat is niet onopgemerkt gebleven!

Lees verder