Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Koele kust

7 december 2017 - De boulevard van Scheveningen en het Kurhausplein zijn weer veranderd in een winterwonderland. De ijzige sferen doen desalniettemin alle harten smelten. De hele winter door kan je weer roetsjen, glijden, lachen, kijken en ijspret beleven bij het coolste event van deze periode; Cool Event.

Cool Event Scheveningen

Het Cool Event keert ieder jaar weer terug naar het Kurhaus plein, de Boulevard en de Pier! Niet alleen zorgt het voor veel ijspret en gezelligheid, ook kan je sportief bezig zijn.

Zo worden er naast alle dagelijkse onderstaande activiteiten ook bootcamps op ijs georganiseerd. Dus begeef je op glad ijs en kom in beweging.

Naderhand kan je jezelf verwennen bij het winterrestaurant met een warm hapje of drankje. Of misschien duik je liever nog even in een ijsbad onder begeleiding? Brrrr!Ijzige sculpturen

Een tour door de Ice Expo is een leuke interactieve beleving voor de hele familie, die je meeneemt langs alle Scheveningse hoogtepunten van toen en nu. Het thema is 200 jaar Scheveningen, als aanloop naar de Feest aan zee viering komend jaar.

Laat je meevoeren langs de expositie van ijsbeelden en ontdek Scheveningen op unieke wijze. De ijsbeelden tentoonstelling is dit jaar grootser dan ooit, met ruim 500 m² Ice plezier kom je ogen te kort!

De Ice Expo is te vinden op het strand van Scheveningen naast De Pier. Je kunt de expo zien tot en met 14 januari 2018, dus laat deze ijskunst niet in de kou staan en wandel er even langs.

Schaatsen op Scheveningen

Schaatsen tussen de lichtjes in hartje Scheveningen? Dat kan want het Kurhausplein is weer omgetoverd tot een schaatsbaan.

Deze top locatie biedt 600m2 schaatsplezier op een overdekte ijsbaan voor het Kurhaus hotel in Scheveningen.

Je kunt je iedere dag van de week van ’s ochtends tot ’s avonds schaatsen. En mocht je het te koud krijgen, rust dan even uit op het verwarmde terras van het winterrestaurant. Tot en met 21 januari ben je meer dan welkom in dit winterse wondere land.

Roetsjen op de boulevard

Glijden over het ijs? Dit kan op de boulevard van Scheveningen! En wel naast de Pier op de boulevard van Scheveningen, hier staat een mega grote Ice Roetsjbaan.

Op tubes glij je zo naar de beneden de boulevard op, gegarandeerde glijpret! De Ice Roetsjbaan is leuk voor jonge en oudere kinderen, veiligheid staat voorop dus je moet wel een helm op.

Het belooft kortom weer een hartverwarmende winter te worden met al deze ijskoude pret. Aan het prachtige Cool Event zal het in ieder geval niet liggen!

Delen

Bekijk ook deze tips

Met collega's de zee op tijdens de North Sea Regatta Week 2017

Op zoek naar de ultieme dag uit voor relaties of medewerkers en wilt u eens iets heel anders? Een sportieve, spectaculaire en tevens exclusieve belevenis waar nog lang over zal worden nagepraat? Reserveer een Sailor’s Club arrangement tijdens de North Sea Regatta Week 2017!

Lees verder

Uit Het Niets pop up store

Uit Het Niets pop up store is dé winkel waar je terecht kunt voor je lokale producten en een walhalla voor iedereen die van home made markets houdt!

Lees verder

Struinen achter de duinen

​Ah zondag, daar ben je weer met je stilte en je rust. Daarom is zondag eigenlijk wel een beetje de leukste dag van de week, vind jij ook niet? Een wandeling maken over het strand met als toetje een warme choco, een kijkje nemen op de Pier of wat dacht je van onze Zuivert aanbiedingen? Het kan allemaal! Maar we hebben nog een leuke tip voor je, zodat je lekker einde middag kan neerploffen bij een knisperend haardvuurtje met een boek.

Lees verder