Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Droomplek aan de kust

Surfles.nl gaat veranderen, en die verandering betekent groei! En dat vinden wij een potje leuk. Want dit initiatief wordt een mix van heel veel goede zaken in het leven. O en het gaat The Shore heten, mocht je dat nog niet weten. Leuke bijkomstigheid is dat eigenaar Hans van den Broek in zee gaat met voormalig F.A.S.T. eigenaar Geert Verhoeff. Ja mensen, deze gouden combinatie is gegarandeerd succes!

Surfles naar the Shore

Surfles.nl heeft de afgelopen jaren zijn naam gevestigd als kwalitatief hoogwaardige surfschool en is gezond gegroeid. De bezoekers zijn enthousiast over de persoonlijke aanpak van de surfschool. Wat zij nog missen is een plek waar ze voor én na het surfen terecht kunnen voor activiteiten, een hapje en een drankje. Een totaalervaring in een ontspannen omgeving.Om dit mogelijk te maken is meer oppervlakte nodig. Ruimte voor een cultureel programma en een bescheiden restaurant. Niet meer alleen surflessen, niet meer Surfles.nl, maar een nieuwe plek met een nieuwe naam voor jong en oud die op een bewuste manier willen genieten van het leven.

En hier komt The Shore om de hoek kijken. Dit wordt een surfschool en ontmoetingsplek op het strand van Scheveningen met een eigen eetgelegenheid. Duurzaamheid staat centraal in de bedrijfsvoering: zonnepanelen voor de elektriciteit, zonneboilers voor de warme douches en uitsluitend biologische producten. Ze bieden een ontspannen mix van sportbeleving en cultureel programma met uitzicht op de golven en de voeten in het zand. Wat wil je nog meer?

Samen bouwen

Het vraagt natuurlijk de nodige investeringen om al deze plannen te realiseren. Het doel is om deze plek te creëren zonder hulp van een bank. Hans en Geert bouwen deze droomplek namelijk liever met jullie. Hier hebben ze een Stichting voor in het leven geroepen en jij kan doneren. Dit hoeft niet alleen met grote geld bedragen (mag wel natuurlijk). Het kan in ieder geval kan in vele vormen, je kan bijvoorbeeld ook onbeperkt koffie voor een seizoen kopen! Neem eens een kijkje op de ontzettend mooie website, die tot stand is gekomen door lokale ondernemers (Buro Streep, Young Digital, Hugo Happel, Roderik Patijn). Wij kijken uit naar dit ontzettend leuke nieuwe project, en wensen de heren veel succes!Delen

Bekijk ook deze tips

Zen aan zee

Het is weekend en dat betekent tijd om te ontspannen. Tijd voor jezelf en zorgen dat je straks buitengewoon zen de week begint. En daar gaan wij je vandaag een handje bij helpen. We geven je alleen de tip, de rest moet je wel even zelf doen namelijk gewoon gaan. Een weekend met een vleugje afternoon Delight.

Lees verder

Vintage vondsten

Lekker struinen over het strand, schelpjes verzamelen, wat drijfhout oprapen; strandjutten voor de aankleding van je interieur. Het is een populaire bezigheid waar velen zich aan wagen! Maar een andere, ook niet geheel dure oplossing is het jutten in tweedehands winkels aan het strand. En we hebben een paar juweeltjes in Scheveningen. Lees mee met onze tips voor een perfecte strooptocht of het “vintage jutten” in Scheveningen.

Lees verder

Win surfcamp bij Hart Beach!

De golfjes rollen binnen, het zonnetje schijnt steeds vaker en je meivakantie en zomervakantie doorbrengen aan het strand, dat wil je toch? Het is een perfect moment om te leren surfen tijdens één van de kids surfcamps die Hart Beach organiseert! En weet je wat? Wij mogen er deze maand een weggeven! Lees meer over hoe jij kan winnen!

Lees verder