Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Lunchzaken

Dat eten een belangrijk onderdeel van de dag is, begrijpen wij maar al te goed. Daarom hebben wij voor onze lezers de maand juni een aanbieding geregeld om je vingers bij af te likken. We hebben vooral gedacht aan alle mensen die met dit weer binnen moeten zitten.

Buitengewone zaken

Dat je aan het strand in Scheveningen veel mogelijkheden hebt om te werken en zaken te doen wist je misschien al. Want aan zee is het net werken toch? Tenminste dat vinden wij!

Een zakelijk uitje, brainstormsessie, teambuilding, bedrijfsuitjes, vergaderen, op Scheveningen is voor alles ruimte, en natuurlijk rust. En nu het weer warmer aan het worden is, is het natuurlijk heerlijk om een keer niet in je kantoor te zitten maar gewoon aan het strand. Dit keer staat het Carlton Beach in het zakelijke zonnetje.Brainstormen

Weg van kantoor. Alle ruimte voor creatieve plannen. Organiseer inspirerende brainstorms, meetings en borrels met zeezicht. Ontdek het zakendoen met vakantiegevoel, met de zee als inspiratiebron. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar de mogelijkheden van het Carlton als vergaderlocatie. Dat geeft je meeting net dat beetje extra om het tot een succes te maken.


Het Conference & Events team van het Carlton Beach heeft jarenlange ervaring in het tot in de puntjes organiseren van vergaderingen, recepties en feesten. Je hoeft dan ook niets anders te doen dan zich ongestuurd richten op het doel van je bijeenkomst, zij zorgen voor de rest!

Of wat dacht je van wat relaxen? Op een centrale locatie in Scheveningen, recht tegenover het Carlton Beach Hotel, ligt de Carlton Beachclub, een plek waar je van ’s morgens tot ’s avonds welkom bent om te genieten van een heerlijke ongedwongen beach vibe.

Loungen op een strandbedje, lunchen met familie, dineren met vrienden of heerlijk borrelen met collega’s, de Carlton Beachclub is het perfecte decor. De nieuwe kaart staat vol heerlijke gerechten voor elk moment van de dag.

Lunch aan zee

Maar ok we zullen even ter zake komen, en onze aanbieding voor jullie bekend maken, want die is niet mis! Het Carlton Beach Hotel, sowieso een heerlijke plek om te vertoeven, niet alleen als je zaken gaat doen, heeft een overheerlijke lunch samengesteld voor de maand juni, en tegen een erg zacht prijsje.

Je begint met een bonbon van gerookte zalm, gevuld met Noorse garnalen en wasabi mayonaise. Dat klinkt al goed toch? Om het af te toppen met een ravioli van kreeft en garnalen geserveerd met een Bouillabaisse en gegrilde garnalen. En om het met dit warme weer dus wat dragelijker te maken, is dit alles slechts 23,50 deze maand!

Als dat je niet als muziek in de oren klinkt, dan weten wij het ook niet meer. Dus vis niet achter het net, en geniet van deze zakelijke lunch aan zee. De maandag is nog nooit zo goed begonnen, als zeggen wij het zelf. Reserveren is wel handig zoals je begrijpt, want met dit weer zit het Carlton Beach Hotel zo vol! Dus ook lunchen met je voetjes in het zand? Mailen kan naar info@beach.carlton.nl, of bellen naar 070 354 14 14. En even zeggen dat je via Buitengewoon Scheveningen komt, kan ook geen kwaad.

Delen

Bekijk ook deze tips

​Zondagochtend aan het Zuiderstrand

Het is zondag, alles mag en niets moet. Nou ja bijna alles dan...Maar een bezoek aan het Residentie Orkest willen wij je niet onthouden! Een weldadige muzikale ervaring zodat je uitgerust en opgepept aan de nieuwe week kunt beginnen. Dat klinkt je toch als prachtige tonen in de oren? En met deze korting klinkt het zelfs als muziek!

Lees verder

Het grote strandtenten openingsfeestjes overzicht (deel 2)

Op veler verzoek: Het grote strandtenten openingsfeestjes overzicht 2, maar dan iets kleiner dan de vorige keer. Onder het motto U vraagt, wij draaien, hebben wij weer een leuk lijstje voor jullie samengesteld. De zon laat zijn gele gezicht alweer zijn, zodat jij wat kleur op die van jou kan krijgen. Pak je momentje van rust op deze dag en een tropisch drankje erbij, dan nemen wij je mee in de feest oase van Scheveningen.

Lees verder

Must zee

Zoals we al schreven, het is 365 dagen per jaar Feest aan Zee dit jaar! En dat wordt gevierd met alle dagen te vullen met kunst, cultuur en natuur. We trappen deze week dan ook af met een stukje kunst waar we trots op zijn. En dat zijn onze lievelingsmusea op Scheveningen met een paar tentoonstellingen waar je je graag vertoont!

Lees verder