Buitengewoon
Scheveningen

Spring has arrived

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Lunchzaken

Dat eten een belangrijk onderdeel van de dag is, begrijpen wij maar al te goed. Daarom hebben wij voor onze lezers de maand juni een aanbieding geregeld om je vingers bij af te likken. We hebben vooral gedacht aan alle mensen die met dit weer binnen moeten zitten.

Buitengewone zaken

Dat je aan het strand in Scheveningen veel mogelijkheden hebt om te werken en zaken te doen wist je misschien al. Want aan zee is het net werken toch? Tenminste dat vinden wij!

Een zakelijk uitje, brainstormsessie, teambuilding, bedrijfsuitjes, vergaderen, op Scheveningen is voor alles ruimte, en natuurlijk rust. En nu het weer warmer aan het worden is, is het natuurlijk heerlijk om een keer niet in je kantoor te zitten maar gewoon aan het strand. Dit keer staat het Carlton Beach in het zakelijke zonnetje.Brainstormen

Weg van kantoor. Alle ruimte voor creatieve plannen. Organiseer inspirerende brainstorms, meetings en borrels met zeezicht. Ontdek het zakendoen met vakantiegevoel, met de zee als inspiratiebron. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar de mogelijkheden van het Carlton als vergaderlocatie. Dat geeft je meeting net dat beetje extra om het tot een succes te maken.


Het Conference & Events team van het Carlton Beach heeft jarenlange ervaring in het tot in de puntjes organiseren van vergaderingen, recepties en feesten. Je hoeft dan ook niets anders te doen dan zich ongestuurd richten op het doel van je bijeenkomst, zij zorgen voor de rest!

Of wat dacht je van wat relaxen? Op een centrale locatie in Scheveningen, recht tegenover het Carlton Beach Hotel, ligt de Carlton Beachclub, een plek waar je van ’s morgens tot ’s avonds welkom bent om te genieten van een heerlijke ongedwongen beach vibe.

Loungen op een strandbedje, lunchen met familie, dineren met vrienden of heerlijk borrelen met collega’s, de Carlton Beachclub is het perfecte decor. De nieuwe kaart staat vol heerlijke gerechten voor elk moment van de dag.

Lunch aan zee

Maar ok we zullen even ter zake komen, en onze aanbieding voor jullie bekend maken, want die is niet mis! Het Carlton Beach Hotel, sowieso een heerlijke plek om te vertoeven, niet alleen als je zaken gaat doen, heeft een overheerlijke lunch samengesteld voor de maand juni, en tegen een erg zacht prijsje.

Je begint met een bonbon van gerookte zalm, gevuld met Noorse garnalen en wasabi mayonaise. Dat klinkt al goed toch? Om het af te toppen met een ravioli van kreeft en garnalen geserveerd met een Bouillabaisse en gegrilde garnalen. En om het met dit warme weer dus wat dragelijker te maken, is dit alles slechts 23,50 deze maand!

Als dat je niet als muziek in de oren klinkt, dan weten wij het ook niet meer. Dus vis niet achter het net, en geniet van deze zakelijke lunch aan zee. De maandag is nog nooit zo goed begonnen, als zeggen wij het zelf. Reserveren is wel handig zoals je begrijpt, want met dit weer zit het Carlton Beach Hotel zo vol! Dus ook lunchen met je voetjes in het zand? Mailen kan naar info@beach.carlton.nl, of bellen naar 070 354 14 14. En even zeggen dat je via Buitengewoon Scheveningen komt, kan ook geen kwaad.

Delen

Bekijk ook deze tips

Een sportief overzicht

De dagen worden kouder, en de nachten langer. De drang om de bank te hangen met een dekentje en een kopje thee wordt hierdoor groter. De zin om de sporten, die wordt helaas, je raadt het al, kleiner. Om je lichaam de winter door te helpen hebben wij alle activiteiten die je in beweging brengen op een rijtje gezet. Sporten op Scheveningen was nog nooit zo leuk!

Lees verder

Stralend de winter door

We hebben samen met Utsukusy een heerlijke behandeling voor jullie samengesteld tegen een zacht prijsje! En dat niet alleen, ze hebben een paar leuke kortingsdeals voor jullie op hun website of via Treatwell, lees snel even mee en geef jezelf of een ander in december dit cadeau.

Lees verder

Struinen achter de duinen

​Ah zondag, daar ben je weer met je stilte en je rust. Daarom is zondag eigenlijk wel een beetje de leukste dag van de week, vind jij ook niet? Een wandeling maken over het strand met als toetje een warme choco, een kijkje nemen op de Pier of wat dacht je van onze Zuivert aanbiedingen? Het kan allemaal! Maar we hebben nog een leuke tip voor je, zodat je lekker einde middag kan neerploffen bij een knisperend haardvuurtje met een boek.

Lees verder