Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Mindful Running door de duinen

We hebben hier al eerder over geschreven, maar een kleine reminder. Vooral omdat het bijna zomer is, en we weer in bikini mogen flaneren. Maar vooral omdat je je daarna zen voelt, je geest leeggemaakt is, en dat allemaal aan zee. Mindfulrunnen met Yogaseads dus!

Training zonder druk
Een fysieke en mentale training gericht op genieten van hardlopen en de natuur om je heen zonder prestatiedrang. Hardlopen waar je energie van krijgt in plaats van dat het energie kost.

Mindfulness is het bewust aandacht schenken aan het hier en nu met een open niet-kritische blik. Mindful Running laat je bewust worden van je eigen loophouding en de kracht en energie in je lichaam. Door in het 'hier en nu' te lopen en je te focussen maak je je hoofd leeg en wordt inspanning ontspanning. Een hardloopsessie, meditatie in beweging en daarna nog wat yoga stretchoefeningen, wat wil je nog meer?Wie wat waar
Het leuke is, het is voor alle niveaus! En ook nog eens elke zaterdagochtend. Maar je kan ook bijvoorbeeld een maandje mee doen, of een keer per maand, wat jij wilt. En wat goed voelt voor jou, daarom kan je ook een strippenkaart kopen.

Het is van 9.00-10.30, dus je kan net even een beetje uitslapen maar toch heb je nog wat aan je dag. Je start bij Yogaseads, of je kan fietsen naar duinen of strand. De sessies worden gegeven door Dick Maalsen hardlooptrainer en natuurliefhebber! Wil je meer weten of wil je je aanmelden? Mail dan naar info@yogaseads.nl

Delen

Bekijk ook deze tips

Rugby in het zand

Een stoere sport waar heel wat bloed, zweet en tranen worden verwerkt. Ook dit jaar is hij weer op Scheveningen van de partij. We hebben het natuurlijk over rugby! En dan in het bijzonder over het North Sea Rugby evenement 2017. Zet hem in je agenda en kom kijken dit weekend!

Lees verder

Neem een duik

Iets meer dan een weekje geleden kon je nog gerust een duik nemen in de Noordzee, en liepen er mensen in korte broek over het strand. Inmiddels is dan toch echt de herfst begonnen, met vallende bladeren, gure wind en wilde zee. Dus waar kan je als zwemliefhebber dan naar toe om even de armpjes los te zwaaien? De Blinkerd in Scheveningen is dan een echte aanrader, ook voor de iets minder fanatieke zwemmer natuurlijk!

Lees verder

Open kust

Een tijdje geleden schreven we al over The Shore, een surfschool en ontmoetingsplek op het strand van Scheveningen met een eigen eetgelegenheid waar duurzaamheid centraal staat. En daarover hebben we nu ontzettend leuk nieuws en wat tips, dus lees snel verder dan weet je wat je deze vrije dag (of een andere mag ook hoor), te doen staat!

Lees verder