Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Nog 1 keer dan: closing month op F.A.S.T.

We kunnen stiekem allemaal geen afscheid nemen van F.A.S.T. Surfdorp en daarom moet er met volle teugen genoten worden van dit uniek stukje Scheveningen. Tijdens de closing month neemt het meest bekende en beruchte surfdorp van Scheveningen afscheid en is er ontzettend veel te doen. Verschillende partners en organisatie die ooit op F.A.S.T. een activiteit of evenement hebben georganiseerd doen voor de laatste keer kleine en intieme bijeenkomsten. Hieronder een overzicht:


8/10 Kollektiv Records Showcase
20.00 tot 01.30 uur

10/10 Dreams Free Festival & Space2Dance & Zuid-FAST
Vanaf 13.00 uur

11/10 Waslijn & Klooiklup & FeestBlousenFeest
Waslijn vanaf 15.00 uur

15/10 Radio Noet-Noet All Nighter

16/10 Cassies Birthday Bash

17/10 Openbaar Privé Feest & Surfblend
Surfblend vanaf 20.30 uur

18/10 Surfles.nl Board Swap & Piñata Sunday Jam
Pinata Sunday Jam vanaf 19.30 uur

21/10 Snowburner & Cooper

22/10 PIP - Family Affair

23/10 SCHEEF!

24/10 Alleycat Fixed Gear Den Haag & Progress Surfcamp & Aloha's Full Moon Session

25/10 Proefjes les - Welzijn Scheveningen &I Love HipHop – Balls on the Beach
Tafelvoetbaltoernooi vanaf 18.30 uur

28/10 Visjes van John & Kompaan TakeOver

29/10 Monsieur Cannibale
Vanaf 18.00 uurDelen

Bekijk ook deze tips

Actiesport je suf op het strand

Het komende jaar staat in teken van ontspannen aan zee, met onze Scheveningen Zuivert campagne. Bij ontspanning denk je aan massages, zen yoga en meer zulks. Maar misschien denk je minder snel aan beweging, hetgeen ook ontspannend kan werken. In de komende maanden is er heel wat beweging op het strand in Scheveningen, waar je zelf aan mee kan doen of naar kijken. Combineer dit met een strandwandeling en heerlijk hapje, voila: ontspanning! Neem ook even een kijkje in dit Strand Race overzicht, want wij waren het overzicht even kwijt dus daarom alles op een rijtje.

Lees verder

Sportieve strandsessies, bedrijfsuitjes & vergaderingen op het strand

Sportieve strandsessies - bedrijfsuitjes & vergaderingen op het strand - Samen met The Hague Beach Stadium biedt SC Rootz op Scheveningen u mooie sportprogramma’s, óók bij slecht weer. Sporten op het strand is heerlijk. Als gastheer van onder andere de Olympic Experience, het Beachvolleybal Team Nederland, Mud Masters en verschillende bedrijfsevents zijn SC Rootz en The Hague Beach Stadium als geen ander in staat om uw collega's, werknemers, relaties en/of klanten een fantastische dag te bezorgen.

Lees verder

Het Scheveningen van Sjanet Schot

De Dagvisser is een begrip op Scheveningen. Vlakbij het Noorderlijk Havenhoofd en om de hoek van de visafslag, zit dit heerlijke restaurant waar je elke dag van de lekkerste verse vis (what’s in a name) kunt genieten. Het is pas verbouwd en heeft een groot terras met uitzicht over de hele haven. Sjanet Schot is een van de drijvende krachten achter deze fijne plek.

Lees verder