Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Scheveningen Zuivert: 365 dagen per jaar ontspannen aan zee

Vanaf nu vind je op BuitengewoonScheveningen.nl/zuivert wekelijks tips, inspiratie en leuke adresjes om te ontspannen aan zee en maandelijks nieuwe aanbiedingen.


365 dagen per jaar ontspannen aan zee
Wandelen door de duinen, hardlopen op het strand, floaten boven zee, het weekend beginnen met yoga aan zee of een heerlijke massage. Scheveningen is een badplaats waar je het hele jaar door heerlijk kunt ontspannen en opladen.

Met de nieuwe wellness faciliteiten van het Amrâth Kurhaus en het Floatcenter op de Pier heeft Scheveningen er in korte tijd zelfs twee toonaangevende wellness locaties bij gekregen.Binnenkort weer Kuren in het Kurhaus
In het Kurhaus wordt op dit moment nog hard gewerkt aan de nieuwe wellness faciliteiten. Medio oktober openen de wellness faciliteiten voor de gasten van het Amrâth Kurhaus. Om de lancering van Scheveningen Zuivert te vieren komt er een speciale preview mogelijkheid voor de pers.

Uitnodiging voor alle Scheveningse ondernemers
Stichting Marketing Scheveningen nodigt alle Scheveningse ondernemers uit om bestaande en nieuwe initiatieven en ontwikkelingen op het gebied van wellness en sport op Scheveningen te delen. Dit kan door een mail te sturen naar persberichten@buitengewoonscheveningen.nl.

Delen

Bekijk ook deze tips

November Mindful Running

Kom ook naar Yogaseads voor een interessante training Mindful Running! Een fysieke en mentale training gericht op genieten van hardlopen zonder prestatiedrang. Hardlopen waar je energie van krijgt i.p.v. dat het energie kost. Genieten van het bewegen in de natuur, je fit voelen en lopen met een flow!

Lees verder

Buitengewone herfstvakantie

De herfstwind die waait, en Scheveningen waait mee! Er is voor ieder wat te beleven in de herfstvakantie op ons mooie Scheveningen. Niet alleen zijn er activiteiten voor kinderen maar ook de ouders kunnen hun lol op met deze bruisende tips.

Lees verder

Scheveningen van: Lendl

Wie het lokale nieuws in de gaten houdt weet het al; Lendl, sommelier bij restaurant Waterproef in de Scheveningse haven, behoort tot de besten van Nederland. En dat heeft hij snel gedaan. Hoewel al langere tijd bij Waterproef (7 jaar) en met opleiding aan de Hoge Hotelschool in zowel Amsterdam als Den Haag, is hij ‘slechts’ drie jaar volop bezig met wijn. Zijn wijnstudie in Antwerpen rondde hij snel, maar goed, af. En de snelle leerling heeft als doel zich aan te sluiten bij de enkele master sommeliers van de wereld. Dat zijn er 230 in totaal, waarvan er slechts...

Lees verder