Buitengewoon
Scheveningen

From winter to spring!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Slapen en chillen aan het strand

Ben je net lekker aan het ontspannen op het strand, moet je op tijd weer richting huis. Zonde eigenlijk, want zo’n zonsondergang met een lekker drankje is toch eigenlijk wel heel fijn. Zelfs als je uit de regio komt kan het strand net te ver weg voelen. Niet getreurd! Bij Jorplace Beach Hostel in de Keizerstraat vind je precies die strandvibe die je nodig hebt voor je weekendje weg aan zee.

Natuurlijk kun je terecht in een van de vele hotels die Scheveningen rijk is. Prachtig natuurlijk. Maar zoek je een beachvibe op een locatie die meer bidet dan overnachten, dan zit je goed bij Jorplace. De hippie-achtige en relaxte sfeer passen bij de vele hostels die je vindt in exotische oorden. Huur een longboard, doe een drankje in de lounge, ga een potje poulen of geniet van de famous Jorplace barbecue. Zin in wat echte competitie en last van enige vorm van bewijsdrang? Doe dan mee aan de pubquiz van Jorplace, waar ze ook nog eens leuke prijzen weggeven. Denk aan een Bungyjump duo-sprong op de Pier, waardebonnen, gratis overnachtingen en muzieklessen.

Het hostel is uniek in zijn soort, want het is het enige hostel in Scheveningen. Daarnaast kun je een groepskamer huren als je met meerdere mensen op pad gaat of wanneer je een budget hebt als backpacker. Toch liever een privékamer met je lover? Kan ook! Maar nog leuker is de minivan in de tuin!

Jorplacedoet er van alles aan om haar gasten een gevoel van welkom te geven en vooral niet het slachtoffer te laten worden van verveling!Delen

Bekijk ook deze tips

Buitengewone herfstvakantie

De herfstwind die waait, en Scheveningen waait mee! Er is voor ieder wat te beleven in de herfstvakantie op ons mooie Scheveningen. Niet alleen zijn er activiteiten voor kinderen maar ook de ouders kunnen hun lol op met deze bruisende tips.

Lees verder

Een straaltje zon

Een straaltje zon extra kunnen we allemaal wel gebruiken deze maand januari, om maar even met de Nederlandse deur in huis te vallen. Niet alleen is lekker veel buiten zijn ondanks het gure weer een goed idee, ook kan de juiste voeding veel helpen bij het welzijn van ons mensen! Dus kom eerst lekker pierewaaien en wandel daarna even langs onze fantastische Biowinkel de Zonnestraal in Scheveningen.

Lees verder

​Buitengewoon broodje

Een tijdje geleden kon je al lezen over de befaamde club Zo, beter bekend als sushi op een broodje. Maar jongens we hebben nu toch een broodje ontdekt, toch ook wel echt een aanrader. Dit leuke Italiaanse zaakje is al eerder op de buitengewone radar verschenen, maar we lichten natuurlijk graag nog meer toe. O en een kleine tip: Niet verder lezen als je maag al aan het rammelen is.

Lees verder