Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Slapen en chillen aan het strand

Ben je net lekker aan het ontspannen op het strand, moet je op tijd weer richting huis. Zonde eigenlijk, want zo’n zonsondergang met een lekker drankje is toch eigenlijk wel heel fijn. Zelfs als je uit de regio komt kan het strand net te ver weg voelen. Niet getreurd! Bij Jorplace Beach Hostel in de Keizerstraat vind je precies die strandvibe die je nodig hebt voor je weekendje weg aan zee.

Natuurlijk kun je terecht in een van de vele hotels die Scheveningen rijk is. Prachtig natuurlijk. Maar zoek je een beachvibe op een locatie die meer bidet dan overnachten, dan zit je goed bij Jorplace. De hippie-achtige en relaxte sfeer passen bij de vele hostels die je vindt in exotische oorden. Huur een longboard, doe een drankje in de lounge, ga een potje poulen of geniet van de famous Jorplace barbecue. Zin in wat echte competitie en last van enige vorm van bewijsdrang? Doe dan mee aan de pubquiz van Jorplace, waar ze ook nog eens leuke prijzen weggeven. Denk aan een Bungyjump duo-sprong op de Pier, waardebonnen, gratis overnachtingen en muzieklessen.

Het hostel is uniek in zijn soort, want het is het enige hostel in Scheveningen. Daarnaast kun je een groepskamer huren als je met meerdere mensen op pad gaat of wanneer je een budget hebt als backpacker. Toch liever een privékamer met je lover? Kan ook! Maar nog leuker is de minivan in de tuin!

Jorplacedoet er van alles aan om haar gasten een gevoel van welkom te geven en vooral niet het slachtoffer te laten worden van verveling!Delen

Bekijk ook deze tips

De leukste zomerbaan op Scheveningen!

De leukste vakantiebaan vind je natuurlijk op Scheveningen, wij zijn namelijk op zoek naar versterking! Buitengewoon Scheveningen (BS) is op zoek naar een Junior Account Manager (JAM) voor 2 dagen per week op flexibele basis. Als Junior Account Manager geef je samen met de redactie invulling aan de (online) campagnes die Buitengewoon Scheveningen organiseert. Binnen de verschillende campagnes op het gebied van wellness & ontspanning en de zakelijke markt zorg je voor activatie van relevante stakeholders en ondernemers op Scheveningen.

Lees verder

Buitengewone herfstvakantie

De herfstwind die waait, en Scheveningen waait mee! Er is voor ieder wat te beleven in de herfstvakantie op ons mooie Scheveningen. Niet alleen zijn er activiteiten voor kinderen maar ook de ouders kunnen hun lol op met deze bruisende tips.

Lees verder

Een bewuste buik

Biologisch eten, vegetarisch, of veganistisch dineren? Het kan allemaal op Scheveningen en natuurlijk in de binnenstad. Je buikje rond eten met overheerlijke groente, of een duurzaam gevangen visje? Wij zetten hier weer tien tips voor je op een rijtje. Op deze plekken kan je bewuster eten, en erg lekker niet te vergeten!

Lees verder