Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Snuisterijen

Je vast al te wachten op weer een nieuwe tip om je weer eens even richting de Keizerstraat te begeven. Gelukkig hebben wij die voor je, er komt namelijk een feestje aan! Een feestje? Ja zeker, want ons eigen echte Scheveningse 'live-Marktplaats' winkeltje bestaat op 1 februari (dat is morgen al), 1 jaar!

Wie wat waar

Je bent er vast wel eens langsgelopen, als je in Scheveningen geweest bent en anders moet je dat zeker even doen. Zo'n winkeltje waarvan je denkt: "Is het tweedehands, wat wordt er verkocht eigenlijk?". Dat is dus niet gelijk duidelijk voor mensen die het niet weten. Dan had je onze site sowieso in de gaten moeten houden, want we hebben er een jaar geleden al over geschreven.Maar voor degene die het niet weten kan Karin (mede eigenaresse) het uitleggen: “Mensen kunnen hier een plank of kast huren en er dan hun spullen neerzetten om te verkopen.” Je kunt niet zomaar binnen lopen met je spullen, maar moet eerst een afspraak maken: “Daarna maak je een lijst met je spullen. Wij maken prijslabels, jij plakt die erop en zet je spullen neer. Het is een Marktplaats, maar dan veel dichter bij en je kunt de spullen bekijken en direct meenemen.” Wat kost nou een plank? €8 per week. Voor verdere huurprijzen zie de website.

Een leuk concept dus, want erg handig om de spullen die je wilt kopen even aan te kunnen raken. En voor de verkoper geeft het iets meer zekerheid. En het is natuurlijk een perfect platform voor mensen die niet zo handig zijn met de computer.

Feest!

Nu hebben ze het afgelopen jaar enorm veel mensen kunnen en mogen helpen, en daar zijn ze erg dankbaar voor. Reden voor een feestje toch? Dus tip van ons, ga eens een kijkje nemen bij dit juweeltje in de Keizerstraat, misschien wil je zelf nog een keer iets verkopen via hun en anders kan je een leuk feestje bijwonen. Wanneer? Nou vrij snel, namelijk morgen al!

Op 1 februari is er alvast een klein feestje, maar in maart willen ze (met iets beter weer) een knaller van een feest gaan geven. Hapjes, drankjes, en leuke kortingen, dus trek je beste pak aan en gaan! Proost!

Delen

Bekijk ook deze tips

Tien redenen

Het waait, het stormt het regent, en je zit lekker naast de verwarming op de bank. Het liefst met een dekentje en een kopje thee. Bekend beeld voor velen of niet? Maar juist in de deze tijd van het jaar is Scheveningen op z’n mooist. Dan schudt ze de bomen, en roert ze de zee! Dus stap uit die joggingbroek, trek wat leuks aan en begeef je richting de woeste wateren van het mooiste stukje Nederland. Hier tien redenen om van de bank af te komen.

Lees verder

Ijsbad op Scheveningen

We hadden afgelopen week nog de tip om een keer een koude duik op Scheveningen te nemen. En zoals het wel vaker gaat, duiken er ineens overal dezelfde goede ideeen op! Dus dompel je onder in deze tip. Omdat wij je een fit 2018 toewensen, besteden we vandaag nog wat aandacht aan een ijskoude gezonde beweging. Neem een duik in dit event!

Lees verder

Scheveningen Zuivert: 365 dagen per jaar ontspannen aan zee

Met ingang van 1 oktober 2016 zet Stichting Marketing Scheveningen 365 dagen per jaar ontspannen aan zee op de kaart met haar najaarscampagne Scheveningen Zuivert. Vanaf 1 oktober verschijnen hier op de site wekelijks tips om te ontspannen aan zee en maandelijks nieuwe aanbiedingen.

Lees verder