Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Snuisterijen

Je vast al te wachten op weer een nieuwe tip om je weer eens even richting de Keizerstraat te begeven. Gelukkig hebben wij die voor je, er komt namelijk een feestje aan! Een feestje? Ja zeker, want ons eigen echte Scheveningse 'live-Marktplaats' winkeltje bestaat op 1 februari (dat is morgen al), 1 jaar!

Wie wat waar

Je bent er vast wel eens langsgelopen, als je in Scheveningen geweest bent en anders moet je dat zeker even doen. Zo'n winkeltje waarvan je denkt: "Is het tweedehands, wat wordt er verkocht eigenlijk?". Dat is dus niet gelijk duidelijk voor mensen die het niet weten. Dan had je onze site sowieso in de gaten moeten houden, want we hebben er een jaar geleden al over geschreven.Maar voor degene die het niet weten kan Karin (mede eigenaresse) het uitleggen: “Mensen kunnen hier een plank of kast huren en er dan hun spullen neerzetten om te verkopen.” Je kunt niet zomaar binnen lopen met je spullen, maar moet eerst een afspraak maken: “Daarna maak je een lijst met je spullen. Wij maken prijslabels, jij plakt die erop en zet je spullen neer. Het is een Marktplaats, maar dan veel dichter bij en je kunt de spullen bekijken en direct meenemen.” Wat kost nou een plank? €8 per week. Voor verdere huurprijzen zie de website.

Een leuk concept dus, want erg handig om de spullen die je wilt kopen even aan te kunnen raken. En voor de verkoper geeft het iets meer zekerheid. En het is natuurlijk een perfect platform voor mensen die niet zo handig zijn met de computer.

Feest!

Nu hebben ze het afgelopen jaar enorm veel mensen kunnen en mogen helpen, en daar zijn ze erg dankbaar voor. Reden voor een feestje toch? Dus tip van ons, ga eens een kijkje nemen bij dit juweeltje in de Keizerstraat, misschien wil je zelf nog een keer iets verkopen via hun en anders kan je een leuk feestje bijwonen. Wanneer? Nou vrij snel, namelijk morgen al!

Op 1 februari is er alvast een klein feestje, maar in maart willen ze (met iets beter weer) een knaller van een feest gaan geven. Hapjes, drankjes, en leuke kortingen, dus trek je beste pak aan en gaan! Proost!

Delen

Bekijk ook deze tips

​Slapen boven de Noordzee

Stel je eens voor, je stapt tussen de kraakheldere lakens van je bed, doet je gordijnen open en ziet…alleen maar zee. Nou ja ok, en een prachtig strand, misschien de vuurtoren en havenhoofd, of het Kurhaus. Misschien geniet jij binnenkort wel van een goudroze zonsopkomst op een van de spannendste hotel locaties van Nederland: de Pier! Ja 365 dagen ontspannen aan zee was nog nooit zo bijzonder.

Lees verder

Het grote kleine feestoverzicht

Iedereen houdt van een feestje en je weet vast wel dat de leukste feestjes in Scheveningen zijn! Dus bij deze voor jullie een mini kalender voor dit weekend. Kom van die bank af, herst smerfst, je hebt de hele winter nog voor netflix, danspak aan en gaan!

Lees verder

Yoga in Scheveningen

De studio van Yogaseads ligt aan de rand van Scheveningen, op steenworp afstand van de zee. Yogaseads is ontstaan vanuit het idee om yoga toegankelijk te maken voor iedereen. Yoga staat voor verbinden, niet alleen van lichaam en geest, maar ook van mensen. Dat is dan ook wat er in de studio gebeurd. Er is veel ruimte voor individuele aandacht & begeleiding. Er zijn lessen voor alle niveaus en voor diverse doeleinden. Kortom voor ieder wat wils! Dus wij hebben een ontzettend leuke 'Zuivert' aanbieding voor iedereen, lees snel meer (of rustig want wel blijven ontspannen).

Lees verder