Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Stem voor schoonheid

Het schoonheidssalon met een magische twist, is genomineerd voor iets bijzonders! De behandelingen in dit salon worden met liefde en aandacht samengesteld en per persoon steeds opnieuw afgestemd. Een zen ervaring voor huid en lichaam waar ook je geest wordt gestimuleerd. En dat is niet onopgemerkt gebleven!

Schoonheid in Scheveningen

Het Utsukusy salon zit in de Keizerstraat achter La Caldera. Dus je wandelt eerst door magische stenen uit de aarde om vervolgens zelf lekker te zweven bij een behandeling (om weer te aarden).

De schoonheidsbehandelingen, of eigenlijk kunnen we het beter de schoonheidsbelevingen noemen, worden met producten van Utsukusy gedaan.

Deze heerlijke producten ruiken en voelen niet alleen lekker, ook zijn ze met natuurlijke ingrediënten gemaakt. Daarnaast zijn de producten ecovriendelijk en uitgebreid (dierproefvrij) wetenschappelijk getest.Utsukusy combineert traditionele Japanse schoonheidsrituelen en therapieën met de nieuwste cosmetische technologieën. Zo creëren ze telkens weer innovatieve schoonheidsproducten van de hoogste kwaliteit. En het fijne is dat er niks in de salon op elektriciteit werkt waardoor en geen straling van apparaten is.

Het leuke aan de ervaring is ook dat je niet hoeft te kiezen uit veel behandelingen, het staat je natuurlijk wel vrij om te kiezen, maar je kan gewoon gaan liggen. Ellen (de schoonheidsspecialiste) heeft namelijk de gave om gelijk de goede behandeling voor je uit te kiezen, die echt bij je past.

Haar sterke intuïtie voelt goed aan waar je huid, je lichaam een geest behoefte aan hebben. Tijdens en voor de behandeling hoef je niet na te denken over wat je moet doen en of je wel de juiste producten op je huid krijgt, je bent in goede handen.

Stem je zen

En dit geweldige salon is dus niet onopgemerkt gebleven, want...Utsukusy Schoonheidssalon is genomineerd voor Most Popular salon op Treatwell!

Dat vinden wij echt een prestatie op zich, maar de kers op de taart zou toch wel het winnen van de award zijn! En je raadt het al, daar hebben ze jouw hulp bij nodig lieve lezers. Dan beloven wij je alvast dat ze binnenkort speciaal voor Buitengewoon Scheveningen een ontzettende lekkere behandeling samenstellen (een beetje omkopen mag).

Stemmen kan tot en met 31 oktober 2017 en om Utsukusy Schoonheidssalon te vinden, moet je bij plaats Den Haag invullen. En houdt onze wellness pagina in de gaten voor meer nieuws van dit prachtige salon!

Delen

Bekijk ook deze tips

Tafeltje ontdekje

Sommige tips bestaan al een tijdje, maar omdat er zo veel leuks in Scheveningen te doen is, kom je er niet aan toe. Zo ook deze week, waar we eindelijk rustig aan tafel gaan voor een van de lekkerste restaurantjes in onze mooie plek aan zee! Lees en watertand snel even mee.

Lees verder

Een Hart verwarmende start

Om het nieuwe jaar zo fris en fit als een hoentje in te luiden, hebben we dit keer een groene Scheveningen Zuivert aanbieding voor jullie, in samenwerking met Hart Beach Quiksilver Surfschool. Deze surfschool aan het strand, heeft naast een superleuke shop ook een knus restaurant. Hier kan je naast het knisperende haardvuurtje zitten en lekker wegzakken in een stoel. Of ga met de hele familie uitgebreid ontbijten, lunchen of dineren aan de gezellige houten tafels. Er staat voor ieder wat wils op de kaart!

Lees verder

Het grote strandtenten openingsfeestjes overzicht (deel 2)

Op veler verzoek: Het grote strandtenten openingsfeestjes overzicht 2, maar dan iets kleiner dan de vorige keer. Onder het motto U vraagt, wij draaien, hebben wij weer een leuk lijstje voor jullie samengesteld. De zon laat zijn gele gezicht alweer zijn, zodat jij wat kleur op die van jou kan krijgen. Pak je momentje van rust op deze dag en een tropisch drankje erbij, dan nemen wij je mee in de feest oase van Scheveningen.

Lees verder