Buitengewoon
Scheveningen

Spring has arrived

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Stem voor schoonheid

Het schoonheidssalon met een magische twist, is genomineerd voor iets bijzonders! De behandelingen in dit salon worden met liefde en aandacht samengesteld en per persoon steeds opnieuw afgestemd. Een zen ervaring voor huid en lichaam waar ook je geest wordt gestimuleerd. En dat is niet onopgemerkt gebleven!

Schoonheid in Scheveningen

Het Utsukusy salon zit in de Keizerstraat achter La Caldera. Dus je wandelt eerst door magische stenen uit de aarde om vervolgens zelf lekker te zweven bij een behandeling (om weer te aarden).

De schoonheidsbehandelingen, of eigenlijk kunnen we het beter de schoonheidsbelevingen noemen, worden met producten van Utsukusy gedaan.

Deze heerlijke producten ruiken en voelen niet alleen lekker, ook zijn ze met natuurlijke ingrediënten gemaakt. Daarnaast zijn de producten ecovriendelijk en uitgebreid (dierproefvrij) wetenschappelijk getest.Utsukusy combineert traditionele Japanse schoonheidsrituelen en therapieën met de nieuwste cosmetische technologieën. Zo creëren ze telkens weer innovatieve schoonheidsproducten van de hoogste kwaliteit. En het fijne is dat er niks in de salon op elektriciteit werkt waardoor en geen straling van apparaten is.

Het leuke aan de ervaring is ook dat je niet hoeft te kiezen uit veel behandelingen, het staat je natuurlijk wel vrij om te kiezen, maar je kan gewoon gaan liggen. Ellen (de schoonheidsspecialiste) heeft namelijk de gave om gelijk de goede behandeling voor je uit te kiezen, die echt bij je past.

Haar sterke intuïtie voelt goed aan waar je huid, je lichaam een geest behoefte aan hebben. Tijdens en voor de behandeling hoef je niet na te denken over wat je moet doen en of je wel de juiste producten op je huid krijgt, je bent in goede handen.

Stem je zen

En dit geweldige salon is dus niet onopgemerkt gebleven, want...Utsukusy Schoonheidssalon is genomineerd voor Most Popular salon op Treatwell!

Dat vinden wij echt een prestatie op zich, maar de kers op de taart zou toch wel het winnen van de award zijn! En je raadt het al, daar hebben ze jouw hulp bij nodig lieve lezers. Dan beloven wij je alvast dat ze binnenkort speciaal voor Buitengewoon Scheveningen een ontzettende lekkere behandeling samenstellen (een beetje omkopen mag).

Stemmen kan tot en met 31 oktober 2017 en om Utsukusy Schoonheidssalon te vinden, moet je bij plaats Den Haag invullen. En houdt onze wellness pagina in de gaten voor meer nieuws van dit prachtige salon!

Delen

Bekijk ook deze tips

Kerstzin in zen

De Kanaalweg is een leuke en, voor velen, onontdekt juweel in Scheveningen! Je kon natuurijk al lezen over het heerlijke restaurant Ron y Sazon afgelopen week. Vandaag gaan we zen met Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk. Dus deze kerst niet alleen een stralende kerstboom, maar ook een stralende huid? Dat kan, lees even mee.

Lees verder

Op glad ijs

Als bij Sea Life bent (geweest) kun je er niet omheen. De enorme ijsglijbaan op de boulevard. Daar moeten de kids - en misschien jijzelf ook - zeker even vanaf! En als je dan in winterse sferen bent, loop je direct door naar het Kurhaus. Daar kun je lekker schaatsen!, maar dat heb je al gelezen als het goed is. Op een leuke manier aan je conditie werken in de winter? Ren even omhoog en roetsj (wat een leuk woord is dat toch) naar beneden bij de Pier.

Lees verder

Racen in de Formule 1 race simulator op de pier!

Op 24 oktober 2015 opende op onze Pier de eerste Red Bull Racing Eyewear Store van de Benelux! Naast lekker shoppen kun je hier ook een ritje in een officiële Formule 1 race simulator maken! De store is ingericht met een unieke Formule 1 Pit Box. In het weekend van 28 en 29 november racen de motorcoureurs van de Red Bull Knock Out onder De Pier en daarmee onder de nieuwe flagship store door!

Lees verder