Buitengewoon
Scheveningen

From winter to spring!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Tennis op het strand

Tennis op het strand oftewel Beachtennis in januari. Brrr horen we je denken. Dat dacht Lindobeach ook, dus daarom hebben zij een heerlijke zaal om temperatuur met zand op de vloer om in tropische sferen te sporten! Deze maand staat een Beachtennis toernooi op het menu, kom je ook?


Strand aan het strand

Beachtennis is niet alleen een zomersport, ook in de winterperiode kunnen tennissers deelnemen aan toernooien in het zand. De komende maanden staan er een aantal toernooien op het programma.Komende zaterdag 21 januari is er bijvoorbeeld een toernooi bij BTH Lindo in Den Haag. Tijdens de winter worden er meerdere toernooien gehouden tijdens de Wintertour beachtennis. Naast Den Haag worden er ook toernooien gehouden in Aalsmeer (The Beach), Nijmegen (Beachfabriek en Raamsdonkveer (Parkzicht).

Klik hier voor meer informatie over beachtennis in de wintermaanden. Of kijk even mee op de Facebook en anders als je al overtuigd bent, kan je je gelijk inschrijven! Het is zaterdag de hele dag van 12.00 tot 17.00, en er is plek voor 24 teams dus wees er snel bij. Kom lekker in beweging met deze kou en begeef je naar Scheveningen dit weekend; een prachtige winterwandeling maken in Meijendel mag ook (fijn he)!

Niet zo van de sport

Ben je niet zo'n fan van beweging met dit weer? Ach dan hebben we nog genoeg andere leuke tips voor je en redenen om naar Scheveningen te komen. Wat dacht je van het uit proberen van een nieuw italiaans restaurant. Of misschien wil je liever met dikke korting naar het Kurhaus? Je kan ook een lekkere lunch halen met gratis sapje (wel buiten het weekend) bij Hart Beach. Wat dacht je van struinen achter de duinen? Wij gaan in ieder geval een patatje halen op de Pier, dan weet je dat ook weer. En of hij voor jou op vrijdag al begint of tot maandag duurt, fijn weekend in ieder geval!

Delen

Bekijk ook deze tips

Schuitje varen, theetje drinken

Dat lekkere weer, dat zet aan tot beweging...Dat merk je overal. Laatst was een niet nader genoemd redactie lid van ons, aan het voetballen in het Westbroekpark bijvoorbeeld. Daar was, naast dat potje voetbal, ook een bootcamp bezig. En in Meijendel kom je weer veel meer hardlopers en fietsers tegen. Kortom Scheveningen beweegt, maar wat nou als je niet van die intensieve beweging bent? Wij weten raad!

Lees verder

Glitterend het Nieuwjaar in

Vuurwerken, champagne, oliebollen, wij hebben er zin in! Jullie ook? En als je nog geen idee hebt waar je moet zijn om het oude jaar uit te wuiven, dan ben je hier op de goede plek. Wij hebben namelijk een overzicht gemaakt van alle leuke feestjes die er in Scheveningen zijn om knallend het nieuwjaar in te gaan!!

Lees verder

Aan de wandel

Voor ons buitengewoon Scheveningen gaan wij graag aan de wandel. En het liefst geen klein ommetje, want daarvoor is onze kust veel te mooi. Dus vis niet achter het net en grijp je kans om de benen te strekken. Met deze gloednieuwe routes word je niet alleen mobieler maar ook wijzer. De nieuwste wandelroutes heb je binnen handbereik!

Lees verder