Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Tennis op het strand

Tennis op het strand oftewel Beachtennis in januari. Brrr horen we je denken. Dat dacht Lindobeach ook, dus daarom hebben zij een heerlijke zaal om temperatuur met zand op de vloer om in tropische sferen te sporten! Deze maand staat een Beachtennis toernooi op het menu, kom je ook?


Strand aan het strand

Beachtennis is niet alleen een zomersport, ook in de winterperiode kunnen tennissers deelnemen aan toernooien in het zand. De komende maanden staan er een aantal toernooien op het programma.Komende zaterdag 21 januari is er bijvoorbeeld een toernooi bij BTH Lindo in Den Haag. Tijdens de winter worden er meerdere toernooien gehouden tijdens de Wintertour beachtennis. Naast Den Haag worden er ook toernooien gehouden in Aalsmeer (The Beach), Nijmegen (Beachfabriek en Raamsdonkveer (Parkzicht).

Klik hier voor meer informatie over beachtennis in de wintermaanden. Of kijk even mee op de Facebook en anders als je al overtuigd bent, kan je je gelijk inschrijven! Het is zaterdag de hele dag van 12.00 tot 17.00, en er is plek voor 24 teams dus wees er snel bij. Kom lekker in beweging met deze kou en begeef je naar Scheveningen dit weekend; een prachtige winterwandeling maken in Meijendel mag ook (fijn he)!

Niet zo van de sport

Ben je niet zo'n fan van beweging met dit weer? Ach dan hebben we nog genoeg andere leuke tips voor je en redenen om naar Scheveningen te komen. Wat dacht je van het uit proberen van een nieuw italiaans restaurant. Of misschien wil je liever met dikke korting naar het Kurhaus? Je kan ook een lekkere lunch halen met gratis sapje (wel buiten het weekend) bij Hart Beach. Wat dacht je van struinen achter de duinen? Wij gaan in ieder geval een patatje halen op de Pier, dan weet je dat ook weer. En of hij voor jou op vrijdag al begint of tot maandag duurt, fijn weekend in ieder geval!

Delen

Bekijk ook deze tips

Broodje sushi verhalen

We verwennen jullie natuurlijk elke week met tips over de leukste plekjes, events of activiteiten in Scheveningen. Maar soms komt er een hapje of drankje voorbij dat de spotlight verdiend vanwege smaakpapillen strelende kwaliteiten. Zo ook de club ZO, de koning onder de clubsandwichen, het neusje van de zalm, kwijl even mee met de sushi uit het knuistje

Lees verder

​Slapen boven de Noordzee

Stel je eens voor, je stapt tussen de kraakheldere lakens van je bed, doet je gordijnen open en ziet…alleen maar zee. Nou ja ok, en een prachtig strand, misschien de vuurtoren en havenhoofd, of het Kurhaus. Misschien geniet jij binnenkort wel van een goudroze zonsopkomst op een van de spannendste hotel locaties van Nederland: de Pier! Ja 365 dagen ontspannen aan zee was nog nooit zo bijzonder.

Lees verder

Als passagier mee met de IJspegelwedstrijden?

Voor de 44e keer worden deze winter de zeilwedstrijden om de IJspegel Trophy georganiseerd voor de kust van Scheveningen. De IJspegelwedstrijden zijn de ideale voorbereiding op het nieuwe zeilseizoen. Ook voor beginnende zeilers is het een ideale mogelijkheid ervaring op te doen in wedstrijdzeilen op stromend water.

Lees verder