Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Vaders in het zonnetje

Wordt het eens tijd dat jouw vader leert surfen? Trek hem van de bank af en verras hem op vaderdag met Dads Surfday. Het maakt niet uit hoe jong of oud, als jij denkt dat jouw vader blij wordt van een dagje strand, surfen en heel veel lol schrijf jullie dan samen in, bij Hart Beach of Aloha!

Rondjes van de zaak

Zoals je hier onder kan zien, is het een druk programma bij Hart Beach. En dat niet alleen...alles zit al bijna vol! Dus verover je plekje nu het nog kan! Want dit weekend stijgt het kwik boven alle tropische verwachtingen uit. Dus een frisse duik met je vader, lijkt ons een goed idee.

☛ Programma ronde 1 - VOL
09:00: Ontvangst bij Hart Beach Quiksilver Surfschool
09:30: Wetsuits aantrekken
09:45: Battle of the Dad’s (warming-up)
10:15: Golfsurfen (incl. surfboard & wetsuit)
11:45: Lekker warm douchen en daarna genieten van een smoothie in de zon!☛ Programma ronde 2 - VOL
11:00: Ontvangst bij Hart Beach Quiksilver Surfschool
11:30: Wetsuits aantrekken
11:45: Battle of the Dad’s (warming-up)
12:15: Golfsurfen (incl. surfboard & wetsuit)
13:45: Lekker warm douchen en daarna genieten van een smoothie in de zon!

☛ Programma ronde 3 - VOL
13:00: Ontvangst bij Hart Beach Quiksilver Surfschool
13:30: Wetsuits aantrekken
13:45: Battle of the Dad’s (warming-up)
14:15: Golfsurfen (incl. surfboard & wetsuit)
15:45: Lekker warm douchen en daarna genieten van een smoothie in de zon!

☛ Programma ronde 4
15:00: Ontvangst bij Hart Beach Quiksilver Surfschool
15:30: Wetsuits aantrekken
15:45: Battle of the Dad’s (warming-up)
16:15: Golfsurfen (incl. surfboard & wetsuit)
17:45: Lekker warm douchen en daarna genieten van een smoothie in de zon!

Kosten en info

Wat kost dat? Nou dat valt best mee, namelijk €55,- inschrijfkosten: voor twee personen inclusief battle of the Dad’s, 1,5 uur surfles, een foto samen en een heerlijke Hart Beach smoothie. Wanneer je jouw broer en/of zus meeneemt komt er € 25,- euro extra per persoon bij.

Reserveren? Bel naar 070 350 25 91! En als je bij Aloha wilt reserveren kan dat via 070 - 322 71 71. Ook een aanrader natuurlijk! Hier staat er voor alle vaders een heerlijk ijskoud biertje te wachten na de les. Wat wil je nog meer? Voetjes omhoog, of in het zand, en genieten van met je vader op Scheveningen.

Na al deze commotie kan je ook nog even een verse nieuwe haring happen of langs de Pier lopen. Speciaal voor vaderdag hebben ze de stoere DJ Alex Montoya naar De Pier gehaald om de middag te voorzien van hippe tunes en een hoop gezelligheid!

Daarnaast kan je swingen op de muziek van Dino Walcott & Friends. Deze rasartiesten zorgen gegarandeerd voor vermaak en een spetterende middag! Fijne vaderdag!


Delen

Bekijk ook deze tips

De schaar erin in Scheveningen

Misschien ben je er al eens langsgefietst, of gelopen, maar misschien heb je ook geen idee dat het er zit. Het gaat over de nieuwste kappers aanwinst in Scheveningen: Butcher! Dus mocht je nog zin hebben in een kort pittig kapsel, een nieuw kleurtje, een leuke kerstcoupe of gewoon even bijknippen? Dit is je nieuwe hotspot!

Lees verder

Buitengewone bistro

Een knusse herfst zit in een klein hoekje. Of eigenlijk op een hoekje in Scheveningen aan de Ankerstraat. Hier zit Tasca, een informele klassieke bistro met ambachtelijke Zuid Europese invloeden. Kom ook langs en voel je even op vakantie in het zuiden.

Lees verder

Italiaanse sferen

Er is weer een nieuwe plek waar je in buitenlandse sferen kan verkeren. Scheveningen herbergt schatten van plekken om te eten, ook buiten het bruisende centrum. Vlakbij het Scheveningse Bos en het Westbroekpark bevindt zich de Gran Tour in Italia. Reis mee door een keuken vol verse pasta en nog veel meer heerlijks, basta!

Lees verder