Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Vaders in het zonnetje

Wordt het eens tijd dat jouw vader leert surfen? Trek hem van de bank af en verras hem op vaderdag met Dads Surfday. Het maakt niet uit hoe jong of oud, als jij denkt dat jouw vader blij wordt van een dagje strand, surfen en heel veel lol schrijf jullie dan samen in, bij Hart Beach of Aloha!

Rondjes van de zaak

Zoals je hier onder kan zien, is het een druk programma bij Hart Beach. En dat niet alleen...alles zit al bijna vol! Dus verover je plekje nu het nog kan! Want dit weekend stijgt het kwik boven alle tropische verwachtingen uit. Dus een frisse duik met je vader, lijkt ons een goed idee.

☛ Programma ronde 1 - VOL
09:00: Ontvangst bij Hart Beach Quiksilver Surfschool
09:30: Wetsuits aantrekken
09:45: Battle of the Dad’s (warming-up)
10:15: Golfsurfen (incl. surfboard & wetsuit)
11:45: Lekker warm douchen en daarna genieten van een smoothie in de zon!☛ Programma ronde 2 - VOL
11:00: Ontvangst bij Hart Beach Quiksilver Surfschool
11:30: Wetsuits aantrekken
11:45: Battle of the Dad’s (warming-up)
12:15: Golfsurfen (incl. surfboard & wetsuit)
13:45: Lekker warm douchen en daarna genieten van een smoothie in de zon!

☛ Programma ronde 3 - VOL
13:00: Ontvangst bij Hart Beach Quiksilver Surfschool
13:30: Wetsuits aantrekken
13:45: Battle of the Dad’s (warming-up)
14:15: Golfsurfen (incl. surfboard & wetsuit)
15:45: Lekker warm douchen en daarna genieten van een smoothie in de zon!

☛ Programma ronde 4
15:00: Ontvangst bij Hart Beach Quiksilver Surfschool
15:30: Wetsuits aantrekken
15:45: Battle of the Dad’s (warming-up)
16:15: Golfsurfen (incl. surfboard & wetsuit)
17:45: Lekker warm douchen en daarna genieten van een smoothie in de zon!

Kosten en info

Wat kost dat? Nou dat valt best mee, namelijk €55,- inschrijfkosten: voor twee personen inclusief battle of the Dad’s, 1,5 uur surfles, een foto samen en een heerlijke Hart Beach smoothie. Wanneer je jouw broer en/of zus meeneemt komt er € 25,- euro extra per persoon bij.

Reserveren? Bel naar 070 350 25 91! En als je bij Aloha wilt reserveren kan dat via 070 - 322 71 71. Ook een aanrader natuurlijk! Hier staat er voor alle vaders een heerlijk ijskoud biertje te wachten na de les. Wat wil je nog meer? Voetjes omhoog, of in het zand, en genieten van met je vader op Scheveningen.

Na al deze commotie kan je ook nog even een verse nieuwe haring happen of langs de Pier lopen. Speciaal voor vaderdag hebben ze de stoere DJ Alex Montoya naar De Pier gehaald om de middag te voorzien van hippe tunes en een hoop gezelligheid!

Daarnaast kan je swingen op de muziek van Dino Walcott & Friends. Deze rasartiesten zorgen gegarandeerd voor vermaak en een spetterende middag! Fijne vaderdag!


Delen

Bekijk ook deze tips

Een gekroonde voorstelling

Een Haags accent, het koningshuis en wat lucky shots. Dit zijn de ingrediënten voor Lucky TV! Als je de avonturen van Willy en Max niet helemaal hebt meegekregen, raden wij je aan om toch even in het archief van De Wereld Draait Door te duiken. Daar kan je je uren onderdompelen in de grappige filmpjes. Maar die zijn niet alleen meer te zien op TV, namelijk al een tijdje in het Zuiderstrandtheater. En daar blijven ze nog een maand, dus als je snel bent...

Lees verder

Racen in de Formule 1 race simulator op de pier!

Op 24 oktober 2015 opende op onze Pier de eerste Red Bull Racing Eyewear Store van de Benelux! Naast lekker shoppen kun je hier ook een ritje in een officiële Formule 1 race simulator maken! De store is ingericht met een unieke Formule 1 Pit Box. In het weekend van 28 en 29 november racen de motorcoureurs van de Red Bull Knock Out onder De Pier en daarmee onder de nieuwe flagship store door!

Lees verder

Kerstzin in zen

De Kanaalweg is een leuke en, voor velen, onontdekt juweel in Scheveningen! Je kon natuurijk al lezen over het heerlijke restaurant Ron y Sazon afgelopen week. Vandaag gaan we zen met Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk. Dus deze kerst niet alleen een stralende kerstboom, maar ook een stralende huid? Dat kan, lees even mee.

Lees verder