Buitengewoon
Scheveningen

Spring has arrived

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Van alle markten thuis

24 maart 2018 - Het weer wordt weer mooier, en de zin om naar buiten te gaan groter! Dit betekent dat het ook weer tijd is voor het afstruinen van de allerleukste markten. En daar zijn wij wel in thuis hier op Scheveningen, vooral dankzij Kreativ Events. Bij deze hebben we de leukste markten voor je op een rijtje gezet. Dus trek je stoute loopschoenen aan en trek erop uit!

Salt Market

De zon begint te schijnen en dat betekent dat het weer tijd is voor Salt Market. Ontdek de mooiste handgemaakte en lokale lifestyleproducten onder het genot van een heerlijke hapje en drankje.

Voel de Scheveningse wind door je haren, hoe dichter bij zee hoe beter. Van 31 maart tot en met 2 april keert de Salt Market weer terug naar waar de eerste zoutkorrel ooit gelegd is; De Pier in Scheveningen.

Voel ook de Scheveningse wind door je haren tijdens de speciale Paas editie van de Salt Market. De Salt Market zal beide paasdagen geopend zijn.Summer of Love

Keer terug naar de 60’s en 70’s met deze open-minded en free-spirited hippiemarkt.

Dit jaar keert de Summer of Love Market terug, voor de authentieke en moderne hippies en grootser dan ooit! Dit is de markt waar je de mooiste handgemaakte kleding, exotische sieraden, meest bijzondere kunstvoorwerpen en liefdevolle muziek zult vinden.

Begin deze zomer liefdevol en kleurrijk op de Summer of Love Market. Tijdens deze editie wordt extra drukte verwacht vanwege Hemelvaart. Van 10 tot en met 13 mei kan je terecht op de Prins Willemstraat te Scheveningen voor heel veel moois.

What the Fork?!?

Het enige foodtruck festival boven de zee is terug op 19 tot en met 21 mei. Dit is een markt om je vingers bij af te likken.

Geniet hier van een culinair en sfeervol festival en maak een culinaire wandeling door verschillende culturen. Je vindt hier alles van Amerikaanse sandwiches tot Westerse wildschotels, van Japanse poffertjes tot Mexicaanse quesadillas.

Naast alle culinaire hoogstandjes vind je ook dit jaar weer de Handmade & Delicatessen markt tijdens What The Fork?!? Hier vind je de leukste handgemaakte producten en de lekkerste lekkernijen.

Uiteraard wordt er ook dit jaar een te gekke programmering verzorgd op De Pier, hier wil je bij zijn!

Sea Side Market

De Sea Side Market op de boulevard van Scheveningen is dé markt die je niet wilt missen.

Deze van origine Scheveningse markt streeft ernaar voor zowel bezoekers van Scheveningen als de inwoners ervan aan een ware beleving bij te dragen door een breed aanbod aan producten.

De vele attracties en bezienswaardigheden die Scheveningen kent zorgen voor een gezonde afwisseling van vertier. Zowel jong en oud weet zich hier de hele dag te goed te vermaken, daar brengt een zomerse bui geen verandering in.

Vanaf 6 mei begint deze markt, en tot eind september zijn er verschillende data gepland zodat jij niks hoeft te missen.

Handmade & Delicatessen Market

Handgemaakt, zelf bereid, bijzondere of eigen producten met een mooi verhaal en van eerlijke kwaliteit, dat is waar de Handmade & Delicatessen Market voor staat.

Op de markt wordt een verscheidenheid aan producten bij elkaar gebracht, dit zorgt er voor dat je met een goed gevulde tas naar huis gaat!

Al dit moois komt bij elkaar op het plein voor het prachtige Kurhaus hotel. En van 19 tot en met 21 mei kan je dagelijks genieten van culinaire hoogstandjes en handgemaakte werken.

Scheveningen bruist dus van de bezigheden. En dankzij de ondernemende mensen die hier wonen, is het elke dag een feest aan zee, dus kom het vieren!

Delen

Bekijk ook deze tips

Een straaltje zon

Een straaltje zon extra kunnen we allemaal wel gebruiken deze maand januari, om maar even met de Nederlandse deur in huis te vallen. Niet alleen is lekker veel buiten zijn ondanks het gure weer een goed idee, ook kan de juiste voeding veel helpen bij het welzijn van ons mensen! Dus kom eerst lekker pierewaaien en wandel daarna even langs onze fantastische Biowinkel de Zonnestraal in Scheveningen.

Lees verder

Ringen aan zee

Stel je eens voor: Twintig zandringen van circa 150 bij 300 meter die worden opgebouwd door twee zilverkleurige graafmachines. Het strand van Scheveningen wordt tot een kunstwerk gemaakt. Het blijft niet bij verbeelding, dit is allemaal echt. En dit weekend kan je dit kunstwerk komen bewonderen bij de officiele opening!

Lees verder

Kunstig zen

Na een hectische week van verkiezingen brengen wij graag een stukje zen in jullie leven op deze zondag! Dit keer een tip uit een bijzonder hoek; de kunst. In de Badhuisstraat vind je een praktijk die zich richt op de kwaliteit van het leven te vergroten door middel van kunstzinnige therapie beeldend en cursussen en workshops in de lijn hiervan. Pak een kop thee en lees even mee.

Lees verder