Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Yoga aan de kust

Jullie kennen The Shore vast wel toch? Nog niet? Dan moet je als de wiedeweerga even langs gaan. Het is bij deze duurzame plek aan ons mooie strand namelijk goed toeven. Niet alleen zijn de surflessen er spetterend, het biologische eten en de drankjes zijn ook erg goed! En het allerleukste nieuws is, dat ze speciaal voor Scheveningen Zuivert een flexibele aanbieding hebben voor onze lezers.

Zen aan zee

Wil je even helemaal ontspannen? Kom dan in beweging en breng een bezoekje aan The Shore! Op woensdag en zaterdag geven twee van de leukste yogaleraressen van Scheveningen een yogales aan het strand.

Iedere zondag kan je mee doen aan een speciale les die begint om 9.00, gegeven door Jaimy. Dit is namelijk BroGa: yoga voor de boys. Deze yogalessen zijn gefocust op het vergroten van je surfspieren, meer flexibiliteit en geeft een boost aan je ademhalingscapaciteit. Get your surf to the next level!

Maar je kan ook kiezen voor Vinyasa yoga, gegeven door Lilian. Dit is elke zaterdag vanaf 7.30 in de ochtend. Begin je weekend goed met deze boost die je kracht geeft en verfrist! Daarna kan je natuurlijk lekker de heerlijke pannenkoekjes bestellen om aan het strand te ontbijten. Of wat dacht je van een gezond sapje en een warm bakkie?De aanbieding

Dit klinkt je natuurlijk allemaal als muziek in de oren, maar het wordt nog beter. Want de maand juli hebben wij met The Shore in het kader van Scheveningen Zuivert een leuke aanbieding. Normaal kost de yoga voor een keer € 12,50 en € 35 voor de hele maand.

Dat is natuurlijk al niks, maar met deze buitengewone aanbieding kan het nog minder en beter. Per keer yoga wordt met onze aanbieding een tientje en voor de hele maand € 30 met een welkomstdrankje!


Hoe je je kunt opgeven? Voor de Hatha yoga kan je een berichtje sturen naar 06 49 39 20 95, en erbij zeggen dat je via Buitengewoon Scheveningen komt en voor de Vinyasa naar 06 49 39 20 95. Of loop even langs The Shore, en koop gelijk voor de hele maand een kaart, en eet een pannenkoekje, dan ben je weer helemaal zen!

Delen

Bekijk ook deze tips

Kaas aan de kust

Er gaat niks boven een broodje kaas, of gewoon een blokje. Het allergezelligste kaaswinkeltje van Scheveningen is je dan wel bekend. En zo niet, dan mag je deze tip zeker niet missen. Of je nu houdt van komijn of geitenkaas, misschien liever wat boerenkaas of een fondue, ze hebben bij deze winkel voor ieder wat wils!

Lees verder

La douce Scheveningen

De koude decembermaand staat bijna voor de deur. En hoewel we het een weekje geleden over het belang van beweging hadden, onderschat ook de kunst van het stilzitten en genieten niet. Dat gaat vaak goed samen (vooral in december) met een heerlijke versnapering. Dus hier alvast een bourgondisch tipje om de dag weer mee door te komen. Niet alleen is deze tip vers van de pers, maar ook nog eens vers van de gers!

Lees verder

Scheveningen van: Lendl

Wie het lokale nieuws in de gaten houdt weet het al; Lendl, sommelier bij restaurant Waterproef in de Scheveningse haven, behoort tot de besten van Nederland. En dat heeft hij snel gedaan. Hoewel al langere tijd bij Waterproef (7 jaar) en met opleiding aan de Hoge Hotelschool in zowel Amsterdam als Den Haag, is hij ‘slechts’ drie jaar volop bezig met wijn. Zijn wijnstudie in Antwerpen rondde hij snel, maar goed, af. En de snelle leerling heeft als doel zich aan te sluiten bij de enkele master sommeliers van de wereld. Dat zijn er 230 in totaal, waarvan er slechts...

Lees verder