Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Yoga aan de kust

Jullie kennen The Shore vast wel toch? Nog niet? Dan moet je als de wiedeweerga even langs gaan. Het is bij deze duurzame plek aan ons mooie strand namelijk goed toeven. Niet alleen zijn de surflessen er spetterend, het biologische eten en de drankjes zijn ook erg goed! En het allerleukste nieuws is, dat ze speciaal voor Scheveningen Zuivert een flexibele aanbieding hebben voor onze lezers.

Zen aan zee

Wil je even helemaal ontspannen? Kom dan in beweging en breng een bezoekje aan The Shore! Op woensdag en zaterdag geven twee van de leukste yogaleraressen van Scheveningen een yogales aan het strand.

Iedere zondag kan je mee doen aan een speciale les die begint om 9.00, gegeven door Jaimy. Dit is namelijk BroGa: yoga voor de boys. Deze yogalessen zijn gefocust op het vergroten van je surfspieren, meer flexibiliteit en geeft een boost aan je ademhalingscapaciteit. Get your surf to the next level!

Maar je kan ook kiezen voor Vinyasa yoga, gegeven door Lilian. Dit is elke zaterdag vanaf 7.30 in de ochtend. Begin je weekend goed met deze boost die je kracht geeft en verfrist! Daarna kan je natuurlijk lekker de heerlijke pannenkoekjes bestellen om aan het strand te ontbijten. Of wat dacht je van een gezond sapje en een warm bakkie?De aanbieding

Dit klinkt je natuurlijk allemaal als muziek in de oren, maar het wordt nog beter. Want de maand juli hebben wij met The Shore in het kader van Scheveningen Zuivert een leuke aanbieding. Normaal kost de yoga voor een keer € 12,50 en € 35 voor de hele maand.

Dat is natuurlijk al niks, maar met deze buitengewone aanbieding kan het nog minder en beter. Per keer yoga wordt met onze aanbieding een tientje en voor de hele maand € 30 met een welkomstdrankje!


Hoe je je kunt opgeven? Voor de Hatha yoga kan je een berichtje sturen naar 06 49 39 20 95, en erbij zeggen dat je via Buitengewoon Scheveningen komt en voor de Vinyasa naar 06 49 39 20 95. Of loop even langs The Shore, en koop gelijk voor de hele maand een kaart, en eet een pannenkoekje, dan ben je weer helemaal zen!

Delen

Bekijk ook deze tips

Interval training van Melanie Visser

Een intervaltraining op het strand of de boulevard met Melanie Visser staat hoog op het to do lijstje van de sporty redactieleden van Buitengewoon Scheveningen. Op 6 maart 2016 staat de CPC loop weer op de agenda, en om beter te worden is een uitdagende intervaltraining ideaal.

Lees verder

Mark Bradford in 't GEM

Kunst van papierresten van affiches; Mark Bradford doet het. Het is indrukwekkend hoe hij van oud materiaal nieuw werk maakt. Tentoonstelling in het GEM tot en met 18 oktober, inclusief spectaculair nieuw werk van 23 meter lang.

Lees verder

Graaitijd

Ook al zin in een nieuwe haring happen? Het kan bijna op Vlaggetjesdag! Maar eerst is er nog Graaitijd. Van oorsprong werden in de 'Graaitijd' vissersschepen klaargemaakt voor de reis. In De Keizerstraat is Graaitijd het meerdaagse evenement, georganiseerd door YMCA Scheveningen, in aanloop naar de traditionele Vlaggetjesdag in Scheveningen-Dorp. Daar moet je toch bij zijn, dat vinden wij tenminste!

Lees verder