Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Zorg voor je huid

In de zomer kan je huid wel een beetje extra aandacht gebruiken, dachten wij zo. Daarom hebben wij de maand augustus echt een heerlijke actie voor je! Samen met Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk heb jij een stralend zomergezicht.

Een momentje voor jezelf

Wat kan je verwachten van dit zen plekje in Scheveningen? Beheerste luxe. Karakteristiek en stijlvol. Even tot jezelf komen in de ontvangstruimte, wegzakken in de luxe van de behandelstoel. Klinkt goed toch?Bij Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk werken de professionals met veel toewijding en passie voor het vak. Een hecht team bestaande uit de full-time schoonheidsspecialistes Cléophée, Shannon en Anne.

Niet alleen zijn deze dames goed opgeleid, ook hebben ze een oog voor detail en ben je dus in goede handen. En dat geldt al helemaal voor je huid, want daar is dit salon in gespecialiseerd.

Kom in actie

En we hebben een goede actie voor je gezicht! Een biopeeling gezichtsbehandeling waarbij huidverbetering van onder andere probleemhuiden centraal staat. Echt een absolute aanrader voor ieder die méér van een gezichtsbehandeling verwacht.

Heel fijn voor je huid, maar ook is het idee dat je even helemaal tot rust komt door dit momentje voor jezelf. Een professionele dieptepeeling van de huid. Niet alleen is dit voor een beschadigde huid de oplossing, ook de vermoeide huid komt even tot rust!

Nu van € 73,50, éénmalig € 39,95! Dat lijkt ons zeker de moeite waard! En het is inclusief een intake, huidanalyse en thuisverzorgingsadvies.

Besluit je na de kennismakingsactie een kuur in te plannen dan krijg je bovendien de kennismakingsbehandeling geheel gratis! Meer weten? Loop gerust binnen of bel ze voor een vrijblijvend consult.

Ook hebben ze andere leuke acties lopen die misschien wel wat voor jou zijn, dus loop deze maand nog even langs de praktijk, voordat de actie voorbij is (eind augustus).

Adres

Kanaalweg 15

2584 CD Den Haag
Tel 070 – 3225007


Delen

Bekijk ook deze tips

Op je paasbest

​Eitjes verstoppen, palmtakken, brunchen, en familie dingen. We hebben het natuurlijk over Pasen! En ook op Scheveningen laat de Paashaas zijn gezicht zien, en worden er leuke activiteiten georganiseerd. Dus waar je wacht je nog op?! Pasen vier je het best op Scheveningen, lees even mee met ons overzicht van brunches en paasactiviteiten.

Lees verder

Zen aan zee

Het is weekend en dat betekent tijd om te ontspannen. Tijd voor jezelf en zorgen dat je straks buitengewoon zen de week begint. En daar gaan wij je vandaag een handje bij helpen. We geven je alleen de tip, de rest moet je wel even zelf doen namelijk gewoon gaan. Een weekend met een vleugje afternoon Delight.

Lees verder

Op avontuur in de duinen

​Maandag hadden we het nog over bourgondisch eten, dus nu weer even een tegenhanger! Voor mensen die zelf een mountainbike hebben, stop maar met lezen. Nee natuurlijk niet, maar misschien is deze site iets voor je? Voor alle andere lezers, kijk even mee naar het leuke Glope Events en hun Mountainbike duintocht. Ook hebben ze nog tal van andere activiteiten op het menu staan. Voor deze tijd van het jaar is mountainbiken een heerlijk uitje. Dus hop op de fiets, dan kan dat extra kerstkransje er straks makkelijk bij (of twee).

Lees verder