Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Familievoorstelling: 20.000 mijlen onder zee (8+)

Er zit iets vreemds in de zee waardoor schepen zomaar vergaan en zeelui niet meer uit durven varen. Wie of wat verbergt zich daar op de zeebodem, dieper dan een mens ooit is geweest? Is het een reusachtige vis, een draaikolk, een monster? Drie mannen zijn niet bang en besluiten een duik in het diepe te nemen. Ze belanden in een fascinerend avontuur onder zee, vol vreemde wezens en technische snufjes.

Opnieuw brengt De Appel een sprankelende muzikale familievoorstelling: 20.000 mijlen onder zee.
De jonge regisseur Annechien de Vocht (Young Gangsters) bewerkt dit wereldberoemde boek van Jules Verne tot een spannende en verrassend vormgegeven voorstelling voor jong en oud. Het is de eerste familievoorstelling in de regie van Annechien de Vocht. 20.000 mijlen onder zee is onderdeel van Het Heijermans Festival, waarbij ook voor de zee als inspiratiebron is gekozen.

Speelperiode:
woensdag 24 (try-out, in de voorjaarsvakantie), donderdag 25 (in de voorjaarsvakantie), zaterdag 27 februari (première), woensdag 2, woensdag 9, vrijdag 11 (schoolvoorstelling), zaterdag 12, woensdag 16, donderdag 17 (schoolvoorstelling), vrijdag 18 (schoolvoorstelling), woensdag 23 en donderdag 24 maart (schoolvoorstelling) 2016.

Meer informatie op www.toneelgroepdeappel.nlDelen