Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Salt Market

Op Scheveningen zijn wij van alle markten thuis, en zo ook van de Salt Market! Het allerleukste event van deze zomer vindt plaats op de boulevard. Leuke kraampjes, heerlijk eten, met uitzicht op zee, reden genoeg om naar Scheveningen te komen dus!

Markt aan zee

Hartje zomer is het weer tijd voor Salt Market om terug te keren naar de bruisende zomerboulevard van Scheveningen!

Ter hoogte van Beachclub de Fat Mermaid zal Salt Market landen voor een heerlijke dag vol beleving!

Van hippe kleding tot mooie brocante meubelen, zelfgemaakte sieraden of geïmporteerde accessoires en alles er tussen in.

Ruimte zat op de boulevard! En daarom is Salt Market Boulevard editie altijd één van de grootste Salt Markets in het jaar!

Naast het marktgedeelte is er een foodcourt met heerlijke hapjes en drankjes en je kunt er lekker onderuit zakken om te genieten van de salty live muziekjes! ☼ ♫ ♥

**Salt Market is dé markt die rondtrekt door Scheveningen en strandt op gezellige en unieke plekjes. De zilte geur van het zeewater zal je ieder geval altijd terugvinden, Salt Market vindt altijd dichtbij zee plaats.Delen