Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Gazo Outdoor Weekend 2017

Eindelijk is het dan zover! Na alle geslaagde evenementen is het afgelopen jaren tijd voor het eerst GAZO WEEKEND. Van 6 t/m 8 oktober 2017 nemen we jullie graag mee naar de Veluwe voor een weekend vol sport, buitenleven en gezelligheid!

We nemen je mee

We verblijven in een landhuis midden in een van Nederlands mooiste natuurgebieden. Gedurende het weekend spelen we zoveel mogelijk buiten en gaan we o.a. aan de slag met natural movement, survivallen, trailrunnen en mountainbiken. Je beslist zelf of je overal aan meedoet of een activiteit overslaat om te genieten van de pure rust.

Het gehele weekend wordt door de GAZO crew verzorgd en is inclusief overnachtingen, activiteiten, materiaal en eten en drinken.

Meer info volgt snel, dus houdt je mail en onze facebook pagina in de gaten. Je kunt je NU aanmelden door een mail te sturen naar outdoor@gezondaanzee.nl

Details

Vrijdag 6 oktober 2017 vanaf 17u t/m zondag 8 oktober 2017 14u. Er is plek voor twaalf deelnemers (het weekend gaat door bij minimaal 8 aanmeldingen, eind april 2017 maken we de ‘call’ hiervoor)

Vaste prijs 300 euro, voor GAZO leden 275 euro .
Stuur een mail naar outdoor@gezondaanzee.nl om je aan te meldenDelen