Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Beachtennis trainingen

Na het succes van vorig jaar, worden er ook dit jaar weer beachtennis trainingen aangeboden bij het The Hague Beach Stadion door Beach Tennis Holland. Ben jij erbij?

Trainen in het zand

De trainingen bestaan uit een reeks van 4 lessen waarbij professionele beachtennissers je meenemen binnen deze vernieuwende en dynamische beachsport. Je hebt de keuze om deel te nemen aan lessen voor beginners of gevorderden.

Let wel op: bij de lessen voor gevorderden is het noodzakelijk dat je al weet wat beachtennis is en de sport al een of meerdere keren hebt ervaren.
De oefeningen tijdens de trainingen zijn uitdagend en op voor ieder niveau. De deelnemers zullen fysiek worden uitgedaagd op verschillende vlakken.

Maar de trainer zal jou ook de fijne kneepjes leren op technisch en tactisch gebied om zo de succesbeleving van het beachtennis nog beter te kunnen ervaren. Na afloop van de training is er 30 minuten de tijd om vrij te spelen. Ook kan er voorafgaand van de training een gezonde pasta maaltijd worden gegeten bij het beachstadion zodat je direct na het werk kunt ontspannen en genieten van de trainingen.

Inschrijven

Inschrijven of meer informatie: stuur een whatsapp bericht aan Tim van Pagee 06-48189767 of mail naar tim@beachtennisholland.nl

· Wanneer: 4 augustus, 11 augustus. 18 augustus en 25 augustus (inhaaltrainingen is 1 september).
· Tijd: 19:00-20:00 recreatie / 20:00-21:00 gevorderden.
· Waar: The Hague Beach Stadion
· Kosten: 60 euro per persoon inclusief materiaalDelen