Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

AcroYoga Workshop

Een 'intermediate' level workshop die je wereld onderste boven keert! Tijdens deze drie uur durende workshop laten we ons inspireren door de 'headstand' en liften we deze Yoga klassieker wat hoger van de grond. Vlieg ook naar Yogaseads voor deze workshop!

Je leert hoe als 'base' en 'flyer' verschillende statische versies van deze inversion kunt gaan verbinden doormiddel van transities. Tijdens onze zoektocht naar meer bewegingsvrijheid gaan we aan de slag met 'range of motion'-oefeningen, een uitdaging voor het vinden van balans en sensitiviteit. Dit natuurlijk terwijl we ons blijven focussen op het zo effectief mogelijk communiceren met elkaar én met de steun van een 'spotter'. Er zal speciale aandacht gegeven worden aan verschillende 'spotting'-technieken en hoe je als spotter kunt bijdragen aan het succesvol uitvoeren van de flow. Naast het leren van uitdagende flows and 'washingmachine's', zul je ook worden voorzien van de benodigde informatie met oog op het ontwikkelen van je AcroYoga practice, zodat je - ook na de workshop - door kunt blijven oefenen. Bereid je vooral voor een een leuke middag!

Het is handig om (basis) ervaring in AcroYoga, of een sterke Yoga practice te hebben voor deze workshop. Het kunnen van een 'headstand' in je Yoga practice en/of 'shoulderstand' in je AcroYoga practice is een vereiste, vanuit daar kunnen we verder spelen. Het is niet verplicht om met een partner te komen, alhoewel je natuurlijk altijd vrij bent andere AcroYoga enthousiastelingen mee te brengen. Mail naar info@yogaseads.nl om je in te schrijven. Let op: beperkt aantal plekken beschikbaar!

DATE: 26 november 2016
TIME: 14.00-17.00
PRICE: €30,-Delen