Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Autumn Leaves (Lazy Sunday)

Wil je je zondag relax beginnen? Geïnspireerd worden door mooie klassieke muziek? Een moment voor jezelf? Energie opdoen voor de komende week? Dat kan tijdens het Lazy Sunday concert op zondag 8 oktober aan het Zuiderstrand!

Zondag aan het Zuiderstrand

Wat je kan verwachten op je luie zondag? Een beetje zen en muziek. En dat begint niet vroeg, niet te laat, precies perfect!

Om 10.15 uur gaan de deuren open en beginnen we met een kopje koffie, een sapje en een danish. Het is rustig binnenkomen.

En vlak voordat het concert gaat beginnen, spreekt er iemand van het Gemeentemuseum. Een kort gesprek over de raakvlakken tussen muziek en beeldende kunst aan de hand van een aankomende tentoonstelling in het museum.

Programma

Geniet tijdens deze ochtend van de kleurrijke Vierde symfonie van Brahms. Daarna is er natuurlijk nog alle tijd voor een strandwandeling of lunch in de haven.

Het programma is als volgt:

Hans Graf, dirigent

Hans Colbers, klarinet

Dorian Cooke, fagot

R. Strauss – Duet-concertino
Brahms – Symfonie nr. 4

Genieten van een muzikale zondag ochtend aan het strand, dat klinkt je toch als muziek in de oren?Delen