Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Badkapelconcert

In de Nieuwe Badkapel, de kerk met twee torens bij het Westbroekpark, wordt een bijzondere concertserie georganiseerd: de Badkapelconcerten. Pianist en organist Bert Mooiman is gastheer bij deze muzikale ‘salons’, waar klassieke muziek in verschillende bezettingen centraal staat en improvisatie een rode draad vormt.

Programma

Op zaterdagmiddag 26 januari zal de bekende Engelse fluitiste Philippa Davies optreden. Davies is een van de belangrijkste Britse fluitvirtuozen van dit moment. Zij kan bogen op een indrukwekkende wereldwijde carrière; zij is een graag geziene gast op internationale festivals, treedt als soliste op met bekende orkesten, en geeft masterclasses van China tot aan de VS. Zij is als docente verbonden aan de prestigieuze Guildhall School of Music and Drama in Londen. Samen met Bert Mooiman voert zij een boeiend programma uit met muziek uit Duitsland, van J.S. Bach tot aan de 19e-eeuwse Duitse romantiek; bovendien zal het duo improviseren.

Praktisch

Zaterdag 26 januari 2019 om 16.00 uur. Het concert duurt een uur.

Locatie: Nieuwe Badkapel, Nieuwe Parklaan 90, Scheveningen

Toegang € 10,00, scholieren en studenten met collegekaart gratis. Na afloop kun je napraten onder het genot van een drankje.Delen