Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Bezoek Team Brunel - Sailing Holland in de Derde Haven

Eind maart werd bekend gemaakt dat Den Haag verkozen is tot finishplaats van de Volvo Ocean Race 2017-18. Vorig jaar was de Hofstad nog het toneel van een succesvolle pit-stop. In 2015 was Den Haag voor het eerst gasthaven van de Volvo Ocean Race. Met ongeveer 150.000 bezoekers was het festival één van de hoogtepunten van de race.

In de ochtend van 10 mei vaart het team van Sailing Holland Team Brunel na 7 dagen op zee de haven van Scheveningen binnen. Den Haag is vanaf nu de thuishaven van Sailing Holland dat ook in 2017/2018 met een team aan de start van de Volvo Ocean Race wil verschijnen.

Tijdens de North Sea Regatta is de boot toegankelijk voor publiek. De Volvo Ocean Racer ligt in de Derde Haven bij het Zuiderstrandtheater en is te bezoeken op 13, 14 en 15 mei van 15:00 - 19:00. Aanmelden is niet nodig.

Meer informatie: www.nsr.nl

Foto: Sander van der BorchDelen