Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

BonFire Beachfest

Op zaterdag 1 en zondag 2 juli 2017 is het strand, van de haven t/m het zwarte pad één groot open en gratis toegankelijk festivalterrein. Scheveningen staat deze dagen in het teken van ‘vuur’! Jong en oud wordt vermaakt en verrast dankzij diverse culturele, muzikale, culinaire en sportieve activiteiten op drie hoofdlocaties. Kom je ook?

Wie wat waar

Ter hoogte van Strandclub WIJ komt een terrein voor het hele gezin met onder andere bubbel voetbal, beach soccer, trampolines en een Wipe out baan. Zaterdag 1 juli tussen 12.00 en 18.00 uur is dit dé plek voor sportieve en outdoor activiteiten voor jong en oud.

Op zondag 2 juli viert Strandclub WIJ hun15-jarig bestaan en vindt de eerste editie van het WIJ Festival plaats. Een festival, óp het strand. Met alles wat daar dus bij hoort. Van 13.00 tot 23.00 kun je genieten van verschillende foodstands, een heerlijke BBQ en heel veel verschillende barretjes vol GT’s, cocktails, Jillz, wijnen en natuurlijk koud bier. Maar ook van een Bohemian Market (shop ‘till you drop, baby!) en verschillende beach-activiteiten voor de kids.

Op beide dagen wordt de kop van de Pier omgetoverd tot groot muziekpodium met optredens van artiesten zoals splendid music, The Clarks, Tim Akkerman en Sugarboy and the Sinners.

Op zaterdag 1 juli vanaf 23.00 uur biedt het Zwarte Pad een unieke beleving voor de nachtbrakers en romantici onder ons. Singer-songwriters zoals Daniel Cane, Jack and the Weatherman en David Benjamin geven sfeervolle optredens bij vier kampvuren gehosted by Paard, Beachclub Indigo, AT Bookings en Haags Pop Centrum. De kampvuren zijn te vinden zijn bij Beachclub WOWOase Beachclub, Beachclub Culpepper,Strandclub de Karavaan en Beachclub Indigo.Delen